Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • Με την. 31 κολλάει το fb και mi browser, επανεκκινει κάθε 2 μέρες, Mikey ακόμα δεν έχω όλο το καλοκαίρι, με τη stable ούτε μηνύματα... Εννοείται πέρασμα με wipe κτλ....φταίει το redmi2 μου;
  • Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην tsikos ().

• Ο/H alexyari έγραψε:

Καλημερα σε ολους!!
    Κατοχος του Mi Note 4G, εδω και 2 μηνες, απολυτα (των απολυτων) ικανοποιημενος!!!!
    Το προβλημα που αντιμετωπιζω (αναφερθηκε και στον bugtracker), ειναι οτι μετα την αναβαθμιση σε 5.7.31, το menu εγινε Αγγλικο και δεν υπαρχει επιλογη για ελληνικη γλωσσα στις ρυθμισεις. Το πληκτρολογιο ομως, εχει και τις 2 γλωσσες (Αγγλικη & Ελληνικη).
    Γνωριζει καποιος, αν ειναι bug της καινουριας ROM?? Αν οχι, πως μπορω να το διορθωσω???
    Ευχαριστω, προκαταβολικα!!

Εαν δεν είχες εγκατεστημένη την GTV αλλά πχ την Ευρωπαϊκή, τότε η online αναβάθμιση μέσα από τον updater σου πέρασε την ΑγγλοΚινέζικη έκδοση του en.miui.com.
    Κατέβασε και πέρασε μόνος σου την ROM που θέλεις (GTV ή Ευρωπαϊκή) στο κινητό και θα είσαι εντάξει.
  • MIUI ROM 5.8.6 Πλήρης Αλλαγών (Developer ROM Κίνα)

[Οθόνης κλειδώματος, Κατάσταση Μπαρ, Μπαρ Γνωστοποίηση]
    Βελτιστοποίηση - Προστέθηκε πμ / μμ στην widgets ρολόι όταν χρησιμοποιεί μορφή ώρας 12 ωρών
    Βελτιστοποίηση - Πατώντας οθόνη ή εικονικά κουμπιά στο lockscreen δεν θα παρατείνει την οθόνη ξύπνιοι χρόνο

[Αρχική οθόνη]
    Fix - widgets αρχική οθόνη ήταν διαταραγμένες μετά την εκκίνηση της συσκευής
    Fix - Εικόνες εμφανίζονται σωστά στη λειτουργία της σελίδας κάρτα Recents

[Recorder]
    Βελτιστοποίηση - Μείωση του χρόνου για την αλλαγή σελίδες

ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!!!!!!!
    περιμενουν την αλλη εβδομαδα την V7 γιαυτο μαλλον.

" Γεωπόνος”

• Διαφήμιση
  • Ο/H giannisag έγραψε:

MIUI ROM 5.8.6 Πλήρης Αλλαγών (Developer ROM Κίνα)

Βελτιστοποίηση - Προστέθηκε πμ / μμ στην widgets ρολόι όταν χρησιμοποιεί μορφή ώρας 12 ωρών
    Βελτιστοποίηση - Πατώντας οθόνη ή εικονικά κουμπιά στο lockscreen δεν θα παρατείνει την οθόνη ξύπνιοι χρόνο

[Αρχική οθόνη]

[Recorder]

ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!!!!!!!

Ή αναμονή είναι ωραίο πράγμα...εύχομαι να είναι καλύτερη... Καλή αναμονή λοιπόν να έχουμε....
    Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
    Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
  • Ο/H aleksgiab έγραψε:

Ο/H giannisag έγραψε:

[Αρχική οθόνη]

[Recorder]

ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!!!!!!!

Ή αναμονή είναι ωραίο πράγμα...εύχομαι να είναι καλύτερη... Καλή αναμονή λοιπόν να έχουμε....

ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΠΟΡΩ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ....ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ?????ΘΑ ΦΑΩ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ 8o

" Γεωπόνος”

• Ο/H giannisag έγραψε:

Ο/H aleksgiab έγραψε:

Ο/H giannisag έγραψε:

[Αρχική οθόνη]

[Recorder]

ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!!!!!!!

ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΠΟΡΩ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ....ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ?????ΘΑ ΦΑΩ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ 8o

Υπομονή... Εάν εφόσον δεν έχεις προβλήματα με την 5.7.31 .... Θα περιμένεις την ν7 όπου θα είναι πολύ καλύτερη....
    Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
    Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
  • Διαφήμιση
  • Στους κινέζους δεν έχω εμπιστοσύνη... Αν δεν ήταν τα παιδιά εδώ μέσα ακόμα θα τρεχαμε με τις προβληματικές rom και τα λάθη... Η ν6 ανακοινώθηκε Αύγουστο και σωστή rom είδαμε Δεκέμβρη και μετά... Ελπίζω να μην κάνουν το ίδιο λάθος....
  • νταξει v7 μηπως βιαζοντε λιγο?εδω καλα καλα η v6 ολο με προβληματα ειναι ποσο μαλιστα μια v7.το ρυζακι θα την σηκωνει?
  • approved
    Εγκρίνεται!ENHMEΡΩΣΗ :

Είναι έτοιμη για λήψη η νέα GTV-5.8.6 ROM για όλες τις συσκευές....

Τα links για τις ROM μπορείτε να τα βρείτε στην πρώτη σελίδα αυτού του Post..

=> xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/4929
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Διαφήμιση