[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
-
Ο/H mass22 έγραψε:
Η μπαταρία με την νέα ρομ σε mi3 πολύ μείον... Φεύγει νεράκι..
Μα εννοείται έχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας. Κάνε μία φόρτιση 100% και μετά ένα calibration.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Εγω νομιζω οτι η μπαταρια κραταει πιο πολυ απο οτι πριν...... εχω το κινητο στα χερια μου απο τις 7 ωρα με 100% φορτιση οχι συνεχεια αλλα σταδιακα και με
αρκετη φωτεινοτητα και ακομα ειναι στο 90% Αυτο δε εχει ξανα γινει . -
Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να έχετε σοβαρή άποψη για τη κατανάλωση της μπαταρίας, αλλά θεωρητικά τουλάχιστον κρατάει μέχρι και 30% παραπάνω απο ότι κράταγε με την V6 (σύμφωνα με την Xiaomi). Για να περάσει μια ολόκληρη μέρα χρήσης και βλέπουμε...
-
@maddoctor
Με ποια εφαρμογή προτείνεις?
Edit
Προσπάθησα να περάσω τη νέα ρομ και πάλι χωρίς επιτυχίαΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην yansta ().
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
H νέα ROM GTV-5.8.20 για το Redmi Note 3G είναι έτοιμη για λήχη.
Θα πρέπει πρώτα να περάσετε στην συσκευή σας την νέα Version του TWRP Recovery για να μπορέσετε να κάνετε flash την ROM.
Δηλαδή τα βήματα που πρέπει να κάνετε είναι τα παρακάτω....
Κατεβάζουμε και κάνουμε flash με τον παραδοσιακό τρόπο (Updater) το παρακάτω αρχείο...
Μετά κατεβάζουμε την ROM την κάνουμε flash όπως πάντα χωρίς Wipes...
Η νέα recovery που δίνετε είναι κινεζική δεν βγάζω τίποτα απ ότι λέει. -
Ο/H yansta έγραψε:
@maddoctor
Με ποια εφαρμογή προτείνεις?
Edit
Προσπάθησα να περάσω τη νέα ρομ και πάλι χωρίς επιτυχία
Εγώ έχω αυτή ->
play.google.com/store/apps/det…PU_1_4DTaVfG3OsnWaqiWnpgKΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ευχαριστώ maddoctor
Τελικά πέρασε η ρομ. Εγώ έκανα λάθος αυτή τη φορά. Όσο για το recovery είναι όντως κινέζικα αλλά πλέον πάει αυτόματα το χέρι στις επιλογές που πρέπει
Να είστε καλά παιδιά. -
Ο/H stathis έγραψε:
Η νέα recovery που δίνετε είναι κινεζική δεν βγάζω τίποτα απ ότι λέει.
To new_recovery.zip δημιουργεί στην εσωτερική SD της συσκευής ένα φάκελο TWRP.
Σε αυτό το φάκελο υπάρχουν άλλοι δύο φάκελοι
ένα aromafm και ένα theme.
μέσα στο theme υπάρχει το ui.zip που είναι το αγγλικό θέμα για το TWRP.
Aν δεν σας το βάλει, τότε μπορείτε από το new_recovery.zip να το κάνετε extract, και από το φάκελο sdcard, να μεταφέρετε αυτούσιο όλο το φάκελο TWRP όπως είναι στην εσωτερική μνήμη της συσκευής σας.
Με αυτό τον τρόπο θα έχετε μετά αγγλικό μενού στο TWRP. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H stathis έγραψε:
Η νέα recovery που δίνετε είναι κινεζική δεν βγάζω τίποτα απ ότι λέει.
To new_recovery.zip δημιουργεί στην εσωτερική SD της συσκευής ένα φάκελο TWRP.
Σε αυτό το φάκελο υπάρχουν άλλοι δύο φάκελοι
ένα aromafm και ένα theme.
μέσα στο theme υπάρχει το ui.zip που είναι το αγγλικό θέμα για το TWRP.
Aν δεν σας το βάλει, τότε μπορείτε από το new_recovery.zip να το κάνετε extract, και από το φάκελο sdcard, να μεταφέρετε αυτούσιο όλο το φάκελο TWRP όπως είναι στην εσωτερική μνήμη της συσκευής σας.
Με αυτό τον τρόπο θα έχετε μετά αγγλικό μενού στο TWRP.
Όλα καλά εψαξα και τα βρηκα είναι όπως τα λες. Μπήκε και όλα προς το παρόν οκ. -
δεν βρίσκω στα themes πως αλλάζεις μόνο ένα μέρος του όπως πχ το lock screen , μπορεί κάποιος να με βοηθήσει αν το βρω?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα