Καλησπερα .παιδια ΣΟΣ ,μολις εγκατεστησα την 5.5.23 και δεν βλεπει SIM ... Τι κανω??
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
-
Ειναι διαφορετικη ??Για πιο λογο συνεβει??εκανα κατι λαθος???Την περασα σαν update στο κινητο ,Μετα εκανα ελεγχο για ενημερωσεις,το αναβαθμισε,αλλα στην επανεκκινηση δεν εμφανιζει καρτα.Μετα κανω factory reset ,και στην επανεκκινηση παλι δεν βλεπει την καρτα..Θα δοκιμασω την καινουργια τωρα
-
Διαφορετική δεν είναι αλλά καμμία φορά μπορεί με το OTA λόγο traffic στους Server της Κίνας να μην κατέβει σωστά το αρχείο και να μην ολοκληρώσει σωστά την αναβάθμιση.
-
ολα καλα
-
ολα καλα, εκανα ληψη ενημερωσης απο πακετο,Ευχαριστω πολυ
-
Παιδιά μετά την τελευταία αναβάθμιση στο 1s έχω πρόβλημα με τον proximity sensor. Καμία βοήθεια.
Υ.Γ. δοκίμασα κάτι κωδικούς για να μπω σε κρυφά μενού για calibration αλλά δεν μπορώ καν να μπω σε αυτά τα μενού -
Ο/H xrtc έγραψε:
Παιδιά μετά την τελευταία αναβάθμιση στο 1s έχω πρόβλημα με τον proximity sensor. Καμία βοήθεια.
Υ.Γ. δοκίμασα κάτι κωδικούς για να μπω σε κρυφά μενού για calibration αλλά δεν μπορώ καν να μπω σε αυτά τα μενού
Εχεις δοκιμάσει το *#*#64663#*#* και δεν σου λειτουργεί? -
Αυτό το πολύ ενοχλητικό φαινόμενο (σε mi3 τουλάχιστον) να ξανα-"φορτώνει" κάθε δυο και τρεις το περιβάλλον MIUI -π.χ. σχεδόν πάντα μετά από έξοδο από τον περιηγητή- προκαλώντας καθυστέρηση αρκετών δευτερολέπτων, υπάρχει και στις stable rom?
-
Ο/H ergali έγραψε:
ολα καλα, εκανα ληψη ενημερωσης απο πακετο,Ευχαριστω πολυ
Αυτό πάντως με τη SIM θα στο ξανακάνει περιστασιακά σε κάποια restart, εγώ επιμένω ότι αυτό είναι bug της έκδοσης.Όταν δε σου δουλευε το SIΜ λογικά δεν έβγαινε καν το keypad να βάλεις το pin έτσι δεν είναι; Και μετά βάραγε force close το com.android.phone ? -
Παιδιά έχω θέμα με το application του καιρού. Μόλις γράφω ένα γράμμα μου λέει no Network, ακόμα και με WiFi, GPS να δουλεύουν μια χαρά.
Και νομίζω πως η μπαταρία φεύγει πιο γρήγορα τώρα με την 5.5.23.
Βοήθεια!!! -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα