[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Καλησπερα, απο σημερα και ενω για λιγες μερες κρατησα το Note 2 εγινα κατοχος του κανονικου Note 5,7 ιντσων μιας και το μεγεθος σιγουρα μετραει...
Τωρα ποια rom μπορω να περασω μιας και φοραει την Miui 5.9.1 developer, δικια σας ειναι εδω αυτη σωστα?
Η 5.9.2 εχει βγει? και απο που κατεβαζω για το NOTE?
Eυχαριστω! -
Αύριο θα έχετε την νέα 5.9.10/11 και με λυμένα τα όποια προβλήματα είχατε με τις πρόσθετες ρυθμίσεις.
Να αναφέρουμε πως σταδιακά θα αποκαταστήσουμε τα ΟΤΑ Updates για όλες τις συσκευές μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες, με την ελπίδα βέβαια να μην έχουμε και πάλι νέα προβλήματα με τους Server στην Κίνα. -
Ο/H vasilisgs έγραψε:
Καλησπερα, απο σημερα και ενω για λιγες μερες κρατησα το Note 2 εγινα κατοχος του κανονικου Note 5,7 ιντσων μιας και το μεγεθος σιγουρα μετραει...
Τωρα ποια rom μπορω να περασω μιας και φοραει την Miui 5.9.1 developer, δικια σας ειναι εδω αυτη σωστα?
Eυχαριστω!
Αν έχεις το "σκέτο" Mi Note θα κατεβάσεις rom απο ΕΔΩ
Αν έχεις το Mi Note PRO, θα κατεβάσεις rom απο ΕΔΩ -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H vasilisgs έγραψε:
Eυχαριστω!
Αν έχεις το Mi Note PRO, θα κατεβάσεις rom απο ΕΔΩ
Σκετο Note εχω, σωστος και ευχαριστω. Αυτη ειναι stable? Εχει καθολου bugs etc?
-
Παντως μετα απο πολυ πολυ καιρο
ενω η 5.9.1 Δειχνει πολυ καλη μου κανει λαγκς οταν πχ βγαινω απο παιχνιδι , απο μεηλς απο μνμτ κλπ
α
επισης και ο music player τα παιζει
πηδαει τραγουδια δεν εχει ευκολη επιλογη και τελος κλεινει
αυτα -
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην GR_Macedon ().
-
Ο/H vasilisgs έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H vasilisgs έγραψε:
Eυχαριστω!
Αν έχεις το Mi Note PRO, θα κατεβάσεις rom απο ΕΔΩ
Σκετο Note εχω, σωστος και ευχαριστω. Αυτη ειναι stable? Εχει καθολου bugs etc?
Τα links που σου έδωσα οδηγούν και σε stable και σε developer. Για το Mi Note δεν ξέρω να σου απαντήσω εάν έχει bugs... Εγώ έχω το Mi Note Pro και φοράω την ελληνική developer και ΟΧΙ, δεν έχει bugs! -
Αυτό το σαββατοκύριακο να περιμένουμε νέο update η από το άλλο?
-
Ο/H Kalmichalis έγραψε:
Αυτό το σαββατοκύριακο να περιμένουμε νέο update η από το άλλο?
Αν φοράς developer, απο αύριο βράδυ να περιμένεις... -
-
καλημερα
αν και εχω γραψει και πιο πισω κατι σελιδες θελω να πω για την 5,9,1 σε redmi note 1w οτι ειναι η καλυτερη ρομ που εχει βγει ως τωρα πολυ καλη διαχιρηση της ρομ και ειδικα της μπαταριας με ολα ανοιχτα και με παιχνιδι μου κραταει 2 ημερες ανετα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα