μπορει κανενασ να αλλαξει τα δικαιωματα απο τις εφαρμογες του στην εκδοση 5.7.2 ????? σε 2 συσκευεσ redmi note 3g εχω το ιδιο προβλημα...
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
ευτυχως το βρηκα, δεν ειχα επιλεξει μια επιλογη στις ρυθμισεις....
-
-
Καλημέρα σε όλους Xiaomi Redmi Note 4G (Snapdragon edition) μέχρι στιγμής όλα καλά από μπαταρία με έχει ευχαριστήσει πάρα πολύ δεν το περίμενα πάντα με νορμάλ χρήση μέχρι και τώρα το έβαλα στη φόρτιση έτσι μόνο στο Facebook έχω ένα θέμα όταν μπαίνω στα μηνύματα και πατάω πάνω σε ένα μήνυμα δεν μου ανοίγει το Messenger και πρέπει να πηγαίνω να τι ανοίγω εγώ αυτό από εδώ και γενικά όταν έχω κλειστές τις εφαρμογές Facebook. Messenger. Viper δεν μου έρχονται η ειδοποιήσεις!!!!
Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTE μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην tarnanas ().
-
Ρε παιδιά γιατί η μπαταρία κρατάει τόσο λίγο;
Βγάζω με το ζόρι 4 ώρες οθόνη παρόλο που δεν κάνω ιδιαίτερα βαριά χρήση... -
Ο/H Paul Argyris έγραψε:
Βγάζω με το ζόρι 4 ώρες οθόνη παρόλο που δεν κάνω ιδιαίτερα βαριά χρήση...
Να υπενθυμίσω ότι εγώ έχω το Xiaomi Redmi Note 4G (Snapdragon edition) κοιτά μια χαρα ειμαι τωρα είχα το σ4 και πανω απο 1.30 μερα με χρηση εως καθολου μπορω να παω δεν βάσταγε!!! -
-
Ο/H Paul Argyris έγραψε:
Βγάζω με το ζόρι 4 ώρες οθόνη παρόλο που δεν κάνω ιδιαίτερα βαριά χρήση...
Και εγώ τόσο βγάζω και το θεωρώ ΠΑΡΑ πολύ! Σου έβγαζε παλαιότερα παραπάνω;;;
Με κανονική χρήση στην τελευταία rom βγάζω 2 μέρες μπαταρία (μέχρι το 20% δηλαδή όχι μέχρι να κλείσει) με 2 ώρες οθόνη.
2 μήνες πριν έβγαζα 1 μέρα με 2 ώρες οθόνη ή 1.5 μέρα με 1 ώρα οθόνη!
Τεράστια διαφορά για μένα! Προς το καλύτερο!
Το ρεκόρ μου έγινε με την 5.6.3 που έβγαλα 3 μέρες ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ με 1:30 ώρα οθόνη και προφανώς τα πάντα ανοιχτά (εκτός του gps).
#Mi-3WΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην iAmLiakos ().
-
Επειδή μερικοί από μας δηλώνουμε 2 συσκευές στο προφίλ και κάποιοι άλλοι μπαίνουμε μέσω Tapatalk στο οποίο δεν φαίνεται η συσκευή που έχουμε δηλώσει στο προφίλ, αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι αναγνώστες να μη γνωρίζουν για ποια συσκευή αναφερόμαστε. Προτείνω πριν ξεκινήσετε κάποιο σχόλιο να αναφέρετε το μοντέλο για το οποίο αναφέρεστε.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Λοιπόν ή rom του mi note pro έχει bug. Πάω να περάσω φωτός στις επαφές και δεν την αποθηκεύει.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Καλησπέρα σε όλους. Εχω το redmi note 3g eďition και με την τελευταία αναβάθμιση ή δόνηση δε λειτουργεί ούτε στις κλήσεις ούτε στο ξυπνητήρι. Γνωρίζει κανείς τι μπορε να φταίει; Εψαξα και στις ρυθμίσεις αλλά πάλι τίποτα.Xiaomi Redmi Note 3g
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην liakos23 ().
-
Γεια σας! Εχω το redmi note 3g
μετά από αυτόματη αναβάθμιση σε 5.7.3.Ι developer
Έχω έκδοση 4.4.2 kot 49H
Μου βγάζει συχνά το έξεις κείμενο « δυστυχώς η διαδικασία android.process media έχει σταματήσει»
Η παταω αναφορά σε MIUI ;ή όχι ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ τίποτα……
Τι έγινε;;;; το έχετε παρατηρήσει και σεις αυτό;;; τι να κάνω;;;;;
Είμαι σχετικά άσχετος!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα