Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Ο/H liakos23 έγραψε:

Καλησπέρα σε όλους. Εχω το redmi note 3g eďition και με την τελευταία αναβάθμιση ή δόνηση δε λειτουργεί ούτε στις κλήσεις ούτε στο ξυπνητήρι. Γνωρίζει κανείς τι μπορε να φταίει; Εψαξα και στις ρυθμίσεις αλλά πάλι τίποτα.

Είναι πρόβλημα της τελευταίας ρομ. Η 5.7.3 το διορθώνει. Την Παρασκευή μάλλον θα διορθωθεί με την νέα ρομ.

Στάλθηκε από το XIAOMI NOTE 3G μου μέσω Tapatalk.

Σ ευχαριστώ πολύ!! Ελπίζω να διορθωθεί όπως να διορθωθεί και το πρόβλημα με το ξυπνητήρι, καθώς όταν το έχω στο αθόρυβο δεν χτυπάει ακόμα και αν το έχω επιλέξει από τις ρυθμίσεις
  • Ο/H tarnanas έγραψε:

Καλημέρα σε όλους Xiaomi Redmi Note 4G (Snapdragon edition) μέχρι στιγμής όλα καλά από μπαταρία με έχει ευχαριστήσει πάρα πολύ δεν το περίμενα πάντα με νορμάλ χρήση μέχρι και τώρα το έβαλα στη φόρτιση έτσι μόνο στο Facebook έχω ένα θέμα όταν μπαίνω στα μηνύματα και πατάω πάνω σε ένα μήνυμα δεν μου ανοίγει το Messenger και πρέπει να πηγαίνω να τι ανοίγω εγώ αυτό από εδώ και γενικά όταν έχω κλειστές τις εφαρμογές Facebook. Messenger. Viper δεν μου έρχονται η ειδοποιήσεις!!!!

Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

δεν ξερω αν σου εχουν απαντησει... μην αγχωνεσαι ολα φτιαχνονται :P λοιπον θα πασ στις ρυθμισεις->εφαρμογες θα βρει την εφαρμογουλα που θες θα πατησεις επανω της και επειτα θα κατεβεις κατω κατω εκει που λεει διαχειρηση δικαιωματων. θα κατεβεισ παλι κατω τελευταια επιλογη ειναι η εμφανιση αναδυομενου παραθυρου. θα πατησεισ πανω του και θα πατησεισ αποδοχη. εαν τωρα δεν μπορεισ να αλλαξεισ καποιο απο τα δικαιωματα της εφαρμογης θα πασ στις ρυθμισεισ->κεντρο ασφαλειας θα κατεβεις κατω και θα βρεισ εκει που λεει δικαιωματα θα ενεργοποιησεις την επιλογη διαχειρηση δικαιωματων και θα κανεις τα ιδια βηματα με πριν. για να ανοιγουν μονες του οι εφαρμογες θα πασ στο κεντρο ασφαλειασ οχι απο τισ ρυθμισεισ αλλα απο την εφαρμογη που σου εχει αρχικη οθονη, θα πασ στα δικαιωματα και μετα αυτοματη εναρξη. τωρα επελεξε οποιεσ θεσ να ανοιγουν αυτοματα. απο εκει μπορεις επισησ να ρυθμισεις και τισ εφαρμογεσ με τα αναδυομενα παραθυρα δηλαδη αντι για να πας στην επιλογη αυτοματη εναρξη θα πας στην επιλογη δικαιωματα, οπου εχει δυο καρτελες στη μια σου λεει καθε εφαρμογη τι ζηταει και στην αλλη ποια δικαιωματα ζητανε απ τη συσκευη σου. θα βρεισ απο εδω το δικαιωμα του αναδυομενου παραθυρου και 8α το ενεργοποιησεις σε οποια εφαρμογη εσυ θες.
  • Ο/H panokato1096 έγραψε:

Ο/H tarnanas έγραψε:

Καλημέρα σε όλους Xiaomi Redmi Note 4G (Snapdragon edition) μέχρι στιγμής όλα καλά από μπαταρία με έχει ευχαριστήσει πάρα πολύ δεν το περίμενα πάντα με νορμάλ χρήση μέχρι και τώρα το έβαλα στη φόρτιση έτσι μόνο στο Facebook έχω ένα θέμα όταν μπαίνω στα μηνύματα και πατάω πάνω σε ένα μήνυμα δεν μου ανοίγει το Messenger και πρέπει να πηγαίνω να τι ανοίγω εγώ αυτό από εδώ και γενικά όταν έχω κλειστές τις εφαρμογές Facebook. Messenger. Viper δεν μου έρχονται η ειδοποιήσεις!!!!

Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

δεν ξερω αν σου εχουν απαντησει... μην αγχωνεσαι ολα φτιαχνονται :P λοιπον θα πασ στις ρυθμισεις->εφαρμογες θα βρει την εφαρμογουλα που θες θα πατησεις επανω της και επειτα θα κατεβεις κατω κατω εκει που λεει διαχειρηση δικαιωματων. θα κατεβεισ παλι κατω τελευταια επιλογη ειναι η εμφανιση αναδυομενου παραθυρου. θα πατησεισ πανω του και θα πατησεισ αποδοχη. εαν τωρα δεν μπορεισ να αλλαξεισ καποιο απο τα δικαιωματα της εφαρμογης θα πασ στις ρυθμισεισ->κεντρο ασφαλειας θα κατεβεις κατω και θα βρεισ εκει που λεει δικαιωματα θα ενεργοποιησεις την επιλογη διαχειρηση δικαιωματων και θα κανεις τα ιδια βηματα με πριν. για να ανοιγουν μονες του οι εφαρμογες θα πασ στο κεντρο ασφαλειασ οχι απο τισ ρυθμισεισ αλλα απο την εφαρμογη που σου εχει αρχικη οθονη, θα πασ στα δικαιωματα και μετα αυτοματη εναρξη. τωρα επελεξε οποιεσ θεσ να ανοιγουν αυτοματα. απο εκει μπορεις επισησ να ρυθμισεις και τισ εφαρμογεσ με τα αναδυομενα παραθυρα δηλαδη αντι για να πας στην επιλογη αυτοματη εναρξη θα πας στην επιλογη δικαιωματα, οπου εχει δυο καρτελες στη μια σου λεει καθε εφαρμογη τι ζηταει και στην αλλη ποια δικαιωματα ζητανε απ τη συσκευη σου. θα βρεισ απο εδω το δικαιωμα του αναδυομενου παραθυρου και 8α το ενεργοποιησεις σε οποια εφαρμογη εσυ θες.

Καλημέρα!!!!! Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου τώρα θα το δοκιμάσω.......Τωρα όσο για το tapatalk μπήκα να διαβάσω το νήμα και πάλι δεν μου έκανε ενημέρωση και έχω μπει από τον Chrome..... Ευχαριστώ πολύ πάντως!!!!

Το έκανα τώρα ανοίγουν αλλά μόνο αν είναι η οθόνη ενεργεί πατάω το power button όταν είναι κλειστή δεν σε εσάς τι γίνεται?

Τελικά μπήκα με δεδομένα από στο tapatalk και έκανε κανονικά ανανέωση σαν χωρίς κανένα πρόβλημα θα πάω μετά σπίτι και θα σας πω με WiFi μήπως είχε κολλήσει τι να πω δεν ξέρω.... :):)
  • Το μήνυμα επεξεργάστηκε 4 φοράs, τελευταία από τον/ην tarnanas ().

• Διαφήμιση
  • Καλημέρα.Εγκατέστησα τη νέα rom στο Mi pad μου αλλά ο superuser δεν κάνει update και δεν μπορώ να κανω root.Αναβάθμιση κάνω κανονική ή μέσω TWRP/CWM?
    Ευχαριστώ
  • Ο/H lazarosbot έγραψε:

Καλημέρα, εβδομαδιαία ελληνικη ρομ για το mi4i από ποτέ θα έχουμε;

Για την ώρα μόνο stable v6 6.1...
    Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
    Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
  • [GTV-5.7.2] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

Ο/H Bodai έγραψε:

Ο/H tarnanas έγραψε:

Παιδιά έχει κάνεις πρόβλημα με το Tapatalk ??? Δεν με κάνει μου ανανέωση τα νήματα όποτε θυμάται!!!! (XIAOMI REDMI NOTE 4G)

Κοίταξες τις ρυθμίσεις του Tapatalk?

Τις κοίταξα το έσβησα το ξανά πέρασα αλλά τίποτα πριν λίγο μόνο με δεδομένα ανανέωσε τώρα δεν ξέρω τι θα κάνει!!!!

Xiaomi Redmi Note 4G
  • Διαφήμιση
  • [GTV-5.7.2] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

Με καλύτερη διαχείριση μνήμης η νέα ρομ.αντε να δούμε με το καλο απόψε.

Sent from my iPad using Tapatalk
  • ENHMEΡΩΣΗ :

H νέα Version GTV-5.7.9 θα γίνει σταδιακά διαθέσιμη από αργά το βράδυ και θα ολοκληρωθεί μέχρι αύριο το μεσημέρι.

Σε αυτή την έκδοση δε θα υπάρχει υποστήριξη OTA Updates και θα πρέπει να κατεβάσετε την ROM από την σελίδα μας.
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Μόλις αγόρασα το miPad και ψάχνομαι όσον αφορά τις ROMs. Εβαλα την CM11 αλλά το παρακάνει κοινό σαν ενα απλό ταμπλετ. Θα ήθελα να γυρίσω σε ελληνική miui αλλά θέλω οπωσδήποτε δικαιώματα root. Ποια από τις 2 (stable, developer) υποστηρίζει root και γενικότερα ποια θα μου προτείνατε να περάσω;
  • Αυτη τι στιγμή κατεβαζω την 5.7.9 μέσω της αναβάθμισης!Μου έβγαλε ότι υπάρχει μετά από δικό μου ελέγχω. Να την σταματήσω;;Δεν είναι ή Ελληνική;; Έχω redmi2 2gb.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H freekafe έγραψε:

Αυτη τι στιγμή κατεβαζω την 5.7.9 μέσω της αναβάθμισης!Μου έβγαλε ότι υπάρχει μετά από δικό μου ελέγχω. Να την σταματήσω;;Δεν είναι ή Ελληνική;; Έχω redmi2 2gb.

Νομίζω ότι η ανάρτηση του admin το ξεκαθαρίζει το θέμα ... :D