Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • Ο/H savvas3milan έγραψε:

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΟΤΕ TV GO. ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΑΛΙΑ ONLINE ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΑΝ ROOT ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΝ ROOT?? ΕΧΩ ΤΟ MI4

Κάνε ότι κάνω εγώ με το Nova GO. Για ευκολία έχω φτιάξει και τα αντίστοιχα αρχεία για να μη παιδεύομαι με root explorer και permissions μια που το κάνω και συχνά:

1. Un-root την συσκευή -> cancro_unroot.zip
    2. Καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής (Nova GO ή OTE TV GO) για να φύγουν οι πληροφορίες ότι ήταν root η συσκευή από Ρυθμίσεις > Εγκατεστημένες εφαρμογές
    3. Όταν τελειώσεις ή όταν ξαναχρειαστείς το root -> cancro_root.zip

Τα αρχεία zip μπορείς να τα κάνεις εγκατάσταση από τον Updater (Αναβάθμιση) ή μέσα από το CWM Recovery στο active partition. Αν το κάνεις un-root μέσα από CWM Recovery, στο τέλος, στο reboot, θα σου πει ότι λείπει το root από το system1 ή system2 (ανάλογα) και θα σε ρωτήσει αν θέλεις να το εγκαταστήσει. Εσύ φυσικά θα του πεις ΟΧΙ αλλιώς θα σου ξαναβάλει το root στην συσκευή.

P.S. Σε παρακαλώ απέφευγε τα κεφαλαία γράμματα στα μηνύματά σου.
  • [GTV-5.5.23] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

Ο/H sideris20250 έγραψε:

αυριο ερχετε η παρασκευη τελικα η 5,5,23 η 5,5,24 ειναι ιδια με την 5,5,15 η εχει προβληματα διοτι δεν διαβασα απο κανενα να αναφερει τιποτα
    για το redmi note 3g
    πιστεύω είναι καλύτερη η τελευταία rom και από μπαταρία και σε λειτουργία γενικότερα όπως πυξίδα.
  • Διαφήμιση
  • Λοιπόν απο χθες εχω φλασαρι την ρομ 5,5,23 για το redmi 2 2gb όλα καλά μέχρι σήμερα το απόγευμα που ξαφνικά δεν δούλευε το wifi ανενεργό νεκρό το έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις τίποτα μέχρι που το ξανά φλασάρισα απο την αρχή και ξανά επανήλθε τι στο καλό έγινε και συνέβη έχει ξανά αναφερθεί κάτι παρόμοιο?
  • Ο/H dnomikos έγραψε:

Σήμερα, στα καλά καθούμενα, μου έβγαλε μήνυμα ότι έχω αλλάξει κάρτα SIM (χωρίς βέβαια να έχω αλλάξει) και πρέπει να στείλει ένα διεθνές SMS για να ξαναενεργοποιήσει το συγχρονισμό στο Mi Cloud. Αυτή την φορά με χρέωσε 0,13 €.

Και σε μένα βγαίνει μήνυμα ότι η κάρτα SIM είναι μη ενεργή έχει αλλάξει και για επανεργοποίησει διεθνές sms αλλά δεν το δίνω σημασία περιμένω αύριο την νέα rom μπας και φτιάξει η κατάσταση.
  • MIUI ROM 5.5.29
    Πλήρης Αλλαγών

[Τηλέφωνο]
    Νέα - Internet καλούσα συνάρτηση υποστηρίζει κλήσεις βίντεο (Mi Σημείωση Pro) (05-25)

[Επαφές]
    Fix - Μόνωση / σφάλματα FC κατά την εισαγωγή ή διαγραφή επαφών της κάρτας SIM (05-27)

[Μηνύματα]
    Βελτιστοποίηση - κατάσταση παράδοσης SMS μπορεί να ενημερώνεται πιο γρήγορα (05-28)

Fix - Μερικές φορές τα μηνύματα Slideshow δεν μπόρεσε να σταλεί (05-27)

[Οθόνης κλειδώματος, Κατάσταση Μπαρ, Μπαρ Γνωστοποίηση]
    Νέα - Lockscreen μουσική ελέγχου (05-27)
    Βελτιστοποίηση ταχύτητας - Έναρξη των κοινοποιήσεων διαχείριση της σελίδας (05-27)

[Καιρός]
    Fix - Μερικές φορές, φόντο καιρός πόλη ήταν μαύρο (05-27)
    Fix - Καιρός κινούμενο σχέδιο που εμφανίζεται εσφαλμένα μερικές φορές (05-27)

[Browser]
    Βελτιστοποίηση - Βελτιστοποιημένη ύψος γραμμή διευθύνσεων (05-26)

[Ημερολόγιο]????????
    Fix - Μερικές φορές, καιρικές συνθήκες δεν εμφανίζονται σωστά στο Ημερολόγιο (05-28)

[Mi Πιστωτικές]
    Βελτιστοποίηση - Βελτιστοποιημένη Mi Πιστωτική κέντρο αρχική σελίδα UI όταν χρησιμοποιείτε μεγάλη γραμματοσειρά (05-28)

[Ραδιόφωνο]
    Fix - UI σφάλματος στην οθόνη, μετά την αλλαγή της ποιότητας ήχου ραδιοφώνου στις Ρυθμίσεις (05-26)

" Γεωπόνος”

• Το μήνυμα επεξεργάστηκε 3 φοράs, τελευταία από τον/ην Giannisagal ().

• Για μπαταρια και ραμ δεν εχει fix.Σαν να μας λενε τα κινεζακια οτι πολλή κατσαμε με τα ρυζακια μας (1 και 1s) και πρεπει να τα ξανασκασουμε.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H cas21 έγραψε:

Για μπαταρια και ραμ δεν εχει fix

Δεν ανακοινώνουν fix για μπαταρία και ας το έχουν κάνει.
    Συνήθως το Fix της μπαταρίας προέρχεται από Bug σε κώδικα άλλης εφαρμογής που τρώει μπαταρία.
    Όταν κάνουν fix την εφαρμογή, αυτόματα βελτιώνεται και η μπαταρία. :D
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Ο/H cas21 έγραψε:

Για μπαταρια και ραμ δεν εχει fix.Σαν να μας λενε τα κινεζακια οτι πολλή κατσαμε με τα ρυζακια μας (1 και 1s) και πρεπει να τα ξανασκασουμε.

μη πολύ κοιτάς τα changelog στα fix
    δεν θα έκανα ποτέ "αναβάθμιση" αν κοιτούσα τα changelog

επίσης αν έχεις θέματα με ram και έχεις καμιά καλή sd στο κινητό δοκίμασε κανά swap app (και sd booster) , εγώ πάντως έτσι είμαι πολύ καιρό και δεν έχω κάποιο σοβαρό θέμα (χωρίς αυτά άστο , θα έπρεπε , ειδικά με την v6 , να το σουτάρω)
  • Ο/H cas21 έγραψε:

Για μπαταρια και ραμ δεν εχει fix.Σαν να μας λενε τα κινεζακια οτι πολλή κατσαμε με τα ρυζακια μας (1 και 1s) και πρεπει να τα ξανασκασουμε.

Αυτό ειναι ρε φίλε. Μια χαρά το λες. Ολη η ουσία ειναι αυτη. Τελείωσε με αυτα που εχετε θα αγορασετε αυτο που εμεις θελουμε τώρα.
  • Δυστυχώς το προβλημα με την μπαταρια δεν ειναι τοσο απλο.Δεν ειναι μονο οτι φευγει πραγματικα σαν νερο ( ισως ο λογος να ειναι αυτος που λεει ο αντμιν) αλλα και οτι εκει που εισαι στο πχ 60% αν κανεις επανεκκινηση ( η κανει το κινητο μονο του, οχι σπανια περιπτωση) μετα η μπαταρια πηγαίνει στο 2% και το κινητο παπαλα.Αν δεν εισαι με φορτιστη και το χρειαζεσαι την εκατσες.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H cas21 έγραψε:

Δυστυχώς το προβλημα με την μπαταρια δεν ειναι τοσο απλο.Δεν ειναι μονο οτι φευγει πραγματικα σαν νερο ( ισως ο λογος να ειναι αυτος που λεει ο αντμιν) αλλα και οτι εκει που εισαι στο πχ 60% αν κανεις επανεκκινηση ( η κανει το κινητο μονο του, οχι σπανια περιπτωση) μετα η μπσταρια πηγαίνει στο 2% και το κινητο παπαλα.Αν δεν εισαι σε φορτιστη και το χρειαζεσαι την εκατσες.

έχεις κάνει calibration ; γιατί αυτό ακούγεται για κλασικό πρόβλημα που μπορεί να τύχει σε όλες τις συσκευές/roms