Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • Ο/H prekasg έγραψε:

Εσβησε αλλα δεν ανοιγει , κανει τα ιδια ...μπηκα Recovery εκανα wipe cache μηπως και ... αλλα τιποτα ...
    • Κράτα πατημένα το Power Button & Volume (+) μέχρι να μπει στο Recovery.
    • Πήγαινε στο Advanced => Active System
    • Eπέλεξε το System που δεν έχει τον χαρακτηρισμό (active)
    • Reboot.
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H prekasg έγραψε:

Εσβησε αλλα δεν ανοιγει , κανει τα ιδια ...μπηκα Recovery εκανα wipe cache μηπως και ... αλλα τιποτα ...
    • Κράτα πατημένα το Power Button & Volume (+) μέχρι να μπει στο Recovery.
    • Πήγαινε στο Advanced => Active System
    • Eπέλεξε το System που δεν έχει τον χαρακτηρισμό (active)
    • Reboot.

Τελικα μπηκα στο Recovery και πηγα Install update.zip (την 5.1.0) που ειχα ηδη μεσα και ανοιξε, ευτυχως δεν χαθηκε τιποτα γιατι με το Factory reset δεν θα ειχα υπομονη βραδιατικα.
  • Ο/H prekasg έγραψε:

Τελικα μπηκα στο Recovery και πηγα Install update.zip (την 5.1.0) που ειχα ηδη μεσα και ανοιξε, ευτυχως δεν χαθηκε τιποτα γιατι με το Factory reset δεν θα ειχα υπομονη βραδιατικα.

Παρακολούθησέ το λίγο, γιατί την ζημιά (αν δεν ήταν τυχαίο) στην έκανε κάτι στο /data. Καλό θα ήταν τώρα να κάνεις καθαρισμό δεδομένων στις σχετικές με την κλήση εφαρμογές και να τρέξεις τα Καθαρισμός και Έλεγχος. Αν κάνεις καθαρισμό δεδομένων και στην Αποθήκευση Επαφών θα σου σβήσει τις επαφές...Φρόντισε να έχεις backup αν δεν τις έχεις στο Mi Cloud ή στο Google.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H prekasg έγραψε:

Σημερα μου ειπαν αρκετοι οτι με πηραν τηλ και το κινητο εδειχνε να ειναι κλειστο ...

πριν λιγο πηγα να κανω μια επανεκινηση και τελος ...

εχει κολλησει ετσι και δεν προχωραει ουτε κλεινει ουτε με Power button + volume +/- δεν κανει τιποτα !

τι γινειται ;; , Stable 5.1.0 εχω πανω

Το ίδιο πρόβλημα είχα πριν μιαμιση βδομάδα, εκεί που μιλούσα ακούστηκε ένας ήχος (όπως ακούγεται όταν ενεργοποιειται ένα μικρόφωνο σε ένα ηχοσυστημα δυνατα) και μετά δεν μπορούσε να με ακούσει αυτός που μιλούσα ούτε και εγώ.. Έκανα επανεκκίνηση και κόλλησε στο logo όπως εσένα και για κάποιο λόγο είχε επιλέξει μόνο του το system 1, βάζω το 2 από το recovery ανοίγει το κινητο αλλά δεν έβλεπε ούτε sim ούτε τίποτα.. Ευτυχώς είχα την ίδια rom μέσα και τη φλασαρα ξανά και δούλεψε όπως εσύ! Δεν ξέρω τι παίχτηκε.. Την 5.5.1 είχα πάνω τότε..
  • Ο/H NikosChandolias έγραψε:

Ο/H spideman3 έγραψε:

Ο/H pasoles1966 έγραψε:

Καλησπερα. Εχω το noτε 3g με την 5.5.8 . Βλεποντας σημερα τον λογαριασμο κινητου, διαπιστωσα οτι εχω χρεωθει 6 μηνυματα προς αριθμο εξωτερικου. Με μια αναζήτηση στο google ειδα οτι προερχονται απο την miui και κατι με το cloud. Εχει συναντησει κανεις κατι παρομοιο? Πως να το αποφυγω για να μην ξαναχρεωθω? τι πρεπει να κανω?

Όταν πας να κανεις συνδεσει στον λογαριασμό miui σε ζητάει αριθμό κινητού δεν το δίνουμε γιατί ετσι χρεωνόμαστε.

Εγώ από την αρχή το έχω με αριθμό κινητού και δεν έχω ποτέ χρεωθεί κάτι. Μήπως είναι κάτι άλλο;

From the middle of nowhere to the center of everywhere...

Από προσωπική εμπειρία αυτό κατάλαβα. Γιατί όταν ξεκίνησα να συνδέομαι με το e-mail δεν ξανά χρεώθηκα. Ααα ..... και κάτι άλλο μήπως έχεις ενεργοποιήσει το imessenger? γιατί πριν την επιλογή σε λέει για έξτρα χρεώσει sms.
  • Ο/H maddoctor έγραψε:

Ο/H xristosan έγραψε:

Ο/H Bodai έγραψε:

Ο/H xristosan έγραψε:

sory update.zip is corrupted λεει

Σε αυτήν την περίπτωση το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κατεβάσεις απο το φορουμ το αρχείο και να δοκιμάσεις πάλι..

Την κατεβασα απο εδω παλι μολις παω να την βαλω απο to update λεει η ενημερωση απετυχε πατηστε οκ για να αναφερετε αυτο το σφαλαα στους μηχανικους.

Κατέβασε το αρχείο με κάποιον download manager, τύπου flashget. Μην το μετονομάσεις το αρχείο, μην το πειράξεις καθόλου, απλώς μετεφερέ το στο κινητό όπου θέλεις. Ανάλογα με το πιο μενού μπορείς να τρέξεις, updater ή recovery, μπες, στο πρώτο πάτα τις τελίτσες δεξιά και επέλεξε την δεύτερη επιλογή όπου διαλέγεις εσύ το πακέτο εγκατάστασης ή από το recovery πάλι από το μενού που σου βγάζει βρίσκεις την ίδια επιλογή. Πας στον φάκελο που πέταξες το zip αρχείο και το επιλέγεις και ξεκινάς την αναβάθμιση.

Το κατεβασα οπως μου ειπες αλλα και παλι το περνει με κανεναν απο τους δυο τροπους....τι παιζεται?????
  • Ο/H maddoctor έγραψε:

Ορίστε και εμένα μία χρήση. Νομίζω πάει πολύ καλά, ε!?

Με 5.5.15 doctor????????

" Γεωπόνος”

• Διαφήμιση
  • έχω περάσει στο note 3g την 5.5.15 όλα λειτουργούν κανονικά 3 μέρες τώρα δεν εντόπισα κάποιο bug, η μπαταρία τα πηγαίνει αρκετά καλά με normal χρήση για κλήσεις λίγο gaming και browsing apo wifi χωρίς data σε 24 ώρες από 100% έπεσε στο 81%
    το μονο περίεργο που είδα είναι ότι από full πέφτει μετά μια ώρα standby στο 97 χωρίς καθόλου χρήση αλλα από εκεί και μετά στρώνει

με δυσκόλεψε μετά το update της rom προσπαθούσα να μπω στο recovery και μουλάρωνε στο MI logo όσο και αν προσπαθούσα από τα κουμπιά και από τη MIUI
    τελικά μπήκε μετά από πολλές προσπάθειες και έκανα wipe data / factory reset, δεν το δοκίμασα πάλι για να δω αν το reset βοηθησε

Ένα θέμα που έχει και θα ήθελα την γνώμη σας είναι ότι εδώ και καιρό και με την v5 και τώρα με την ν6 ακόμα και μετά από wipe data / factory reset κολλάει και δεν ανάβει η οθόνη για να ξεκλειδώσω αν περιμένω 1 λεπτό μετά δουλεύει κανονικά δεν έχει θέμα το κουμπί γιατί μόλις το πατάω ανάβει για ελάχιστο χρόνο σβήνει πάλι και γιά λίγο δεν ακούει στο πάτημα
    Δεν το κάνει συνεχεια μια φορα κάθε 3-5 μέρες η την εβδομάδα.... συνβαίνει αυτό σε κάποιον κάποιον άλλο ποιος μπορει να ειναι ο λογος?
  • σημερα μου ηρθε στα χερια το mi band.το φορτισα κανονικα παω να το συνδεσω στο κινητο και δεν το βλεπει.
    ξερει κανεις?Εχει ασχοληθει κανεις με αυτο?εννοειτε οτι φοραω την v6
  • Ο/H mparaxir έγραψε:

σημερα μου ηρθε στα χερια το mi band.το φορτισα κανονικα παω να το συνδεσω στο κινητο και δεν το βλεπει.

λάθος θέμα :))

Login Κάνει ή το πρόβλημα είναι μόνο στο pair ;
    μια λύση είναι να δοκιμάσεις με παλαιότερη έκδοση του app
  • Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:

Ο/H mparaxir έγραψε:

σημερα μου ηρθε στα χερια το mi band.το φορτισα κανονικα παω να το συνδεσω στο κινητο και δεν το βλεπει.

λάθος θέμα :))

Login Κάνει ή το πρόβλημα είναι μόνο στο pair ;
    μια λύση είναι να δοκιμάσεις με παλαιότερη έκδοση του app

το ξερω οτι ειναι λαθος θεμα,εχεις δικιο επρεπε να ανοιξω θεμα καινουργιο.
    και στα δυο εχει προβλημα πριν ειχε μονο προβλημα στο pair εκανα εκαθαρση μπας και φτιαξει και τωρα εχει θεμα και στο login να μπει στον mi λογαριασμο μου παρολου που ειναι ενεργοποιημενος.
    οτι να ειναι στο επισημο σαιτ την miui που ειναι ο λογαριασμος μου αλλο κωδικο εχει ξερετε το UID: 3194 και παει λεγοντας και στο κινητο αλλο κωδικο εχει αυτα δεν πρεπει να συμφωνουνε μεταξυ τους?τι να κανω?factory reset και να ξαναστησω απο την αρχη το κινητο και να βαλω απο την αρχη τον miui λογαρισμαο?πηγα να κανω αποσυνδεση αλλα δεν γινετε η βλακεια λεει λαθος κωδικος,μα πως αφου ξερω τον κωδικο στο σαιτ του λογαριασμου της miui
  • Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην mparaxir ().

• Διαφήμιση
  • Καλησπέρα παιδιά. Έχω την 5.5.15 redmi 1s απλά έχω ένα θεματάκι με την μπαταρία (εκτός από τη ραμ). Κάποιες στιγμές κάνω επανεκκίνηση γιατί κολλάει η ραμ και η μπαταρία από 20 πάει στο 4% και μετά στην φόρτιση δείχνει ότι φορτιζει ταχύτατα. Τι παίζει με αυτό;