[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
status bar
δεν βλεπω το σηματακι του GPS οταν το εχω ανοιχτο
γινεται να το δω με καποιο τροπο? -
Ο/H kostaskk έγραψε:
Με την τελευταία αναβάθμιση 5 8 6 σε NOTE 3g δε δουλεύει η εμφάνιση φωτογραφιών στις επαφές.
Τι μπορούμε να κάνουμε να το διορθώσω? Ευχαριστώ παιδιά!!
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο δικό μου δουλεύουν. Αν έκανες αποσύνδεση λογαριασμού google και επανασύνδεση; (αν βέβαια έχεις τις επαφές σου στο google όπως εγώ)Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Καλησπέρα παιδιά, έχουμε τίποτα νεότερο για lolipop???good is never enough...always you can do better.....
-
κανενα νεο για την 7 θα εχουμε σημερα?
επειδη ειδα οτι το πανε στις 24 του μηνα... MIUI 7 Global Developer ROM Rolling Out On 24 August! - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum
αρα να υπολογιζουμε εδω αρχες σεπτεμβρη?
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην mass22 ().
-
Πάντως στο αγγλικό φτιάχτηκε θέμα σχετικά με την δημιουργία beta ομάδας για την 7 για το mi note, άρα δεν νομίζω να την δούμε σύντομα....
Πράγματι πάμε στις 24, αλλά όχι για όλες τις συσκευές
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευήΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην maddoctor ().
-
Ο/H Emplokeas έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά, έχουμε τίποτα νεότερο για lolipop???
Τίποτα ακόμα, μέχρι και σήμερα. Το μόνο καλό μετά την 5.8.13, τουλάχιστον από ότι βλέπω στο Mi3, είναι ότι με την ίδια χρήση που του κάνω πάντα, είμαι ακόμα στο 30% μπαταρία με σύνολο χρήσης 2 ημέρες και 15 ώρες ενώ πριν το φόρτιζα κάθε 1,5 περίπου ημέρες. Είναι σαφώς βελτιωμένη η μπαταρία! Ελπίζω να μείνει έτσι
-
Καλησπέρα σε όλους.
Ξέρει κανείς αυτή η rom MIUI 6 Global Stable Build V6.6.1.0.KHDMICF for Redmi Note 3G Released!
τι είναι ;
την δινει το
MIUI ROM for Redmi Note - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum -
Πάντως σήμερα έδωσαν την 5.8.13 την China. Άρα πρέπει σε λίγες ώρες να την δώσουν και σε εμάς τα παιδιά. Φυσιολογικά θα ακολουθηθεί η διαδικασία της εβδομαδιαίας αναβάθμισης νομίζω. MIUI ROM for Xiaomi Mi 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
Όσο για την Miui V7 σας παραθέτω το παρακάτω link:MIUI 7 Launch Premiere in New Delhi
Rolling out 24 August, be the first to get your hands on MIUI 7 by flashing the developer ROM. Devices supported are: Redmi 1S, Redmi 2, Mi 3/4/4i, Redmi Note 3G/4GΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην spideman3 ().
-
Τώρα κατεβάζω την Mi 3 China Developer ROM την περνάω από πάνω από την 5.8.6 ή όχι? και αν πρέπει να κάνω wipe/factory reset πως περνάω το play store?
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Τώρα κατεβάζω την Mi 3 China Developer ROM την περνάω από πάνω από την 5.8.6 ή όχι? και αν πρέπει να κάνω wipe/factory reset πως περνάω το play store?
αν δεν έχει τα gapps από τη μάνα του βαλ' τα από εδώ -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Όχι δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι διαφορετικό εφόσον έχεις DEV. Την περνάς από πάνω. Έχουν φτιάξει και τις γραμματοσειρές όχι και τελείως βέβαια, αλλά είναι αρκετά καλές...Να θυμάσαι ότι αν κάνεις αναβάθμιση από τον Updater, θα σου σβύσει το CWM Recovery και θα σου βάλει το Mi Recovery για αυτό καλύτερα να κάνεις την αναβάθμιση μέσα από το CWM Recovery το οποίο από μόνο του, δεν αφήνει το Mi Recovery να εγκατασταθεί
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα