Είμαι έτοιμος να κάνω flash την 5.5.8 θέλω να πιστεύω προς το καλύτερο , εντύπωση σχόλια στην συνεχεία. Μια ερώτηση μόνο μπορούμε να βάλουμε την 5.5.8 για Hongmi - RedRice 1 (WCDMA) + Kernel mod) στο redmi 1s η θα έχουμε πρόβλημα συμβατότητας, και η εγκατάσταση γίνετε με τον κλασικό τρόπο η πρέπει να προσέξεις κάτι. Ευχαριστώ
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ευχαριστούμε για την νέα αναβάθμιση. Άλλα δεν έχω καταλάβει ένα πράγμα. Σε αυτήν την Rom μας παρουσιάζει σαν καινούρια προσθήκη στο βιντεακι ότι μπορείς να κάνεις share τον καιρό. Εγώ που έχω την 5.4.24 κάνει και σε αυτήν την Rom κοινοποίηση τον καιρό, για ποιο λόγο παρουσιάζουν κάτι που ήδη υπάρχει σαν καινούργιο.?
-
Μου έβγαλε την 5.5.8 αλλά την έχω ήδη κατεβάσει από εδώ. Την βάζω και βλέπουμε....
Την έβαλα και ξεκίνησε με μήνυμα λάθους.... Πιστεύω τυχαίο. Ενεργοποίησα την βελτιστοποίηση του συστήματος και εκεί που ξεκινούσαν με 700, ξεκίνησε με 1041!!!! Λίγο που κινήθηκαν δεν μου έβγαλε κάτι. Α και το μήνυμα 2,επανεκκινήσεις που έκανα δεν μου το ξαναέβγαλε....Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευήΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην maddoctor ().
-
-
-
Ο/H lazarosbot έγραψε:
Συμβαίνει σε κάνεναν άλλο αυτό το κόλλημα στο redmi 2 του;
Και σε μένα στο Note 3G. Κάτι θα γίνεται με τον Κινέζικο server.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Και εμένα βγαζει αυτό το μήνυμα...
Sent from my MI 3W using Tapatalk -
Μάλλον ο κινέζικος server είναι "καθισμένος" τελείως απο τον φόρτο ... ξαναπροσπάθησε ... ή καλύτερα κατέβασε την αναβάθμιση απο εδώ...
-
Καλημέρα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Μου έβγαλε σήμερα μήνυμα για ενημέρωση αλλά βλέπω τις παρακάτω οθόνες.
-
-
Από maddoctor
Ενεργοποίησα την βελτιστοποίηση του συστήματος και εκεί που ξεκινούσαν με 700, ξεκίνησε με 1041!!!! Λίγο που κινήθηκαν δεν μου έβγαλε κάτι. Α και το μήνυμα 2,επανεκκινήσεις που έκανα δεν μου το ξανά έβγαλε....
(Και σε μένα τα ίδια ακριβώς έτσι.) στο Mi-3w μου.
Τελικά είναι πολύ καλή Miui-Rom, ένα ακόμη μπράβο στην ομάδα.!!!!!!!
-
πως ενεργοποιούμε την βελτιστοποίηση του συστήματος?
η 5.5.8 φαίνεται να πηγαίνει καλά μέχρι στιγμής τίποτα το περίεργο, είχα μείνει με την 5.4.10 στο mi3 από όταν είχε κυκλοφορήσει
για το note 3G αξίζει να περάσω την ν6? έχει σοβαρά θέματα, από μπαταρία πως πάει? το έχω δώσει στην γυναικα και έχει ακόμα v5 GTV ... δεν έχω την όρεξη να μου αρχίζει τα παράπονα βγάζει το τάδε μήνυμα, το x δεν δουλεύει δεν κρατάει η μπαταρία και πάει λέγοντας
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 3 φοράs, τελευταία από τον/ην Deus164 ().
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα