μια ερωτηση παιδια. Για να δουλευουν τα push notifications απο viber messenger κτλ. περα απο το να τα εχουμε στην αυτοματη εκκινηση και στα δικαιωματα προβολη αναδυομενου παραθυρου ,χρειαζεται κατι αλλο για να ενεργοποιει μονο του την οθονη οταν ερχεται ενα μηνυμα? Εχω ηδη το ενεργο wi-fi στον υπνο στο παντα. Ευχαριστω.
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H Myr Ana έγραψε:
Θέλω να ρωτήσω κάτι. Γιατί προσθέτετε στις ρομ εφαρμογές όπως το number fixer και το SwiftKey? Προσωπικά το δεύτερο το χρησιμοποιώ απλά για κάποιον άλλο μπορεί να πιάνει χώρο. Φιλική η ερώτηση. Αναγνωρίζω τη δουλεία που πέφτει.
Οι επιπλέον εφαρμογές είναι όλες εγκατεστημένες ως απλές εφαρμογές και όχι ως μέρος του συστήματος.
Οπότε όποιος δεν τις θέλει μπορεί απλά να τις διαγράψει..
Ο/H arisgkogkas έγραψε:
μια ερωτηση παιδια. Για να δουλευουν τα push notifications απο viber messenger κτλ. περα απο το να τα εχουμε στην αυτοματη εκκινηση και στα δικαιωματα προβολη αναδυομενου παραθυρου ,χρειαζεται κατι αλλο για να ενεργοποιει μονο του την οθονη οταν ερχεται ενα μηνυμα? Εχω ηδη το ενεργο wi-fi στον υπνο στο παντα. Ευχαριστω.
Αυτά νομίζω είναι αρκετά... -
Δικιο εχεις. Για καποιο λογο πιο πριν δεν μπορουσα να τις διαγραψω. Τωρα οκ. Keep up the good work!
-
Ο/H Myr Ana έγραψε:
Δικιο εχεις. Για καποιο λογο πιο πριν δεν μπορουσα να τις διαγραψω. Τωρα οκ. Keep up the good work!
προτείνω να τις κάνεις disable γιατί με κάθε update θα ξαναμπαίνουν αν απλά τις σβήνεις -
Ο/H mike4186 έγραψε:
Καλησπέρα! όλα κάλα με την 5.5.8 απλά έχω ενα θέμα με το wifi hot spot το οποίο δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά δεν μπορώ να έχω internet στο λάπτοπ, ενώ εχω internet στο τηλ. και συνδέεται με το τηλ. το λάπτοπ κανονικά δεν έχω internet , παλιότερα με ένα neo v το έκανα χώρις πρόβλημα. Εχώ βάλει αυτόματες ip στο λάπτοπ έχω κάνει επιδιόρθωση μέσα απο τα windows αλλά τίποτα, το πρόβλημα αυτο το είχα και με την 5.4.17 που το είχα ξαναδοκιμάσει και δεν ξέρω αν υπήρχε και σε άλλες rom ξέρει κανείς τι συμβάινει? είναι καμιά ρύθμιση απο το τηλ.?
Κανείς καμιά ιδέα το έχει κανείς άλλος το πρόβλημα? -
Τώρα ανακάλυψα οτι νε την 5.5.8 δεν μπορώ να κάνω mirroring το τηλέφωνό στο Android mini pc stick που έχω. Το βλέπει το τηλέφωνο, πάει να συνδεθεί αλλά μένει εκεί χωρίς βα μεταδίδει την οθόνη του κινητού. Μιλάω για το Xiaomi note 3G. Για να δοκιμάσει και κανένας άλλος να μας πει.
Στάλθηκε με το Xiaomi Hongmi Note 3G μου μέσω Tapatalk.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Απο stable σε developer αν επαναφέρω τα δεδομένα συστήματος θα έχω πρόβλημα; πχ WiFi και ρυθμίσεις συστήματος.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H mike4186 έγραψε:
Ο/H mike4186 έγραψε:
Καλησπέρα! όλα κάλα με την 5.5.8 απλά έχω ενα θέμα με το wifi hot spot το οποίο δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά δεν μπορώ να έχω internet στο λάπτοπ, ενώ εχω internet στο τηλ. και συνδέεται με το τηλ. το λάπτοπ κανονικά δεν έχω internet , παλιότερα με ένα neo v το έκανα χώρις πρόβλημα. Εχώ βάλει αυτόματες ip στο λάπτοπ έχω κάνει επιδιόρθωση μέσα απο τα windows αλλά τίποτα, το πρόβλημα αυτο το είχα και με την 5.4.17 που το είχα ξαναδοκιμάσει και δεν ξέρω αν υπήρχε και σε άλλες rom ξέρει κανείς τι συμβάινει? είναι καμιά ρύθμιση απο το τηλ.?
Κανείς καμιά ιδέα το έχει κανείς άλλος το πρόβλημα?
Δοκίμασες μήπως διορθωθεί με αυτόν τον οδηγό Internet sharing μέσω του wifi hotspot ?? -
ασχετη ερωτηση παρηγγειλα απο το minideal το mi band μου δωσανε traking number αλλα δεν μου ειπανε με ποια εταιρια να κοιταω ποια σελιδα,ξερει κανεις?
ευχαριστω -
Ο/H mparaxir έγραψε:
ασχετη ερωτηση παρηγγειλα απο το minideal το mi band μου δωσανε traking number αλλα δεν μου ειπανε με ποια εταιρια να κοιταω ποια σελιδα,ξερει κανεις?
ευχαριστω
ALL-IN-ONE PACKAGE TRACKING -
Ο/H pasxalis έγραψε:
Απο stable σε developer αν επαναφέρω τα δεδομένα συστήματος θα έχω πρόβλημα; πχ WiFi και ρυθμίσεις συστήματος.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Wifi κωδικοι απο οπου εχει συνδεθει , φωτο , επαφες κτλ γινεται αυτοματα η επαναφορα μολις κανεις login στο mi account και τα κατεβαζει απο το cloud -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα