[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Καλημέρα παιδιά,
Εγώ έχω πλέον σοβαρό πρόβλημα και μάλλον θα κάνω factory reset. Δεν υπάρχει περίπτωση μετά από restart να μου βγάλει το keypad για να δώσω pin, πάει κατευθείαν στο launcher και μετά γίνεται της κακομοίρας από FC και βέβαια είσαι χωρίς τηλέφωνο εφόσον δε λειτουργεί η SIM. Έχω δοκιμάσει ό,τι υπάρχει και δεν υπάρχει, reflash, format, dalvik, cache και στα 2 systems. Θα περιμένω μέχρι την Παρασκευή μήπως και διορθώσουν το πρόβλημα, αλλιώς μετά factory reset και 5.5.15 μέχρι να σταθεροποιηθούν τα πράγματα.Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Pallaros ().
-
Ο/H Pallaros έγραψε:
Θα περιμένω μέχρι την Παρασκευή μήπως και διορθώσουν το πρόβλημα, αλλιώς μετά factory reset και 5.5.15 μέχρι να σταθεροποιηθούν τα πράγματα.
Γνώμη μου είναι ότι αφου έχεις τόσο σοβαρά προβλήματα πήγαινε 5.5.15 άμεσα με clean install (με το MiFlash) και μετά αποφασίζεις. Δεν νομίζω ότι οποιοδήποτε upgrade θα σου λύσει τα προβλήματα. -
Έχω το RedMi Note 3G/WCDMA. Στις τελευταίες ROM (5.5.24 MIUI ROM) παρατήρησα ότι ενώ έχω επιλέξει διαφορετικό ringtone για μια επαφή καλεί με την προκαθορισμένη. Το παρατήρησε κάποιος άλλος φίλος;
-
-
Καλοδούλευτο...
-
Έκλεισε βδομάδα και σε μένα το HM2 1gb μετα το Galaxy $2 με miui.. Δυνατο ηχειο, καλη μπαταρια, Σαβατοκυριακο ειχε και update5.5.23. Αλλά με το mikey δεν λειτουργει το μικρόφωνο μερικές φορες στις κλησεις , το μενού λίγο πιο περίπλοκο νομιζω αν και πληρέστερο και η κάμερα ρε παιδια... ΑΡΚΕΤΟ θόρυβο και αργή εστίαση.. Σε ολους το ίδιο η εγώ έμαθα στο Σαμ; Δίπλα δίπλα με s2 και s3 ειχαμε 1mb διάφορα ανα φωτο. Περίμενα καλύτερα, υπάρχει περίπτωση να στρώσει με αναβάθμιση ο omnivision? καλη συνέχεια στο έργο σας
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην tsikos ().
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Γνώμη μου είναι ότι αφου έχεις τόσο σοβαρά προβλήματα πήγαινε 5.5.15 άμεσα με clean install (με το MiFlash) και μετά αποφασίζεις. Δεν νομίζω ότι οποιοδήποτε upgrade θα σου λύσει τα προβλήματα.
Τελικά παιδιά βρήκα το πρόβλημα και το έλυσα. Το πρόβλημα ήταν στο xposed framework. Όποιος έχει το xposed (το είχα γιατί χρησιμοποιώ το greenify) με αυτή τη rom έχει θέματα. Βγάζοντας το xposed έστρωσαν όλα... Τώρα βέβαια θα μου πείτε ότι δεν είναι λύση να βγάζουμε κάτι που χρησιμοποιούμε αλλά ρε παιδιά τελικά αυτό το xposed δημιουργεί πολλά θέματα, π.χ. έβαλα μία μέρα το Cerberus και εγινε soft brick. Ύστερα από έλεγχο των developers του Cerberus διαπίστωσαν ότι το xposed δημιουργούσε conflict με τον δικό τους bootloader. Είχα λοιπόν βγάλει το Cerberus και περίμενα κάποιο update του xposed το οποίο από ότι κατάλαβα δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Ε, άμα είναι να σκίζει και το τηλέφωνο, πήρε δρόμο... Άσε που δεν είναι συμβατό και με lollipop... (η version για lollipop που έχει βγεί είναι για κλάμματα την έχει ένας φίλος μου....) -
Αυτά τα Xposed τελικά έχουν κάψει πολύ κόσμο.
Ποτέ μου δεν τα έβαλα και ούτε πρόκειται να το κάνω. -
-
Εγώ έβαλα το xposed και δουλεύει σωστά...
Το έβαλα περισσότερο για να σβήσω το σύμβολο τις μπαταρίας!!!Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Backup - Restore και να μετά να τα ανεβάσω στο cloud πως μπορώ να κάνω ?
υπάρχει κάποιος "οδηγός" στο φόρουμ?
σόρρυ το βρήκαgarfield for president
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα