Ακριβώς ...

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H jp7rgv έγραψε:
Συγνωμη γιατι μπερδευτηκα τωρα,
βαζω το αρχειο της νεας ρομ : xiaomi-miui-hellas-4.4.4_armani_GTV-5.8.27.zip στην μνημη του κινητου χωρις να μετονομασω σε update.zip?
και επειτα μπαινω recovery κανω factory reset και install to σπαραπανω αρχειο?
Συγγνωμη αν σας κουρασα αλλα εχω χαθει
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Grigol ().
Ο/H bilis1234 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά πέρασα την 5.27 αλλά έχω θέμα πάω ρυθμίσεις και μετά εφαρμογές προεπιλεγμενες ρυθμίσεις αλλά μολης το πατάω κολαει. Και μου λέει ότι δυστυχώς η ρυθμίσεις σταμάτησαν τη μπορω να κανω?? Ευχαριστώ <br />
<br />
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H jp7rgv έγραψε:
για να μην σας μπερδευω και εσας μηπως θα μπορουσε καποιος να μου γραψει τα βηματα που ακολουθω
για να φλασαρω την νεα dev rom απο την παλια stable οπου πλεον βρισκομαι?
το recovery του κινητου μου ειναι: teamwin recovery project v2.8.0.2
Ο/H NikosChandolias έγραψε:
Σε Redmi Note 4g την πέρασε κανείς να μας πει εντυπώσεις;
Ο/H NikosChandolias έγραψε:
Σε Redmi Note 4g την πέρασε κανείς να μας πει εντυπώσεις;
Ο/H John Baron έγραψε:
Ο/H bilis1234 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά πέρασα την 5.27 αλλά έχω θέμα πάω ρυθμίσεις και μετά εφαρμογές προεπιλεγμενες ρυθμίσεις αλλά μολης το πατάω κολαει. Και μου λέει ότι δυστυχώς η ρυθμίσεις σταμάτησαν τη μπορω να κανω?? Ευχαριστώ <br />
<br />
Δοκίμασε μια να γυρίσεις το κινητό στα Αγγλικά και να το δοκιμάσεις, μην τυχόν είναι θέμα με string της μετάφρασης
Ο/H bilis1234 έγραψε:
Ο/H John Baron έγραψε:
Ο/H bilis1234 έγραψε:
<br />
Δοκίμασε μια να γυρίσεις το κινητό στα Αγγλικά και να το δοκιμάσεις, μην τυχόν είναι θέμα με string της μετάφρασης
Το έκανα στα αγγλικά δουλευη κανονικα στα ελληνικά κολαει τη μπορω να κανω??? Ευχαριστώ