[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Αν έχεις CWM Recovery δεν χρειάζεται να το ονομάσεις update.zip.
To αφήνεις όπως είναι και του κάνεις flash.
που να την εχω?
δεν εχει κατι
θα το κανω με το volume + kai power button -
το φλασαρα ως update zip
μεσα απο το TWRP
θα ενημερωσω -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
4.4.4 = Kit Kat
Γιατί στο αγγλικό το φόρουμ ένας mod εκεί διέρυκνε τα ιμάτια του ότι είναι lollipop!
Για δες εάν έχεις άλλη εσύ!?
MIUI 6 Developer Version 5.5.15 (China) for Mi Note Pro Fastboot Download - Mi Note/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile
Εμείς έχουμε την 5.5.29.
Mπορεί να έχουν βγάλει ανεπίσημα FastBoot σε lollipop για Stable ή Developer.
Kαι μάλιστα ήδη στον Rommanager της Xiaomi που ανεβάζουμε τα ΟΤΑ, έχει κάνει την εμφάνισή του ένα πεδίο για Android 5.1.Χ
Να θυμίσω πως η lollipop του Mi-2S είναι 5.0.1
Αναφορικά μ'αυτό τον ρώτησα εάν αυτή που έχουν στο φόρουμ είναι TD (στον τίτλο λένε china) ή είναι καμία unofficial. Περιμένω απάντηση....Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
1-2 γρηγορες
με την 5.5.29 ειμαι ρουτ ? ή πρεπει να κανω κατι?
εγκατεστησα το τιτανιουμ
μπορω να κανω μπακαπ που εχω παρει απο την v5 ομως?
κανα τιπ?
η καλυτερα κανα λινκ να διαβασω?
και να μη σας πρηζω? -
Όλες οι ελληνικές εκδόσεις, εκτός το Mi pad, είναι rootΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Καλημέρα παιδιά. Στην προηγούμενη ρομ είχα κάνει παράπονα γιατί το ξυπνητήρι αργεί να χτυπήσει. Δηλαδή όταν φτάνει η ώρα, ενεργοποιειται η δόνηση και η οθόνη του ξυπνητηριου αλλά ο ήχος ξεκινά μετά από 3 δεύτερα. Και ο ήχος είναι του κινητού. Δεν υπάρχει κάποιος άλλος με το ίδιο θέμα;
-
Από την 5.5.23 ξεκίνησε να εμφανίζεται το παρακάτω μήνυμα μέχρι και σήμερα με την 5.5.29 " ότι η κάρτα SIM είναι μη ενεργή έχει αλλάξει και για επανεργοποιησει διεθνές sms ".
Εμφανίζεται και σε κανέναν άλλον? δεν έχω αλλάξει sim. -
μέχρι στιγμής η 5.5.29 φαίνεται να τα πηγαίνει καλά και γενικά η διάρκεια της μπαταρίας στο mi3 φαίνεται να έχει βελτιωθεί στις τελευταίες rom
ενδεικτικά χθες το βράδυ που δεν πέρναγε η ώρα στη δουλειά με μπαταρία 93% κατέβασα από data την 5.5.29 από recovery πήρα backup both system & data έκανα install με 2 ώρες ομιλία, σχεδόν άλλες 2 ώρες browsing και μια ώρα περιπου οθόνη ψάχνοντας διαφορα στο λειτουργικο και αρχεία αυτή την στιγμή η μπαταρία είναι στο 66%
προχθές πάλι με περίπου 95% φορτισμένη μπαταρία με wifi και full screen videos από το youtube για 2.5-3 ώρες έπεσε στο 55%
έχει παρατηρήσει κάποιος παρόμοια συμπεριφορά στη διάρκεια της μπαταρίας? εδώ και καιρό έχω εγκαταστήσει μια εφαρμογή της είχα μπλοκάρει όλα τα δικαιώματα και έχει παραμείνει ξεχασμένη δεν ξέρω αν βοηθάει σε κάτι
play.google.com/store/apps/det…xiam.snapdragon.app&hl=en -
ολα καλα μεχρι στιγμης με την 5.5.29dev
το μονο που δεν βρισκω , αν και δεν το χρησιμοποιω ειναι το gps -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Από την 5.5.23 ξεκίνησε να εμφανίζεται το παρακάτω μήνυμα μέχρι και σήμερα με την 5.5.29 " ότι η κάρτα SIM είναι μη ενεργή έχει αλλάξει και για επανεργοποιησει διεθνές sms ".
Εμφανίζεται και σε κανέναν άλλον? δεν έχω αλλάξει sim.
Δοκίμασε με VPN μπας και δουλέψει αλλά δεν βλέπω φως. Θα στο ξανακάνει μετά από λίγο. Και εγώ μια από τα ίδια είχα και τελικά το έκανα factory reset και 2 μέρες τώρα είναι εντάξει. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
4.4.4 = Kit Kat
Ο mod στο αγγλικό miui λέει είναι lollipop! Μπερδεύτηκα.....
en.miui.com/forum.php?mod=redi…t&ptid=114431&pid=2312870Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα