Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • Ο/H sideris20250 έγραψε:

Ο/H maddoctor έγραψε:

Στο note 4G παίρνω το μήνυμα που φαίνεται στη φωτό από την προηγούμενη rom. Υπόψιν δεν έχει sim. Ο λογαριασμός Mi δουλεύει μια χαρά. Ξέρει κανείς τι σημαίνει!?

asχετο με το θεμα που εχεις πια εφαρμογη για καιρο εχεις ?

Καιρός & ρολόι Widget- Αndroid
  • Καλησπέρα, παιδιά το tethering σας λειτουργεί? Για το mi2s με lollipop ρωτάω, άσχετα που δεν πρέπει να παίζει ούτε σε kk..
  • Ο/H mv_best έγραψε:

Καλησπέρα, παιδιά το tethering σας λειτουργεί? Για το mi2s με lollipop ρωτάω, άσχετα που δεν πρέπει να παίζει ούτε σε kk..

Είχα το ίδιο πρόβλημα σε mi3 με κιτ κατ dev και το έλυσα με τον παρακάτω τρόπο που μου είπαν τα παίδια, δεν ξέρω αν ισχύει στην lolipop στο δίκο σου τηλ απλά το αναφέρω,
    Internet sharing μέσω του wifi hotspot
  • Διαφήμιση
  • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ξαναπέρασε από επάνω την 5.5.23 ώστε να υπάρχει και στα 2 συστήματα.
    Φυσικά από την αναβάθμιση (Updater) της MIUI.. ;)

Καλημέρα admin μας ! Το δοκιμάζω και σου λέω, ευχαριστώ !!
    EDIT : Σ' ωραίος admin !! Φαίνεται να δουλεύει υποδειγματικά, ευχαριστώ και πάλι !!!
  • Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Pallaros ().

• Ο/H mike4186 έγραψε:

Ο/H mv_best έγραψε:

Καλησπέρα, παιδιά το tethering σας λειτουργεί? Για το mi2s με lollipop ρωτάω, άσχετα που δεν πρέπει να παίζει ούτε σε kk..

Είχα το ίδιο πρόβλημα σε mi3 με κιτ κατ dev και το έλυσα με τον παρακάτω τρόπο που μου είπαν τα παίδια, δεν ξέρω αν ισχύει στην lolipop στο δίκο σου τηλ απλά το αναφέρω,
    Internet sharing μέσω του wifi hotspot

Δυστυχως δεν δουλευει με την lollipop,το ειχα δει το post,οταν το εκανα brickarε το κινητο,για αυτο ρωτησα.
  • Δυστυχώς με την νέα ROM που πέρασα το κινητό τα έπαιξε ,κολλούσε συνεχώς και ανά 5 δεύτερα έβγαζε "δυστυχώς η διαδικασία com.android phone έχει σταματήσει"μετά απο 5 πατήματα στο οκ κολλούσε εντελώς ,πέρασα απο επάνω πάλι την ROM αλλά τίποτα δοκιμασα να γυρίσω στην προηγούμενη αλλά πάλι τα ίδια το πρόβλημα είχε μεταφερθεί και σε εκείνη επίσης επάνω έβγαζε πως δεν υπάρχει κάρτα sim .Και αναγκαστικά έκανα επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις με όλα τα wipes και τώρα άντε να βρω το κουράγιο να τα ξανά στείσω όλα απί την αρχή !!!!
    Images
    • Screenshot_2015-05-25-01-34-25.png

101,64 kB, 450×800, viewed 120 times
  • Ο/H martzicadespell έγραψε:

Να ρωτήσω κάτι; μόνο εμένα μου φαίνεται ότι το ξυπνητήρι καθυστερεί πολύ να ακουστεί; ενώ η δόνηση ξεκινά κανονικά και επίσης δεν χτυπάει όταν είναι αθόρυβο

Εάν θες να χτυπάει ή όχι το ξυπνητήρι όταν είναι αθόρυβο το επιλέγεις μέσα στις ρυθμίσεις του ξυπνητηριού.

Ο/H maddoctor έγραψε:

Στο note 4G παίρνω το μήνυμα που φαίνεται στη φωτό από την προηγούμενη rom. Υπόψιν δεν έχει sim. Ο λογαριασμός Mi δουλεύει μια χαρά. Ξέρει κανείς τι σημαίνει!?

Γιατρέ μου, το συγκεκριμένο θέμα το έχει το note εάν δεν κάνεις restore. Το είχα και εγώ. Αν φοράς SIM δε μπορείς να ανοίξεις την εφαρμογή του τηλεφώνου, και δε μπορείς να μπεις στις πληροφορίες του κινητού->Phone Status. Εκεί που σου λέει δηλαδή IMEI, MAC adress, κλπ. Κάτι buggάρει άσχημα αν κάνεις update αντί για καθαρή εγκατάσταση. Εγώ με φρέσκια εγκατάσταση και η έκδοση φυσάει!

• Διαφήμιση
  • Ο/H John Baron έγραψε:

Ο/H martzicadespell έγραψε:

Να ρωτήσω κάτι; μόνο εμένα μου φαίνεται ότι το ξυπνητήρι καθυστερεί πολύ να ακουστεί; ενώ η δόνηση ξεκινά κανονικά και επίσης δεν χτυπάει όταν είναι αθόρυβο

Εάν θες να χτυπάει ή όχι το ξυπνητήρι όταν είναι αθόρυβο το επιλέγεις μέσα στις ρυθμίσεις του ξυπνητηριού.

Ο/H maddoctor έγραψε:

Γιατρέ μου, το συγκεκριμένο θέμα το έχει το note εάν δεν κάνεις restore. Το είχα και εγώ. Αν φοράς SIM δε μπορείς να ανοίξεις την εφαρμογή του τηλεφώνου, και δε μπορείς να μπεις στις πληροφορίες του κινητού->Phone Status. Εκεί που σου λέει δηλαδή IMEI, MAC adress, κλπ. Κάτι buggάρει άσχημα αν κάνεις update αντί για καθαρή εγκατάσταση. Εγώ με φρέσκια εγκατάσταση και η έκδοση φυσάει!

Βρήκα τι έφταιγε....δεν είχα μόντεμ. Κατέβασα την πλήρη ρομ από εδώ, την πέρασα μέσα από recovery (αλλιώς δεν την περνούσε, το πρόγραμμα έτρεχε αιώνια χωρίς να κάνει κάτι) και το κινητό συνήλθε! Επειδή τις τελευταίες δύο ρομ τις είχα κατεβάσει από την αναβάθμιση, υποψιάζομαι ότι μπορεί να φταίει αυτό, χωρίς να είμαι όμως και σίγουρος. Θα το έχω υπόψιν μου για την επόμενη ρομ...
  • εμενα έχει θέμα το application τοιυ καιρού λεει ότι δεν εχω σύνδεσει και δεν ενημερώνεται ουτε στο wifi ουτε στο 3g
    Pocofone
  • Ο/H maddoctor έγραψε:

Ο/H John Baron έγραψε:

Ο/H maddoctor έγραψε:

Βρήκα τι έφταιγε....δεν είχα μόντεμ. Κατέβασα την πλήρη ρομ από εδώ, την πέρασα μέσα από recovery (αλλιώς δεν την περνούσε, το πρόγραμμα έτρεχε αιώνια χωρίς να κάνει κάτι) και το κινητό συνήλθε! Επειδή τις τελευταίες δύο ρομ τις είχα κατεβάσει από την αναβάθμιση, υποψιάζομαι ότι μπορεί να φταίει αυτό, χωρίς να είμαι όμως και σίγουρος. Θα το έχω υπόψιν μου για την επόμενη ρομ...

Όταν πέρασα την αρχική ROM (15.5.22) και έκανα και update αρχικά με την 15.5.23 που έφτιαξε ο MIUI_ART, το είχα κάνει και εγώ από τον Updater της MIUI. Δεν δοκίμασα να κάνω install zip από recovery χωρίς να κάνω format όλο το κινητό. Αν και εσύ έκανες με Updater, αλλά μετά σου δούλεψε από Recovery τότε μάλλον κάτι φταίει με τον Updater...
  • Ο/H takisfrag έγραψε:

Δυστυχώς με την νέα ROM που πέρασα το κινητό τα έπαιξε ,κολλούσε συνεχώς και ανά 5 δεύτερα έβγαζε "δυστυχώς η διαδικασία com.android phone έχει σταματήσει"μετά απο 5 πατήματα στο οκ κολλούσε εντελώς ,πέρασα απο επάνω πάλι την ROM αλλά τίποτα δοκιμασα να γυρίσω στην προηγούμενη αλλά πάλι τα ίδια το πρόβλημα είχε μεταφερθεί και σε εκείνη επίσης επάνω έβγαζε πως δεν υπάρχει κάρτα sim .Και αναγκαστικά έκανα επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις με όλα τα wipes και τώρα άντε να βρω το κουράγιο να τα ξανά στείσω όλα απί την αρχή !!!!

Τάκη, καλλό είναι αφού στήσεις το τηλέφωνο και τελειώσεις να πάρεις ένα Backup στα πάντα (και στις εφαρμογές) από το Backup - Restore της MIUI, και να το συγχρονίσεις με το Mi-Cloud.
    Έτσι μετά από μία "στραβή", θα σου ξαναβάλει πίσω χωρίς κανένα πρόβλημα, ότι είχες και δεν είχες..

Στο παραπάνω Screenshot βλέπεις στα εικονίδια των εφαρμογών την εξέλιξη του restore από το Mi-cloud μετά από Full Wipe της συσκευής..
    Images
    • Screenshot_2015-05-23-14-51-11[1].png

193,83 kB, 450×800, viewed 173 times
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Διαφήμιση
  • Ο/H John Baron έγραψε:

\Το ξερω αλλα αυτο που λεω δεν εχει σχεση με αυτο