Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Θα το δοκιμάσω.
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Admin σε παρακαλώ κάτι τελευταίο.
Τη φλασάρω απλά από πάνω η θέλει reset;
Ευχαριστώ! -
-
-
Αυτο το προβλημα με τα θεματα το εχω κι εγω και στην 5.5.8 αλλα και στην 5.5.1 . Η διαγραφη δεδομενων της εφαρμογης δεν βοηθαει. Μαλλον προβλημα της ρομ θα ειναι.
-
Ο/H zero777 έγραψε:
καλημέρα κύριοί μου. επειδή έχω καιρό να βάλω νέα ρομ θέλω να κάνω μια χαζή ερώτηση
η 5.5.8 είναι βασισμένη σε 4.4.4 ή έχουμε πάρει lollipop και δεν έχω πάρει είδηση? αν ναι πρίν την περάσω πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό απο την συνηθισμένη διαδικασία?
ευχαριστώ πολυ
Είναι 4.4.4 ακόμα η 5.5.8 -
-
μεχρι στιγμης παρα πολυ καλη εκδοση.
δεν ξερω ειδα λιγο ποιο ζωντανα τα χρωματα στα παιχνιδια και επιτελους σοβαρη βελτιωση στην καταναλωση μπαταριας.
μπραβο παιδια στην καλη δουλεια που κανετε -
Για να δούμε , μάλλον γλυτώσαμε τα πολλά τα fc
παίδες μια ερώτηση (γιατί με πολλά restore κλπ παίζει να υπάρχουν άχρηστα πράγματα
ας μου πει κάποιος αν έχει όλα αυτά με την v6
2 προγρ. με όνομα Καιρός (Καιρός 4.0.30 και καιρός 1.0)
Πάροχος Καιρού
Υπηρεσία Καιρού (1.0)
Φρουρός Ασφαλείας 1.0 και Φρουρός 4.4.2-5.5.8
EngineerMode (1.0) (υπάρχει και το Engineering Mode 1.0) -
Καλησπέρα! Όλα καλά και ωραία με την 5.5.8, αλλά βλέπω ότι εμμένει ενα προβληματάκι που μου εμφανιστηκε με το lollipop... Ενώ μπορώ να ρυθμίσω την ένταση του ήχου κλήσης, δε μπορώ να κάνω το ίδιο ούτε με την ένταση των ειδοποιησεων, ούτε των εφε του συστηματος..
Έχει κανείς καμιά ιδέα;Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist. -
Ο/H ronin13 έγραψε:
Καλησπέρα! Όλα καλά και ωραία με την 5.5.8, αλλά βλέπω ότι εμμένει ενα προβληματάκι που μου εμφανιστηκε με το lollipop... Ενώ μπορώ να ρυθμίσω την ένταση του ήχου κλήσης, δε μπορώ να κάνω το ίδιο ούτε με την ένταση των ειδοποιησεων, ούτε των εφε του συστηματος..
Έχει κανείς καμιά ιδέα;
Στο δικό μου Mi-2s με την έκδοση xiaomi-miui-hellas-5.0.2_aries_GTV-5.5.8.zip δεν έχω κανένα πρόβλημα ήχου. Μέχρι πριν αυτή την έκδοση, στην επιλογή κατάστασης "Silent" δεν απενεργοποιώνταν ο ήχος στην επιλογή ήχου "Μουσική, βίντεο, παιχνίδια & άλλα πολυμέσα" η GTV-5.5.8 το διόρθωσε, αυτό που κρασάρει (δεν ανοίγει καθόλου) είναι η εφαρμογή "Μεταφορά". To μόνο που έχει μείνει από μια πλήρη (χωρίς bugs) ROM είναι ένα μικρό ποσοστό μετάφρασης που κυμαίνεται περίπου στο 5% της συνολικής μετάφρασης.
Επισημαίνω ότι ΠΑΝΤΑ εγκαταστώ τις ενημερώσεις με το παρακάτω τρόπο:
Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω Recovery) κάνοντας ΠΑΝΤΑ μόνο Wipe/Cashe."Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.) -
Ο/H lazarosbot έγραψε:
Συμβαίνει σε κάνεναν άλλο αυτό το κόλλημα στο redmi 2 του;
και εμένα το έκανε και αναγκαστικά να το κατεβάσω από εδώ με τον παραδοσιακό τρόπο
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα