Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • εκανα το λαθος σημερα και εβαλα navigator στο ριζακι για δοκιμη για δρομο κανα 20λεπτο - 30λεπτο.πραγματικα νιωθω τυχερος πως και δεν εκανε κανα μπαμ.οταν το επιασα μιλαμε εκαιγε απιστευτα.τι παιζει βρε παιδια με αυτο το θεμα; γτ ετσι; οκ μπορει να ακουστει και αστειο αλλα οκ μην κανει και κανα μπαμ στα μουτρα μας.με τοση θερμοκρασια επανω στην μπαταρια δεν το θεωρω και οτι καλυτερο εγω προσωπικα.υπαρχει και κανα αππ να στειλω και κανα screen αφου το δοκιμασω παλι να σας δειξω; edit : με δεκαπέντε λεπτά ομιλίας με κάμερα και έπιασε 45 βαθμούς. Με περισσότερη ώρα δεν παλεύεται και στο χέρι. Με κόβω να γυρνάω στην stable.
    Images
    • Screenshot_2015-07-30-19-15-47.png

42,62 kB, 450×800, viewed 95 times
  • Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Grigoris0r20r ().

• Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H spideman3 έγραψε:

Σε εμένα όλα καλώς

Πήγαινε πιό κάτω στη σελίδα που πόσταρες, πάτα "κατάσταση", μπες μέσα στη σελίδα "κατάσταση" και δες εάν δουλεύουν οι πληροφορίες που λέει... (κατάσταση μπαταρίας, επίπεδο μπαταρίας, κατάσταση sim κ.λ.π...κ.λ.π....)

Και σε μένα δεν λειτουργεί.
  • Ο/H Grigoris0r20r έγραψε:

εκανα το λαθος σημερα και εβαλα navigator στο ριζακι για δοκιμη για δρομο κανα 20λεπτο - 30λεπτο.πραγματικα νιωθω τυχερος πως και δεν εκανε κανα μπαμ.οταν το επιασα μιλαμε εκαιγε απιστευτα.τι παιζει βρε παιδια με αυτο το θεμα; γτ ετσι; οκ μπορει να ακουστει και αστειο αλλα οκ μην κανει και κανα μπαμ στα μουτρα μας.με τοση θερμοκρασια επανω στην μπαταρια δεν το θεωρω και οτι καλυτερο εγω προσωπικα.υπαρχει και κανα αππ να στειλω και κανα screen αφου το δοκιμασω παλι να σας δειξω; edit : με δεκαπέντε λεπτά ομιλίας με κάμερα και έπιασε 45 βαθμούς. Με περισσότερη ώρα δεν παλεύεται και στο χέρι. Με κόβω να γυρνάω στην stable.

ενταξυ ρε παιδες ζεματαει το κινητο αλλα στο σημειο που ειναι η καμερα μετα απο μιση ωρα παιχνιδιου εμενα μου φενετε λογικο εδω φουλ θερμοκρασια βγαζει και pc και ps3 το κινητο δεν θα βγαλει
  • Διαφήμιση

εκανα το λαθος σημερα και εβαλα navigator στο ριζακι για δοκιμη για δρομο κανα 20λεπτο - 30λεπτο.πραγματικα νιωθω τυχερος πως και δεν εκανε κανα μπαμ.οταν το επιασα μιλαμε εκαιγε απιστευτα.τι παιζει βρε παιδια με αυτο το θεμα; γτ ετσι; οκ μπορει να ακουστει και αστειο αλλα οκ μην κανει και κανα μπαμ στα μουτρα μας.με τοση θερμοκρασια επανω στην μπαταρια δεν το θεωρω και οτι καλυτερο εγω προσωπικα.υπαρχει και κανα αππ να στειλω και κανα screen αφου το δοκιμασω παλι να σας δειξω; edit : με δεκαπέντε λεπτά ομιλίας με κάμερα και έπιασε 45 βαθμούς. Με περισσότερη ώρα δεν παλεύεται και στο χέρι. Με κόβω να γυρνάω στην stable.

Εντάξει μέχρι τους 65-70 βαθμούς έχεις ακόμα. Αλλά μήπως το είχες στο μπαρμπριζ και το βαρουσε ο ήλιος;
    Το δικό μου note 3G πάντως του έχω αλλάξει τα φώτα σε navigation (iGo primo) σε πολυωρα ταξίδια και ναι δουλεύει σε αυτές τις θερμοκρασίες οι οποίες θεωρούνται φυσιολογικές για τέτοια χρήση και με φουλ φωτεινότητα στην οθόνη.

Στάλθηκε από το XIAOMI NOTE 3G μου μέσω Tapatalk.
    Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
    ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
  • Δεν μου κάνει εντύπωση το ότι καίει μου κάνει εντύπωση ότι καίει τόσο πολύ. Γτ και πιο παλιά που είχα βάλει πάλι nav δεν εκαιγε τόσο. Αλλά με την 5 επάνω. Γιαυτό ρωτάω μήπως είναι θέμα της 6 αυτό. Και δεν καίει μόνο πίσω από την κάμερα αλλα και η οθόνη. Είτε είναι στο τέρμα η φωτεινότητα είτε όχι.

Δεν μου κάνει εντύπωση το ότι καίει μου κάνει εντύπωση ότι καίει τόσο πολύ. Γτ και πιο παλιά που είχα βάλει πάλι nav δεν εκαιγε τόσο. Αλλά με την 5 επάνω. Γιαυτό ρωτάω μήπως είναι θέμα της 6 αυτό. Και δεν καίει μόνο πίσω από την κάμερα αλλα και η οθόνη. Είτε είναι στο τέρμα η φωτεινότητα είτε όχι.

Δεν μπορώ να θυμηθώ με την 5 τι γίνονταν. Πάντως η θερμοκρασία που παρατηρείς στο συγκεκριμένο σημείο είναι από τον επεξεργαστή και σε υπερβολικές καταστάσεις (πολύωρο gaming) και λόγω κακής παρτίδας κάποιων οθονών, στα Notes 3G εμφανίζεται μια κιτρινίλα.
    Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
    ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
  • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H maddoctor έγραψε:

Δουλεύει άψογα! Τέρμα πια το adb! Οπότε έτσι θα περνάμε τις νέες ρομ. Μπράβο Δημήτρη !!!!

Άρα όλα είναι οκ τώρα με το Note Pro... ;)

Να ρωτήσω...γιατί τώρα το πρόσεξα...για το Note Pro στο eu έχει την 5.7.26 και 5.7.27, ενώ εμείς έχουμε μόνο την 26. Έχουν κάποια διαφορά μεταξύ τους οι δύο εκδόσεις στην eu, ξέρεις?
  • Διαφήμιση
  • Είδα ότι βγηκε ή 5.7.31
    Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
    Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
  • Μόλις θα μπορώ θα ξαναπερασω την 5 και θα κάνω ένα τεστ πάλι με τα ίδια προγράμματα και βλέπουμε. Αν δω ότι εκεί παίζει σε χαμηλότερες θερμοκρασίες πάει να πει είναι θέμα της 6. Αν είναι στα ίδια είναι θέμα κινητού. Και θα το είχα παρατηρήσει και με την 5 αν έκανε τα ίδια γτ πραγματικά εκαιγε άσχημα. Οπότε θα κάνω το τεστ με clean install και με την άλλη ρομ και βλέπουμε. Ευχαριστώ πάντως!
  • Ο/H spideman3 έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H spideman3 έγραψε:

Σε εμένα όλα καλώς

Πήγαινε πιό κάτω στη σελίδα που πόσταρες, πάτα "κατάσταση", μπες μέσα στη σελίδα "κατάσταση" και δες εάν δουλεύουν οι πληροφορίες που λέει... (κατάσταση μπαταρίας, επίπεδο μπαταρίας, κατάσταση sim κ.λ.π...κ.λ.π....)

Παιδιά και σε μένα και δεν λειτουργεί

Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Ο/H kostaskk έγραψε:

Ο/H spideman3 έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H spideman3 έγραψε:

Σε εμένα όλα καλώς

Παιδιά και σε μένα και δεν λειτουργεί

Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ούτε σε μένα λειτουργεί.....
  • Διαφήμιση