[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Οχι μαλλον το εγραψα λαθος εννοω εχει το μαμισιο και οτι και να δοκιμασα δεν εγκαθισταται.
-
-
Γνησιοτατο.Ναι θα ανοιξουμε ενα εκει.
-
-
Ερώτηση........πως μπορω να απενεργοποιησω το προφίλ μπαταρίας βρε παιδιά να μην αλλάζει ρύθμιση οταν πέφτει κάτω απο 20%..????ο doctor μου είχε πει αλλά το έχω ξεχάσει.....
Εκανα διαγραφή δεδομένων απο ρυθμίσεις-εφαρμογες και σταμάτησε οκ......... Καλά εκανα;;;;
" Γεωπόνος”
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Admin απο την στιγμή που περασαμε στην Lollipop χάσαμε και τα custom recovery δεν εγκαθιοστατε κανενα πλέον το μαμισιο τα τρωι ολα
Εγώ πάντως αν και είμαι fan της V5 οπου εκτός από την πιο καλή παραμετροποίηση είχε και bold γραμματοσειρά και ηταν ιδανική για τις 4,3" του τηλ, δεν σκέφτομαι ομως να γυρίσω πίσω δεν βλέπω σοβαρά προβλήματα στην ολοφρεσκια V6 Lollipop και το μόνο που μου έχει λείψει είναι τα Mi tools που δεν μπορώ πλέον να βάλω εκτός του Μi store θέμα.
Εξαλου παντα πρεπει να κοιταμε μπροστα η V5 οταν παρουσιαστηκε ειχε φρικαρει πολυ κοσμο με τα αμετρητα bug κοιταξτε σημερα που συζηταμε παλι για το ιδιο εργο V6 ομως...
Xiaomi 13 -
Ο/H giannisag έγραψε:
Ερώτηση........πως μπορω να απενεργοποιησω το προφίλ μπαταρίας βρε παιδιά να μην αλλάζει ρύθμιση οταν πέφτει κάτω απο 20%..????ο doctor μου είχε πει αλλά το έχω ξεχάσει.....
Εκανα διαγραφή δεδομένων απο ρυθμίσεις-εφαρμογες και σταμάτησε οκ......... Καλά εκανα;;;;
Ασφάλεια -> Προφίλ μπαταρίας -> Εξοικονόμηση μπαταρίαςΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Δεν ξερω τι κανετε στα Mi2s σας και ειστε ολο προβληματα. Προσωπικα δεν εχω κανενα θεμα με την MIUI 6 και εννοειται πως απο τοτε που αλλαξε και το Android Version σε Lollipop ειναι ακομα καλυτερη. Απλα το partition table που ειχαμε πριν με τα 2 System κλπ παει. Οι απαιτησεις εχουν αλλαξει και ετσι η ενοποιηση ειναι MUST. Αν θελετε τη γνωμη μου καντε το.
-
-
ενταξει μιλαμε η 5.5.1 δεν την παλευει και πολυ.αρκετα crash στο cleaner και ακομα ενα και εκτος απο αυτο δεν μπορω να το συνδεσω με το πισι για κανενα λογο.ας ελπισουμε να τα εχουν λυσει ολα αυτα στην επομενη.αλλιως γυρναμε στην αλλη μεχρι να γινουν.υπομονη μερικες μερες...
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα