Παιδιά υπάρχει κάποιος driver για το pc ώστε να βλέπει το redminote 3g γιατι δε μπορώ να συνδεθώ
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H giannisag έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ορίστε και εμένα μία χρήση. Νομίζω πάει πολύ καλά, ε!?
Με 5.5.15 doctor????????
Ναι με την τελευταία, 5.5.15
Ο/H mparaxir έγραψε:
σημερα μου ηρθε στα χερια το mi band.το φορτισα κανονικα παω να το συνδεσω στο κινητο και δεν το βλεπει.
ξερει κανεις?Εχει ασχοληθει κανεις με αυτο?εννοειτε οτι φοραω την v6
Η εφαρμογή δυσκολεύετε πολύ την πρώτη φορά να μπει στον λογαριασμό σου στη Mi. Εγώ, επειδή ξεκίνησα την μεταφρασή της και την δοκιμάζω συνέχεια, πρέπει να προσπαθώ 7-8 φορές τουλάχιστον κάθε φορά για να μπω. Μετά όμως δεν έχει πρόβλημα.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Γιατρέ μου την συμβουλή σου. Τελικα έκανα απεγκατασταση το ελληνικό app mi band και κατέβασα από το play store είναι στα αγγλικα μου έκανε login αλλά δεν μου κάνει με τιποτα pair αμα το γραφω καλα ανάβουν τα λαμπάκια του mi band γράφει στο κινητό άγγιξε που; στο mi band; αλλά αποτυχαινει το pair. Χίλια συγνώμη για το of topic
-
Ο/H kostaskk έγραψε:
Παιδιά υπάρχει κάποιος driver για το pc ώστε να βλέπει το redminote 3g γιατι δε μπορώ να συνδεθώ
Δες εδω => en.miui.com/thread-34384-1-1.html -
Ο/H martzicadespell έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά. Έχω την 5.5.15 redmi 1s απλά έχω ένα θεματάκι με την μπαταρία (εκτός από τη ραμ). Κάποιες στιγμές κάνω επανεκκίνηση γιατί κολλάει η ραμ και η μπαταρία από 20 πάει στο 4% και μετά στην φόρτιση δείχνει ότι φορτιζει ταχύτατα. Τι παίζει με αυτό;
Είναι πρόβλημα της rom και το έχουν (μαζί με το πρόβλημα της ram) όλοι οι χρήστες με Redmi 1S. Ας ελπίσουμε ότι θα διορθωθεί γρήγορα.. -
Ο/H mparaxir έγραψε:
Γιατρέ μου την συμβουλή σου. Τελικα έκανα απεγκατασταση το ελληνικό app mi band και κατέβασα από το play store είναι στα αγγλικα μου έκανε login αλλά δεν μου κάνει με τιποτα pair αμα το γραφω καλα ανάβουν τα λαμπάκια του mi band γράφει στο κινητό άγγιξε που; στο mi band; αλλά αποτυχαινει το pair. Χίλια συγνώμη για το of topic
Κατέβασε αυτή -> Mi Fit 1.3.912
Είναι αυτή που δουλεύω. Είναι στο 30% έτοιμη, στα ελληνικά δηλαδή και τα άλλα είναι στα αγγλικά. Είναι η tweaked έκδοση. Οι οδηγίες για την σύζευξη είναι στα ελληνικά.
Επίσης αυτή είναι καλή!?
Android 5.1.1_r2 for Cancro (Mi 3W/C, Mi 4W/C/LTE) by Ivan Released!Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H mparaxir έγραψε:
Είναι αυτή που δουλεύω. Είναι στο 30% έτοιμη, στα ελληνικά δηλαδή και τα άλλα είναι στα αγγλικά. Είναι η tweaked έκδοση. Οι οδηγίες για την σύζευξη είναι στα ελληνικά.
Επίσης αυτή είναι καλή!?
Android 5.1.1_r2 for Cancro (Mi 3W/C, Mi 4W/C/LTE) by Ivan Released!
το δευτερο λινκ δεν ειναι για το δικο μου κινητο γιατρε αλλα το πρωτο θα το δοκιμασω.
δουλεψεεεεε γιατρε εισαι ωραιοςςςςςΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην mparaxir ().
-
Ο/H mparaxir έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H mparaxir έγραψε:
Επίσης αυτή είναι καλή!?
Android 5.1.1_r2 for Cancro (Mi 3W/C, Mi 4W/C/LTE) by Ivan Released!
το δευτερο λινκ δεν ειναι για το δικο μου κινητο γιατρε αλλα το πρωτο θα το δοκιμασω.
ΜΑ το πρώτο ήταν για σένα. Το δεύτερο είναι απορία μου!?Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Επίσης αυτή είναι καλή!?
Android 5.1.1_r2 for Cancro (Mi 3W/C, Mi 4W/C/LTE) by Ivan Released![/quote]
Το θέμα με το 3G το επίλυσαν? -
Έχω και εγώ την 5.5.15 από τη στιγμή που βγήκε.
- Η διάρκεια της μπαταρίας είναι αρκετά ικανοποιητική! Είμαι στις 2 μέρες λειτουργίας του κινητού και η μπαταρία είναι στο 67%. Η χρήση όμως της δεδομένης στιγμής είναι λίγη και αφορά λίγα τηλεφωνήματα, λίγη χρήση Facebook- messenger και 10 περίπου λεπτά παιχνιδιού! Σε πιο εντεταμένη χρήση μου κρατάει 24-36 ώρες! (Mi4 LTE)
- Από Bugs δεν έχω παρατηρήσει κάτι έντονο ή ενοχλητικό. Μια φορά μου έβγαλε ότι η εφαρμογή messenger σταμάτησε να λειτουργεί. Ενώ μια άλλη φορά, δεν μπορούσε να μεταβεί στην οθόνη πληκτρολόγησης του κωδικού από την κατάσταση κλειδώματος οθόνης (μετά από επανεκκίνηση διορθώθηκε).
- Όταν το κινητό δέχεται κλήσεις μου φαίνεται πως η φωτεινότητα της οθόνης (την στιγμή πριν απαντήσω ) είναι λίγη, διαφορετική από την επιλογή που έχω κάνει στις ρυθμίσεις!
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Jongou ().
- Η διάρκεια της μπαταρίας είναι αρκετά ικανοποιητική! Είμαι στις 2 μέρες λειτουργίας του κινητού και η μπαταρία είναι στο 67%. Η χρήση όμως της δεδομένης στιγμής είναι λίγη και αφορά λίγα τηλεφωνήματα, λίγη χρήση Facebook- messenger και 10 περίπου λεπτά παιχνιδιού! Σε πιο εντεταμένη χρήση μου κρατάει 24-36 ώρες! (Mi4 LTE)
-
+ Επίσης, παρατήρησα και εγώ, ότι από την οθόνη κλειδώματος αφαιρέθηκε η επιλογή που σε οδηγούσε στις κλήσεις.
-
Ο/H NikosChandolias έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ο/H pasoles1966 έγραψε:
Καλησπερα. Εχω το noτε 3g με την 5.5.8 . Βλεποντας σημερα τον λογαριασμο κινητου, διαπιστωσα οτι εχω χρεωθει 6 μηνυματα προς αριθμο εξωτερικου. Με μια αναζήτηση στο google ειδα οτι προερχονται απο την miui και κατι με το cloud. Εχει συναντησει κανεις κατι παρομοιο? Πως να το αποφυγω για να μην ξαναχρεωθω? τι πρεπει να κανω?
Όταν πας να κανεις συνδεσει στον λογαριασμό miui σε ζητάει αριθμό κινητού δεν το δίνουμε γιατί ετσι χρεωνόμαστε.
Εγώ από την αρχή το έχω με αριθμό κινητού και δεν έχω ποτέ χρεωθεί κάτι. Μήπως είναι κάτι άλλο;
From the middle of nowhere to the center of everywhere...
Σήμερα στα πλαίσια άλλων δοκιμών, έκανα και αυτή την δοκιμή ξανά μήπως έχει αλλάξει κάτι. Είναι εύκολο να το παρακολουθήσω γιατί είμαι με Q και φαίνονται άμεσα οι χρεώσεις. Λοιπόν, μετά από wipe data/factory reset και με κινητό τηλέφωνο αλλά και με email, γίνεται χρέωση 0,6 € όταν κάνεις login.
Αν κάνεις απλά logout και ξανά login (χωρίς wipe data/factory reset ) και με τους δύο τρόπους (τηλέφωνο - email) δεν σε χρεώνει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα