Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • Στο mi4 πάντως βελτιώθηκε η κατανάλωση μπαταρίας αρκετά σε σχέση με τις προηγούμενες.
  • Καλησπέρα παιδιά!!Πέρασα την 5.5.8 στο Hongmi αλλά αντιμετωπίζω ένα προβλημα.Δεν λειτουργεί καθόλου το Mi Account (για την ακρίβεια crashαρει).Γνωρίζει κάποιος πως λύνετε το πρόβλημα????
  • Ο/H evkp έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά!!Πέρασα την 5.5.8 στο Hongmi αλλά αντιμετωπίζω ένα προβλημα.Δεν λειτουργεί καθόλου το Mi Account (για την ακρίβεια crashαρει).Γνωρίζει κάποιος πως λύνετε το πρόβλημα????

Σε εμενα δουλεύει κανονικά , δοκίμασε να κανείς καθαρισμό cache της εφαρμογής μπας και στρώσει
  • Διαφήμιση
  • Ο/H GeoXiaomi έγραψε:

Ο/H evkp έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά!!Πέρασα την 5.5.8 στο Hongmi αλλά αντιμετωπίζω ένα προβλημα.Δεν λειτουργεί καθόλου το Mi Account (για την ακρίβεια crashαρει).Γνωρίζει κάποιος πως λύνετε το πρόβλημα????

Σε εμενα δουλεύει κανονικά , δοκίμασε να κανείς καθαρισμό cache της εφαρμογής μπας και στρώσει

Μόλις το κοίταξα. Δυστυχώς, αν αποσυνδεθείς ή αν έχεις κάνει factory reset και πας να ξανακάνεις login, παρουσιάζεται το παραπάνω πρόβλημα. Το ίδιο είχε συμβεί και στο Mi3 με τα Ευρωπαϊκά source την περασμένη εβδομάδα. Αυτή την εβδομάδα έγινε το ίδιο με το Hongmi και πάλι με τα Ευρωπαϊκά source. Θα ενημερώσουμε μόλις διορθωθεί :)
  • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H GeoXiaomi έγραψε:

Ο/H evkp έγραψε:

Μόλις το κοίταξα. Δυστυχώς, αν αποσυνδεθείς ή αν έχεις κάνει factory reset και πας να ξανακάνεις login, παρουσιάζεται το παραπάνω πρόβλημα. Το ίδιο είχε συμβεί και στο Mi3 με τα Ευρωπαϊκά source την περασμένη εβδομάδα. Αυτή την εβδομάδα έγινε το ίδιο με το Hongmi και πάλι με τα Ευρωπαϊκά source. Θα ενημερώσουμε μόλις διορθωθεί :)

Όντως έχεις δίκαιο έκανα αποσύνδεση και δεν ξανά συνδέεται με πεταει (μλκ έκανα :P) .
  • Σε αυτό, μήπως ξέρετε, πως μπορώ να δω τις επόμενες ημέρες την πρόβλεψη του καιρού? Ή δεν έχει αυτή τη δυνατότητα...?
    Images
    • Screenshot_2015-05-11-21-09-37.png

75,37 kB, 450×800, viewed 121 times
  • Διαφήμιση
  • Ο/H apollo_il έγραψε:

μηπως με τη νεα ρομ εχει παρατηρηθεί τιποτα περιεργο στις κλησεις?χθες βραδυ σηκωνοντας το τηλ σε κληση δεν ακουγα τιποτα απολυτως,νεκρο..προσπαθησα 5-6 φορες εκανα κ επανεκκινηση τιποτα.σημερα όλα οκ.πριν λιγο με πηραν τηλ,ηταν η τριτη φορα οι άλλες 2 δεν ειχαν ακουστει.κοιταζω στην οθονη ειχε ειδοποιηση κ όταν την πατησα μου εδειξε απλα ποιος με καλεσε,χωρις να είναι κοκκινη η κληση όπως συμβαινει σε αναπάντητες.παιζει κανα θεμα με τη ρομ ή απλα ηταν τυχαια όλα αυτά?

Έχω το ίδιο πρόβλημα ακριβώς !
  • Ο/H GeoXiaomi έγραψε:

Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H GeoXiaomi έγραψε:

Ο/H evkp έγραψε:

Όντως έχεις δίκαιο έκανα αποσύνδεση και δεν ξανά συνδέεται με πεταει (μλκ έκανα :P) .

Σε μένα δεν συνδέεται Λέει ότι η εφαρμογή έχει σταματήσει . Την απενεργοποιησα και την ενεργοποίησα για να το τεστάρω και φάνηκε ότι έγινε σωστά η διαδικασία. Όταν όμως βγήκα και ξανά μπήκα λέει αυτό που γράφω πιο πάνω.
  • Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην cy67 ().

• Στο mi4 με stable εδω και 3 φορες συνεχομενες σε update οταν ανοιγω το κινητο η μετα απο reboot εμφανιζει το μηνυμα

"Δυστηχως η εφαρμογη υπηρεσιες Google play εχει σταματησει"

Μπηκα εφαρμογες - google play - διαγραφη cache κτλ ... τιποτα , αλλαξα ρομ τιποτα...

Και χθες με ενημερωσε φιλος που εχει το mi4 οτι του κανει και σε αυτον το ιδιο χωρις να μπορει να το διορθωσει ...

υπαρχει λυση ;
  • Ο/H takisfrag έγραψε:

Ο/H apollo_il έγραψε:

μηπως με τη νεα ρομ εχει παρατηρηθεί τιποτα περιεργο στις κλησεις?χθες βραδυ σηκωνοντας το τηλ σε κληση δεν ακουγα τιποτα απολυτως,νεκρο..προσπαθησα 5-6 φορες εκανα κ επανεκκινηση τιποτα.σημερα όλα οκ.πριν λιγο με πηραν τηλ,ηταν η τριτη φορα οι άλλες 2 δεν ειχαν ακουστει.κοιταζω στην οθονη ειχε ειδοποιηση κ όταν την πατησα μου εδειξε απλα ποιος με καλεσε,χωρις να είναι κοκκινη η κληση όπως συμβαινει σε αναπάντητες.παιζει κανα θεμα με τη ρομ ή απλα ηταν τυχαια όλα αυτά?

κι εγω το ιδιο
  • Διαφήμιση
  • Ο/H Kalmichalis έγραψε:

Ο/H takisfrag έγραψε:

Ο/H apollo_il έγραψε:

κι εγω το ιδιο

Ωχ ωραία περαστικά μας ,χαχαχα!!