Ο/H stathis έγραψε:
Γνωρίζει κανεις ενω λαμβάνω sms δεν μπορω να στείλω;
Τσεκάρησε εάν υπάρχει στις ρυθμίσεις της συσκευής το νούμερο απο το κέντρο λήψης SMS του παρόχου σου.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H stathis έγραψε:
Γνωρίζει κανεις ενω λαμβάνω sms δεν μπορω να στείλω;
Ο/H giannisag έγραψε:
Παιδιά δεν θέλω να περάσω την νέα αλλά απο μονο του κάθε φορά που μπαίνω wifi μου ξεκινά να κατεβάζει μόνο του τι κάνω;;;;;θέλω να του κόψω την φορα.... Πως;;;;;;
Να σβήσω το ota που μου κατέβηκε μονο του;;;;;;;
Α καθ μην φωναζετε τσαμπα οι κινέζοι είναι πολύ μπροστά και θέλουν όλοι οι άλλοι να είναι παντα πίσω τους..... . ...έχω παει Κίνα και τους εκοψα πως σκέφτονται.....
Ο/H Myr Ana έγραψε:
Σε note 3g αυτο που παρατηρησα ειναι οτι επεσε πολυ γρηγορα η μπαταρια. Μεσα σε μιαμιση ωρα απο 100% επεσε στο 90 χωρις να κανω τιποτα. Το wifi ηταν ανοιχτο βεβαια αλλα δεν ηταν συνδεδεμενο καπου (δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο αυτο στην καταναλωση). Παντως αλλες φορες αν πχ το αφηνα ετσι το ολο το βραδυ με ανοιχτο wifi δεν επεφτε κατω απο 2-5%.
Ο/H diamantopoulosh έγραψε:
Εγώ έχω επιστρέψει σε V5 εξαιτίας των τριών τελευταίων developer αλλά και της stable στο redmi note 4G. Για τους παραπάνω λόγους αλλά και για τα υπόλοιπα άπειρα bugs που έχουν ακόμα και οι stable..Η μπαταρία κρατάει απίστευτα πολυ
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Optimization - Merge partitions for Mi 2/2S (All data, including data in simulated SD card will be purged)
Εγώ πάλι γιατί δεν βλέπω να έχουν γίνει merged τα partitions???