Θα μπουρουσε καποια στιγμη να ενσωματωθεί η καινουργια εκδοση recovery; της twpr αμα το γραφω σωστα, ωστε σε καθε update περνάμε καθε και λιγο απο μονοι μας την καινούργια recovery
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Μια ερώτηση.........θέλω να περάσω την νέα Ρομ κανοντας clean to install αλλά κάθε φορά που το έκανα όταν το είχα πρώτο πάρει και εκανα reboot μου ενεργοποιουσε τα δεδομένα μονο του και μου έριχνε κάτι χρεώσεις πολυτελείας......... Πως μπορω να τα επενεργοποιησω αυτα τα δεδομένα που είναι ρύθμιση εργοστασιακή υποθέτω ώστε κάθε Ρομ που θα περναω να καθαρίζω καλά πριν!!???????
" Γεωπόνος”
-
Ο/H giannisag έγραψε:
Μια ερώτηση.........θέλω να περάσω την νέα Ρομ κανοντας clean to install αλλά κάθε φορά που το έκανα όταν το είχα πρώτο πάρει και εκανα reboot μου ενεργοποιουσε τα δεδομένα μονο του και μου έριχνε κάτι χρεώσεις πολυτελείας......... Πως μπορω να τα επενεργοποιησω αυτα τα δεδομένα που είναι ρύθμιση εργοστασιακή υποθέτω ώστε κάθε Ρομ που θα περναω να καθαρίζω καλά πριν!!???????
Το είχες αναφέρει σαν bug; Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο, έχοντας περάσει τόσο από developer όσο και από stable rom. -
Όχι δεν το έχω αναφέρει γιατι νόμιζα πως είναι εργοστασιακη ρύθμιση.
Παντα μου το εκανε και αναγκαζομουν να βγάζω την σιμ για να περάσω την αναβάθμιση και όταν την ξανά έβαζαν εκανα γρήγορα να κατεβασω την κουρτίνα να τα κλείσω απο εκεί αφού καταχρεωθηκα και έμαθα.......αλλά δεν παει άλλο να το ανοίγω συνέχεια Νίκο.
" Γεωπόνος”
-
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H aleksgiab έγραψε:
Ποιές τιμές εάν είναι φυσιολογικές? Τα ΜΒ που έχουν μαζευτεί στην cache? Αν εννοείς αυτό εξαρτάται απο το χρόνο χρήσης της εφαρμογής νομίζω και απο τις ρυθμίσεις που έχεις κάνει στην εφαρμογή.
Να και ένα screenshot απο το δικό μου:
-
-
Ο/H vajan07 έγραψε:
Γιατί λες ότι μπορεί να φταίει η ρομ; Πόσο καιρό την έχεις; Πάντως με την 5.7.16 αλλά & με την προηγούμενη απ' αυτή η διαχείριση της μπαταρίας είναι άψογη. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Όσο για την μπαταρία από τον Γενάρη του 2014 που έχω την συσκευή δεν παρατήρησα κάποιο θέμα. Αντίθετα κάποιες ρομ την τρώγανε ασύστολα! -
Ο/H sothatz έγραψε:
Ο/H vajan07 έγραψε:
Γιατί λες ότι μπορεί να φταίει η ρομ; Πόσο καιρό την έχεις; Πάντως με την 5.7.16 αλλά & με την προηγούμενη απ' αυτή η διαχείριση της μπαταρίας είναι άψογη. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Όσο για την μπαταρία από τον Γενάρη του 2014 που έχω την συσκευή δεν παρατήρησα κάποιο θέμα. Αντίθετα κάποιες ρομ την τρώγανε ασύστολα!
την ρομ την εχω κανα διμηνο. και η διαρκεια ζωης της μπαταριας επεσε πολυ αποτομα... γιαυτο τα συνδυασα... θα δοκιμασω αυτην που εχεις να δω πως θα παει... -
-
Καλημέρα στο φόρουμ... Κατάφερα και μπικαρα το mi4i, πέρασα λάθος ρομ με διαδικασία φλας, το αποτέλεσμα είναι να μην μπαίνει ούτε σε fastboot ούτε στο recovery, είναι εντελώς νεκρό και κάνει μόνο τον χαρακτηριστικό θόρυβο ο υπολογιστής μόλις το σύνδεω με το usd, έχει κάποιος γνώσεις πως θα πάρει πάλι ζωή μήπως και γλειτωσω το πήγαινε έλα του κινητού στην Κίνα; ευχαριστώ.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα