Μάλλον "μαϊμού" 7 θα είναι, βασισμένη σε 4.4.4. Θα περιμένουμε μάλλον ακόμα 4-5 μέρες ακόμα να δούμε την κανονική.
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
κανονικη ειναι δεν ειναι μαιμου.δεν θα βγει σε λολιποπ τουλαχιστον οχι ακομα για τις συσκευες mi3 mi4.. οι διαφορες ειναι λιγες..μονο λιγο καλυτερη μπαταρια και λιγο ποιο γρηγορο το τηλ σε σχεση με την 6..εμφανησιακα μεν ιδια ακριβως,,μεγαλη απογοητευση σαφεστατα,,αφου δεν εγινε μεγαλο βημα οπως ειχε γινει απο την 5 σε 6...τσαμπα η αναμονη..
-
Ο/H mass22 έγραψε:
κανονικη ειναι δεν ειναι μαιμου.δεν θα βγει σε λολιποπ τουλαχιστον οχι ακομα για τις συσκευες mi3 mi4.. οι διαφορες ειναι λιγες..μονο λιγο καλυτερη μπαταρια και λιγο ποιο γρηγορο το τηλ σε σχεση με την 6..εμφανησιακα μεν ιδια ακριβως,,μεγαλη απογοητευση σαφεστατα,,αφου δεν εγινε μεγαλο βημα οπως ειχε γινει απο την 5 σε 6...τσαμπα η αναμονη..
Εισαι σιγουρος οτι η Miui7 θα βγει με 4.4 για το mi4 ;
γιατι κανουν τετοιες @@ οι κινεζοι ;; -
δεν βαζω το χερι μου στην φωτια..αλλα αποτι εχω δει..εχω διαβασει..και μου εχουν πει παιδια απο εξωτερικο,ναι θα ειναι σε κιτκατ..και αν αλλαξει κατι αργοτερα..αλλα η 7 δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο δυστυχως.το εχετε δει ολοι φανταζομαι.. τωρα κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος.παντως και στα φιλαρακια μου απο εξω επικρατει μεγαλη τεραστεια απογοητευση.. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΓΩ ΛΑΘΟΣ
και εδω βλεπουμε οτι η διαφορα ειναι μηδεν σε σχεση με την 6
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην mass22 ().
-
Ο/H mass22 έγραψε:
δεν βαζω το χερι μου στην φωτια..αλλα αποτι εχω δει..εχω διαβασει..και μου εχουν πει παιδια απο εξωτερικο,ναι θα ειναι σε κιτκατ..και αν αλλαξει κατι αργοτερα..αλλα η 7 δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο δυστυχως.το εχετε δει ολοι φανταζομαι.. τωρα κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος.παντως και στα φιλαρακια μου απο εξω επικρατει μεγαλη τεραστεια απογοητευση.. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΓΩ ΛΑΘΟΣ
Αυτό το βίντεο δεν προσπαθεί να μας δείξει τις διαφορές (που σαφώς ΥΠΑΡΧΟΥΝ, αν και δεν θεωρούνται τεράστιες!) μεταξύ των δύο roms, αλλά την διαφορά ταχύτητας εκτέλεσης των εντολών... -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H mass22 έγραψε:
Αυτό το βίντεο δεν προσπαθεί να μας δείξει τις διαφορές (που σαφώς ΥΠΑΡΧΟΥΝ, αν και δεν θεωρούνται τεράστιες!) μεταξύ των δύο roms, αλλά την διαφορά ταχύτητας εκτέλεσης των εντολών...
οι ΄΄φοβερες΄΄ αλλαγες λοιπον...
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην mass22 ().
-
Δηλαδή η όλη αναμονή ήταν για λίγα ψίχουλα features που σε άλλα κινητά υπάρχουν καιρό τώρα.
Μου αρέσει που διαφημίζουν και το pattern lock ,τρομερό και καινούργιο feature -
Στο πορτ μου για το lenovo , έχω ενα πρόβλημα , δεν γίνεται deodex το package installer apk , όλα τ'αλλα μια χαρά , απ'οτι είδα την βγαλανε με την ονομασια miui 7 την τελευταια που κατέβασα χθες για το redmi1s td 5.8.13.
Βλεπω δεν λέτε κάτι για την 5.8.13 , αυτοι που ασχολούνται με τη Ρομ , έχετε κάποιο πρόβλημα στο deodexing εσείς η είστε οκ..
Στάλθηκε από το Lenovo A328 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Υπάρχουν διάφορα προβλήματα με το Deodex και γενικά το Compile σε διάφορες ROM.
Η 5.8.13 πιστεύουμε ότι δεν είναι η MIUI 7 στην τελική της μορφή ακόμη. -
Προσωπικά δεν είχα ποτε προβλήματα , τεςπα θα τη δοκιμασω να δω και ίσως περιμένω την επόμενη αν στραβωσει αυτή.
-
Προβλήματα, δεν έχουν οι απλοί χρήστες αλλά οι προγραμματιστές που προσπαθούν να ενσωματώσουν τις μεταφράσεις και τις αλλαγές στις ROMS
-
Καλημερα σε ολους.
Περασα την κινεζικη 5.8.13 στο MI3W, αλλα δεν το καλοσκεφτηκα πριν...
Το κινητο λειτουργει μια χαρα αλλα μου εχουν προστεθει καποιες κινεζικες εφαρμογες τις οποιες θα ηθελα να διαγραψω.
Το ερωτημα μου ειναι, αν μπορω να κανω downgrade σε 5.8.6 Dev Rom (και με ποιο τροπο), η να περιμενω στις 19 να βγει η Global?
Παρεπιπτωντος το κινητο λειτουργει αψογα, με καλη διαχειριση πορων (Ram,Μπαταρια).
Το μονο που με "χαλασε" ειναι οτι αφαιρεσαν ενα animation που υπαρχει στην οθονη οταν το κλειδωνεις απο Power button, και οι κινεζικες εφαρμογες που συνεχως κανουν notifications
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα