Iamliakos είσαι θεός
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
-
Ε όχι και θεός ρε παιδιά χαχα! Μακάρι δηλαδή αλλά που?!?!?
Βοηθάμε όσο μπορούμε. Τι να πουν και τα υπόλοιπα παιδιά που αφιερώνουν τρελό χρόνο απο την καθημερινότητα τους!
Μακάρι να συνεχίσει αυτό που γίνεται εδώ μέσα!!
BTW είμαι στη δεύτερη φόρτιση της 5.8.20 απο σήμερα το πρωί και συνεχίζω το τεστάρισμα (λίγο πιο έντονο πιστεύω αυτή τη φορά) να δούμε τι θα δούμε! -
-
Αυτή είναι η χρήση της μπαταρίας, σε καλύτερο επίπεδο πριν κάνω το wipe all data αλλα Και πάλι τελειώνει σύντομα
-
Οποίος μπορεί ας βρει που είναι οι ρυθμίσεις κλήσεων , sms και επαφών , οεο .....
Πάντως είναι πιο γρήγορη απο την 6 στο lenovo a328 και λίγο παραπανω Ραμ , για το θέμα μπαταρίας δεν είχα ποτε στο lenovo ( είναι εξαιρετική όπως και στην 6 ) αλλά άσχετο αυτό εφόσον είστε με xiaomi.
Επίσης αυτή η νέα επιλογή που έχω στις ρυθμίσεις ( text size ) σε σας δουλεύει ????? Γιατί δε μπορω να την καταλάβω...
Στάλθηκε από το Lenovo A328 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Kalmichalis έγραψε:
Αυτή είναι η χρήση της μπαταρίας, σε καλύτερο επίπεδο πριν κάνω το wipe all data αλλα Και πάλι τελειώνει σύντομα
Και παλι είναι πολύ απότομη η πτώση. Για βάλε wakelock detector (από το play store) μήπως και βρούμε τον ένοχο.. -
Ο/H gkalen έγραψε:
Οποίος μπορεί ας βρει που είναι οι ρυθμίσεις κλήσεων , sms και επαφών , οεο .....
Πάντως είναι πιο γρήγορη απο την 6 στο lenovo a328 και λίγο παραπανω Ραμ , για το θέμα μπαταρίας δεν είχα ποτε στο lenovo ( είναι εξαιρετική όπως και στην 6 ) αλλά άσχετο αυτό εφόσον είστε με xiaomi.
Επίσης αυτή η νέα επιλογή που έχω στις ρυθμίσεις ( text size ) σε σας δουλεύει ????? Γιατί δε μπορω να την καταλάβω...
Στάλθηκε από το Lenovo A328 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
settings-system apps -
[GTV-5.8.20] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM
Σαφώς και είναι καλύτερη Miui-7 από την (6).
Σε μένα υπήρξαν κάποιες δραματικές αλλαγές (χωρίς να με ρωτήσει).!!!!!!!
Αλλά σε μένα μου τα έσβησε σχεδόν όλες τις εφαρμογές , τα τραγούδια που είχα μέσα σε δικό τους φάκελο, όπως και όλες τις φωτογραφίες και γενικά ότι φάκελο είχα φτιάξει τον εξαφάνισε.!!!!!!!!!!!!
Τα μόνα που δεν πείραξε είναι το Watsupp , τις επαφές, τα τρία φωτογραφικά προγράμματα (αλλά τις αποθηκευμένες φωτογραφίες τους τις έσβησε).
Άρε Xiaomi τι μου έκανες , και σε είχα απόλυτη εκτίμηση.!!!!!!
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H Kalmichalis έγραψε:
Και παλι είναι πολύ απότομη η πτώση. Για βάλε wakelock detector (από το play store) μήπως και βρούμε τον ένοχο..
τι ειναι το Wakelock Detector? θελεις να ποστρω κανενα screenshot απο εκει? -
-
Ο/H geo221 έγραψε:
[GTV-5.8.20] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM
Σαφώς και είναι καλύτερη Miui-7 από την (6).
Σε μένα υπήρξαν κάποιες δραματικές αλλαγές (χωρίς να με ρωτήσει).!!!!!!!
Αλλά σε μένα μου τα έσβησε σχεδόν όλες τις εφαρμογές , τα τραγούδια που είχα μέσα σε δικό τους φάκελο, όπως και όλες τις φωτογραφίες και γενικά ότι φάκελο είχα φτιάξει τον εξαφάνισε.!!!!!!!!!!!!
Τα μόνα που δεν πείραξε είναι το Watsupp , τις επαφές, τα τρία φωτογραφικά προγράμματα (αλλά τις αποθηκευμένες φωτογραφίες τους τις έσβησε).
Άρε Xiaomi τι μου έκανες , και σε είχα απόλυτη εκτίμηση.!!!!!!
Πως γίνεται μια rom να σβήσει προσωπικά αρχεία, όπως φωτογραφίες, χωρίς να κάνεις εσύ κάποιο wipe? Για κοίτα καλύτερα με κανά root browser ή τον ES... Κάπου εκεί θα είναι βρε, "κρυμμένα"...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα