καλησπέρα.είχα ξανακάνει την ερώτιση. εχω βάλει την 5,9,1 ρομ αλλά με το πειραγμένο κερνελ για μεταφορά εφαρμογών στην SD. Τελικά ενώ βάζω εφαρμογές πάλι γεμίζει και μου βγάζει μήνυμα γιά τον χώρο. τελικά ρε παιδιά μεταφέρονται οι εφαρμογές η όχι?
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H ethenelos έγραψε:
καλησπέρα.είχα ξανακάνει την ερώτιση. εχω βάλει την 5,9,1 ρομ αλλά με το πειραγμένο κερνελ για μεταφορά εφαρμογών στην SD. Τελικά ενώ βάζω εφαρμογές πάλι γεμίζει και μου βγάζει μήνυμα γιά τον χώρο. τελικά ρε παιδιά μεταφέρονται οι εφαρμογές η όχι?
Αν έχεις το Hongmi με τον MTK επεξεργαστή όπως διαβάζω στο AVATAR σου τότε εφάρμοσε τον παρακάτω οδήγο, αλλά εκεί που λεει να ονομάσεις το ένα partition ext3, εσύ ονόμασέ το ext4 και θα μπορείς πλέον με το Ling2sd να μεταφέρεις τις εφαρμογές στην εξωτερική κάρτα επιλέγοντας μέσα από το ling2sd το ΣΥΝΔΕΣΗ.
Link2SD, μεταφορά Εφαρμογών στην SDΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
ευχαριστώ για την απάντηση GR-MAKEDON αλλά τότε ποιος ο λόγος να υπάρχουν οι δύο ΡΟΜ η απλή και η πειραγμένη, γιατί είναι ολόκληρη διαδικασία αυτο που με λες.
-
ασχετη ερωτηση βρε παιδια θυμηστε μου πως λεγετε το σαιτ το αγγλικο με τις sd card?που εχει καλες τιμες.entit to βρηκα
-
Γειά σας παιδιά συνεχίζω να έχω απουσία πρόβλεψης λέξεων με το shiftkey στο ημερολόγιο, (το είχα ξαναγράψει στην 879 σελίδα ) μόλις τώρα έβαλα την 5.9.1 αλλά τίποτα !
Σε άλλες εφαρμογές η πρόβλεψη δουλεύει κανονικά σε Dolphin , colornote e-mail κτλπ
παντού δουλεύει εκτός από το ημερολόγιο
Καμία ιδεα κανείς; -
-
-
Ο/H ethenelos έγραψε:
ευχαριστώ για την απάντηση GR-MAKEDON αλλά τότε ποιος ο λόγος να υπάρχουν οι δύο ΡΟΜ η απλή και η πειραγμένη, γιατί είναι ολόκληρη διαδικασία αυτο που με λες.
Δεν ξέρω αν με το πειραγμένη εννοείς την μεταφορά των φωτογραφιών στην κάρτα SD.
Αυτό που λέει ο οδηγός το κάνεις μια φορά και ησυχάζεις. Τώρα για πειραγμένες ρομ και κερνελ δεν ξέρω. Προτιμώ το κερνελ να μη το πειράζω, εφόσον υπάρχει αυτός ο ανώδυνος τρόπος. Κάποτε έκανα προσπάθεια και τα κατάφερα για λίγο καιρό να μεγαλώσω την εσωτερική μνήμη του Νote 3G και αν τη συνδέσω με την εξωτερική με ένα τρόπο που πείραζε ουσιαστικά το Hardware με αποτέλεσμα κάποια στιγμή μετά από αλλαγή ρομ το τηλέφωνο να breakάρει. Με το ling2sd δεν είχα ποτέ πρόβλημα και στο Note 3G και στο Redmi 1Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Για το ρύζι το απλό η κοινότητα βγάζει 2 ρομ , την απλή και την moded( πειραγμένο κερνελ) . Η διάφορα άπο οτι λέτε είναι για να μεταφέρονται οι εφαρμογές. Ναι άλλα πως ???
Στις καινούργιες ρομ όπως 5,9,1 έχετε βάλει το Fix για το GPS ( κινητό hongmi gpu:MTK) ή πρέπει να το βάλουμε εμείς όπως παλιά?? -
Ρε παιδια σε εμενα γιατι δεν βγαζει οτι υπαρχει αναβαθμιση που κανω ελενχο????μου λεει δεν υπαρχουν διαθεσιμες ενημερωσεις???
-
αναφερω για 5.9.1...........πιθανο BUG !!! η ενδειξη υπολοιπου μνημης στο φακελο αρχειων ειναι λανθασμενη τουλαχιστον σε μενα!!!
επιστροφη σε 5.8.27 μονο αυτο τιποτε αλλο....απλα παρα μα παρα πολυ καλη η 5.8.27 αφου δοκιμασα και την τελευταια!!!
" Γεωπόνος”
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 3 φοράs, τελευταία από τον/ην Giannisagal ().
-
Έχει περάσει κάνεις από 6 σε 7 με Xposed Framework και κύλησαν όλα ομαλά; Να το τολμήσω;
sent from my Amstrad CPC6128
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα