[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H Rolistas έγραψε:
Οκ το έκανα τώρα απλά μου μένει να το δοκιμάσω. Ελπίζω να ήταν αυτό το απλό. Και άλλη μια ερώτηση, αν κάνω wipe cache από το recovery τι ακριβώς θα χάσω?
Μην φοβάσαι κάνε άφοβα δεν χάνεις τίποτα . -
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ο/H Kalmichalis έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ο/H apollo_il έγραψε:
μηπως με τη νεα ρομ εχει παρατηρηθεί τιποτα περιεργο στις κλησεις?χθες βραδυ σηκωνοντας το τηλ σε κληση δεν ακουγα τιποτα απολυτως,νεκρο..προσπαθησα 5-6 φορες εκανα κ επανεκκινηση τιποτα.σημερα όλα οκ.πριν λιγο με πηραν τηλ,ηταν η τριτη φορα οι άλλες 2 δεν ειχαν ακουστει.κοιταζω στην οθονη ειχε ειδοποιηση κ όταν την πατησα μου εδειξε απλα ποιος με καλεσε,χωρις να είναι κοκκινη η κληση όπως συμβαινει σε αναπάντητες.παιζει κανα θεμα με τη ρομ ή απλα ηταν τυχαια όλα αυτά?
Έχω το ίδιο πρόβλημα ακριβώς !
κι εγω το ιδιο
Ωχ ωραία περαστικά μας ,χαχαχα!!
============================================================
Δεν έχω πρόβλημα σε κάτι που να μην πάει καλά, με την νέα MiuiRom 5.5.8 .
Εγώ απλά την πέρασα από πάνω μέσω PC, δεν κάνω σχεδόν ποτέ καθαρισμό μέσα στο Recovery Menu.
Δεν ξέρω όμως εσείς , γιατί να έχετε τέτοιου είδους προβλήματα.!!!!!
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H Kalmichalis έγραψε:
ναι απλα το αναφεραμε!!!
Έτσι πρέπει να γίνεται, και σταδιακά όλα αυτά τα Fixes θα μπουν με την βοήθειά σας στην επόμενη Stable ROM..
Μακάρι όμως αυτό να γινόταν και στην πράξη, γιατί η τελευταία stable είναι πολύ χειρότερη από αρκετές developer. Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει ο όρος stable = σταθερή -
Παιδία παρατήρησε κάποιο άλλος οτι με την νέα ρομ η μπαταρία δεν εξατμίζεται?
Και ότι αντέχει περισσότερο? -
ξερω οτι ειμαι off topik παιδια παρηγγειλα σημερα το βραχιολακι το mi band.
ερωτηση αυτο περνει και εκεινο roms?εψαξα καπου στο φορουμ δεν βρηκα κατι αντισοιχο,βρηκα ενα θεμα περι αυτου αλλα ειναι μονο μια σελιδα.
το εχει αγορασει κανεις σας?εγω το πηρα επειδη αθλουμε αλλα και επειδη ειναι μπανικο στο χερι. -
Πολυ καλη η μπαταρια του ναι...
-
Καλησπέρα! όλα κάλα με την 5.5.8 απλά έχω ενα θέμα με το wifi hot spot το οποίο δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά δεν μπορώ να έχω internet στο λάπτοπ, ενώ εχω internet στο τηλ. και συνδέεται με το τηλ. το λάπτοπ κανονικά δεν έχω internet , παλιότερα με ένα neo v το έκανα χώρις πρόβλημα. Εχώ βάλει αυτόματες ip στο λάπτοπ έχω κάνει επιδιόρθωση μέσα απο τα windows αλλά τίποτα, το πρόβλημα αυτο το είχα και με την 5.4.17 που το είχα ξαναδοκιμάσει και δεν ξέρω αν υπήρχε και σε άλλες rom ξέρει κανείς τι συμβάινει? είναι καμιά ρύθμιση απο το τηλ.?
-
Ο/H geo221 έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ο/H Kalmichalis έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ο/H apollo_il έγραψε:
μηπως με τη νεα ρομ εχει παρατηρηθεί τιποτα περιεργο στις κλησεις?χθες βραδυ σηκωνοντας το τηλ σε κληση δεν ακουγα τιποτα απολυτως,νεκρο..προσπαθησα 5-6 φορες εκανα κ επανεκκινηση τιποτα.σημερα όλα οκ.πριν λιγο με πηραν τηλ,ηταν η τριτη φορα οι άλλες 2 δεν ειχαν ακουστει.κοιταζω στην οθονη ειχε ειδοποιηση κ όταν την πατησα μου εδειξε απλα ποιος με καλεσε,χωρις να είναι κοκκινη η κληση όπως συμβαινει σε αναπάντητες.παιζει κανα θεμα με τη ρομ ή απλα ηταν τυχαια όλα αυτά?
Έχω το ίδιο πρόβλημα ακριβώς !
Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με την stable στο mi3w αλλά υποθέτω οτι φταίει η εταιρεία κινητής και όχι το τηλέφωνο
κι εγω το ιδιο
Ωχ ωραία περαστικά μας ,χαχαχα!!
============================================================
Δεν έχω πρόβλημα σε κάτι που να μην πάει καλά, με την νέα MiuiRom 5.5.8 .
Εγώ απλά την πέρασα από πάνω μέσω PC, δεν κάνω σχεδόν ποτέ καθαρισμό μέσα στο Recovery Menu.
Δεν ξέρω όμως εσείς , γιατί να έχετε τέτοιου είδους προβλήματα.!!!!!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Θέλω να ρωτήσω κάτι. Γιατί προσθέτετε στις ρομ εφαρμογές όπως το number fixer και το SwiftKey? Προσωπικά το δεύτερο το χρησιμοποιώ απλά για κάποιον άλλο μπορεί να πιάνει χώρο. Φιλική η ερώτηση. Αναγνωρίζω τη δουλεία που πέφτει.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα