Να προσθέσω οτι σε κάποιες επανεκκινησεις δεν βρίσκονται οι σιμς και δεν συνδέεται στα δικτια,και χρειάζεται εκ νέου επανεκκινηση.
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Σε note 3g αυτο που παρατηρησα ειναι οτι επεσε πολυ γρηγορα η μπαταρια. Μεσα σε μιαμιση ωρα απο 100% επεσε στο 90 χωρις να κανω τιποτα. Το wifi ηταν ανοιχτο βεβαια αλλα δεν ηταν συνδεδεμενο καπου (δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο αυτο στην καταναλωση). Παντως αλλες φορες αν πχ το αφηνα ετσι το ολο το βραδυ με ανοιχτο wifi δεν επεφτε κατω απο 2-5%.
-
Καλησπέρα στη ωραία παρέα. Από τότε που έβαλα στο Redmi 1s της γυναίκας μου v6 σέρνεται παρά πολύ.. Ακούω και παράπονα γιατί επεμενα να τη βάλει. Μόνο με την 5.5.5 πήγαινε λίγο καλύτερα.. 5.5.8 χάλια.. Υπαρχει περίπτωση να θέλει το κινητό hard reset η να περιμένω μέχρι να "στρώσει" η rom;
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Pro -
Δεν θελω να γινω γκρινιαρης για κατι που αγαπω πολύ οπως η miui. Την γνωρισα με το htc desire και παροτι φλασαρα καμια 100 ρομ στο συγκεκριμενο κινητο παλι σε αυτη γυριζα.Μεγαλη και η χαρα μου οταν εβγαλε κινητο και μεγαλυτερη οταν καταφερα να παρω το κοκκινορυζακι(τωρα εχω το 1s).Και ενω εχουν περάσει 4 χρονακια απο την γνωριμια μου με την συγκεκριμενη ρομ, τα αστερια της Κινας ( developers)που ασχολουνται με τα κινιτακια μας αρχιζουν και με ξενερωνουν.Δυστυχώς αντίς να πηγαινουμε μπροστα μας πανε πισω.Τοσες βδομαδες αναβαθμισεις για φωτακια που αναβοσβηνουν στις κλεισεις και ανουσια πραγματα για τον καιρο κλπ.Δεν λεω σε μια τελεια ρομ αυτα θα ηταν το κερασακι,αλλα αν το κινητο σου βράζει η ραμ το κανει και σέρνεται και η μπαταρια ενω δειχνει 65% το κινητο κλεινει και μετα δειχνει 2% τι να ασχοληθεις με τα φωτακια.Ελπιζω να βαλουν γρηγορα μυαλο γιατι η γκρινια παει συννεφο και στο επισημο αγγλικο σαιτ και στο ανεπισημο. Σκέφτομαι σοβαρα να ξαναπαω σε v5 .Σε τρια antutu τα αποτελεσματα ηταν τραγικα με χειροτερο το τελευταιο.
-
Ο/H manousid5 έγραψε:
Καλησπέρα στη ωραία παρέα. Από τότε που έβαλα στο Redmi 1s της γυναίκας μου v6 σέρνεται παρά πολύ.. Ακούω και παράπονα γιατί επεμενα να τη βάλει. Μόνο με την 5.5.5 πήγαινε λίγο καλύτερα.. 5.5.8 χάλια.. Υπαρχει περίπτωση να θέλει το κινητό hard reset η να περιμένω μέχρι να "στρώσει" η rom;
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Pro
Αν η γυναίκα σου δεν είναι beta testerγυρνατο στην παλιά καλή stable v5., μέχρι νεοτέρας. Έχεις όρεξη να ακούς κάθε μέρα γκρίνια;
Στάλθηκε με το Xiaomi Hongmi Note 3G μου μέσω Tapatalk.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Συμφωνώ με τον GR Macedon
-
Γνωρίζει κανεις ενω λαμβάνω sms δεν μπορω να στείλω;
-
Ο/H cas21 έγραψε:
Δεν θελω να γινω γκρινιαρης για κατι που αγαπω πολύ οπως η miui. Την γνωρισα με το htc desire και παροτι φλασαρα καμια 100 ρομ στο συγκεκριμενο κινητο παλι σε αυτη γυριζα.Μεγαλη και η χαρα μου οταν εβγαλε κινητο και μεγαλυτερη οταν καταφερα να παρω το κοκκινορυζακι(τωρα εχω το 1s).Και ενω εχουν περάσει 4 χρονακια απο την γνωριμια μου με την συγκεκριμενη ρομ, τα αστερια της Κινας ( developers)που ασχολουνται με τα κινιτακια μας αρχιζουν και με ξενερωνουν.Δυστυχώς αντίς να πηγαινουμε μπροστα μας πανε πισω.Τοσες βδομαδες αναβαθμισεις για φωτακια που αναβοσβηνουν στις κλεισεις και ανουσια πραγματα για τον καιρο κλπ.Δεν λεω σε μια τελεια ρομ αυτα θα ηταν το κερασακι,αλλα αν το κινητο σου βράζει η ραμ το κανει και σέρνεται και η μπαταρια ενω δειχνει 65% το κινητο κλεινει και μετα δειχνει 2% τι να ασχοληθεις με τα φωτακια.Ελπιζω να βαλουν γρηγορα μυαλο γιατι η γκρινια παει συννεφο και στο επισημο αγγλικο σαιτ και στο ανεπισημο. Σκέφτομαι σοβαρα να ξαναπαω σε v5 .Σε τρια antutu τα αποτελεσματα ηταν τραγικα με χειροτερο το τελευταιο.
100%συμφωνώ για τους Κινέζους. Σε μένα το μεγάλο θέμα είναι με τη μπαταρία πιο φεύγει σαν νερό και αυτό με τη μνήμη που πάει αστραπή από το 60 στο 91%. Τα υπόλοιπα δεν τα παρατηρώ. Αργό δεν θα το έλεγα. Δεν το συγκρίνω με άλλα κινητά απλά λέω πως το αισθάνομαι το ίδιο το τηλέφωνο μετά από αλλαγή της ρομ κάθε βδομάδα. Αν θερμενεται δεν ξέρω. Πώς το ελέγχεις αυτό;
Α! καμιά φορά κάνει επανεκκίνηση μόνο του. -
Την θερμοκρασια μπορεις να την δεις απο αναλογα apps.Την εχει σαν επιλογη κσι το clean master. Εγω εχω βαλει και μια πιο συνχρονη εκδοση του twrp recovery που και εκει φαίνεται. Οντως κανει και καποιες επανεκκινησεις μονο του.Όσο για το αργό κοιτα το untutu που ανεβασα. Επειδη ηθελα να ημουν σιγουρος οτι δεν φταινε παλια σκουπιδια εκανα εγκατασταση με full wipe.Ας ελπισουμε οτι με τον θόρυβο οι κινεζοι θα ξυπνησουν.
-
Ο/H cas21 έγραψε:
Μιας που ανέφερες HTC έχω ένα HTC Explorer λέω να το δώσω στην γυναίκα μου είναι άχρηστο και κρίμα να το βλέπω να καθετε. Αλλα θυμαμε εθχε ελάχιστη εσωτερική μνήμη που ήταν σπαστικό έβαζες το πολυ μια με δύο εφαρμογές. Αυτό υπάρχει πουθενά να σπάσει; να γίνει root το κινητο; η ακόμα να του βαλουμε καμία άλλη rom; π. Χ miui; -
Λέει ψύξη 40 βαθμους Κελσίου
-
Ενα καινούργιο πρόβλημα που διαπίστωσα είναι ο εσθητιρας οταν κάνεις κληση. Δεν σβήνει η οθόνη. Το εκανα καλιμπραρισμα απο τα εργαλεία αλλά τίποτα.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα