[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Καλησπερα κ από μένα.Καλώς σας βρήκα.
-
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Σε 5 λεπτά θα σου πω αν εμένα την περνάει κανονικά, μέσω υπολογιστή...
Update...
Δεν την πέρασε ούτε εμένα και ας την κατέβασα από το site, άρα δεν μπορεί να περαστεί μέσω της αναβάθμισης συστήματος και γίνεται μόνο μέσω fastboot.Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην MIKermit ().
-
Ο/H MIKermit έγραψε:
Σε 5 λεπτά θα σου πω αν εμένα την περνάει κανονικά, μέσω υπολογιστή...
Update...
Δεν την πέρασε ούτε εμένα και ας την κατέβασα από το site, άρα δεν μπορεί να περαστεί μέσω της αναβάθμισης συστήματος και γίνεται μόνο μέσω fastboot.
Ξαναέγραψα στον Nanana στο en.miui τι γίνεται με το θέμα. Μου είχε πει πριν 1 μήνα θα το δούνε το θέμα. Έστειλα και tweet στον Hugo. Ελπίζω να γίνει κάτι...Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
γιατρε καλησπερα. Μια γνωμη μεχρι τωρα για το προ? Συγνωμη αν το εχεις απαντησει καπου ηδη, αλλα επειδη ψηνομαι για αγορα στο μελλον και βλεπω οτι ασχολεισαι πολυ, αρα μετραει η αποψη σου,θα ηθελα να μου πεις πρωτες εντυπωσεις. Ευχαριστω
-
παιδιά ο updater δουλευει; έχω την 5.6.19 και λέει δεν υπάρχουν updates
-
Ο/H filthydwarf έγραψε:
Κατέβασε τη από το site δεν θα στη βγάλει στον updater. -
Ο/H tarnanas έγραψε:
Ο/H teoulas έγραψε:
καλημέρα,
Προσπαθώ να κατεβάσω την 5.7.9 για το 3G στον υπολογιστή μου αλλά και τις 3 φορές μου γράφει οτι η λήψη δεν είναι φυσιολογική και θα μπορούσε να είναι επικίνδυνη και μου δίνει μια επιλογή για απόρριψη. να το τρέξω κανονικά;
Ναι δεν υπάρχει πρόβλημα σε όλους έτσι κάνει και καλά για ασφάλεια ο browser!!!!
Άπαξ και την τρέξω μπορώ να διαγράψω την παλιά; Έχει γεμίσει η sd κάρτα -
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Ο/H filthydwarf έγραψε:
Κατέβασε τη από το site δεν θα στη βγάλει στον updater.
καταργηθηκε; -
Ο/H filthydwarf έγραψε:
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Ο/H filthydwarf έγραψε:
Κατέβασε τη από το site δεν θα στη βγάλει στον updater.
καταργηθηκε;
Όχι απλά από ότι είπαν δεν υποστηρίζεται στη συγκεκριμένη αναβάθμιση. -
Ο/H arisgkogkas έγραψε:
γιατρε καλησπερα. Μια γνωμη μεχρι τωρα για το προ? Συγνωμη αν το εχεις απαντησει καπου ηδη, αλλα επειδη ψηνομαι για αγορα στο μελλον και βλεπω οτι ασχολεισαι πολυ, αρα μετραει η αποψη σου,θα ηθελα να μου πεις πρωτες εντυπωσεις. Ευχαριστω
Άψογη! Είναι πολύ καλύτερο από το mi3. Με βελτίωση της rom και εφόσον μας δώσουν τα κλειδιά οι κινέζοι θα γίνει super!Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα