άρα με wipe data/factory reset χάνει κάποια στοιχεία επικοινωνίας με τον αριθμό του κινητού και έτσι στέλνει κάποιο sms για την εξακρίβωση στοιχείων?
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H Jongou έγραψε:
άρα με wipe data/factory reset χάνει κάποια στοιχεία επικοινωνίας με τον αριθμό του κινητού και έτσι στέλνει κάποιο sms για την εξακρίβωση στοιχείων?
Ναι...ένα διεθνές SMS στέλνει και ενώ όταν δημιουργείς για πρώτη φορά λογαριασμό σου βγάζει μύνημα που σε προειδοποιεί για την αποστολή, στην περίπτωση που κάνεις login και ειδικά μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων που θα σε χρεώσει, δεν σου λέει τίποτα. Το διαπίστωσα καιρό πριν, όταν είχα κάνει μέσα σε μια εβδομάδα καμιά δεκαριά format και μου έφαγε την κάρταΈλεγα μπας και έχει αλλάξει αυτό, αλλά δυστυχώς όχι. Οπότε προσέχετε. Εγώ πάλι κάνω απανωτά format, αλλά πριν κάνω ταρζανιές, κρατάω nandroid backup για αυτό τον λόγο
EDIT: Αν βγάλεις την κάρτα SIM και κάνεις login, θα σου ενεργοποιήσει τον λογαριασμό χωρίς όλες τις επιλογές και όταν ξαναβάλεις την κάρτα SIM στο κινητό, θα τα ενεργοποιήσει όλα και θα.... σου στείλει τον λογαριασμό
-
Μπορώ να ρωτήσω κάτι χαζό?
υπάρχει κάποια ρομ lolipop stable η μή?garfield for president -
-
αι σι...
γιατι σε άλλα κινητά έχει τελείως διαφορετικό μενού
ίσως κάτι μου διαφεύγει απλά εδώ βλέπω οτι είναι 4.4.4garfield for president -
"Παρακολούθησέ το λίγο, γιατί την ζημιά (αν δεν ήταν τυχαίο) στην έκανε κάτι στο /data. Καλό θα ήταν τώρα να κάνεις καθαρισμό δεδομένων στις σχετικές με την κλήση εφαρμογές και να τρέξεις τα Καθαρισμός και Έλεγχος. Αν κάνεις καθαρισμό δεδομένων και στην Αποθήκευση Επαφών θα σου σβήσει τις επαφές...Φρόντισε να έχεις backup αν δεν τις έχεις στο Mi Cloud ή στο Google."
-----------
και πως γινεται αυτο που λες ;; -
-
ρε παιδία το δικό σας μενου είναι σαν αυτο του video?
IAndroid 5.1 Lollipop For Xiaomi Mi3/Mi4 - How to install (Everything Fixed) - YouTube
υπαρχει κάτι αντίστοιχο στα ελληνικα?garfield for president -
Καλησπέρα. Μόλις παρέλαβα το Redmi Note 4g Snapdragon και αντιμετωπίζω ένα μικρό πρόβλημα.
Καταρχάς πέρασα την τελευταία developer και ενώ πέρασα τον Google λογαριασμό μου στο Play δεν μπορώ να τον περάσω στους λογαριασμούς του κινητού για να συγχρονίσω επαφές.
Επίσης στο Play αγορασμένες εφαρμογές μου τις βγάζει να τις ξαναπληρώσω.
Τι μπορεί να φταίει;
Και τι να κάνω τώρα; -
Θα κάνει μόνο του αναβάθμιση του Google Play στην νέα Version, και μετά από μία επανεκκίνηση, εφ'όσον έβαλες τον σωστό λογαριασμό θα βρεθούν και οι πληρωμένες σου εφαρμογές.
-
-
Ο/H Kalmichalis έγραψε:
Βρε παιδιά στο mi2 έχω προσέξει ότι το ρολόι στην οθόνη κλειδώματος καμία φορά είναι 4-5 λεπτά πιο πίσω και μετά όταν το ξεκλεοδωνω παίρνει την κανονική ώρα...
Ναι όντως έτσι είναι ,συμβαίνει και σε εμένα αυτό σε mi3 .
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα