[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
-
-
-
Ακολουθώ τις οδηγίες σου, φλασάρω το TWRP, και μπαίνω κανονικά στο recovery.Στο reboot, power off κολλάει και μόνο με αφαίρεση μπαταρίας επανέρχεται.
Ανοίγω τη συσκευή κανονικά και όταν ξαναμπώ στο recovery έχει επανέλθει το mi recovery.
Τι φταίει;
Redmi Note 2 έχω.
-
Ο/H faklan έγραψε:
μπορεί να μου πει κάποιος πως να κάνω εγκατάσταση τους xiaomi usb drivers ; να δω αν κάνω δουλειά με adb...
το mi3w einai στα πρόθυρα του τούβλου κι εγώ στα παράθυρα των γουιντοους
Στα windows απλά το συνδέεις και περιμενεις να εγκατασταθούν οι drivers. Αν δεν τους κατεβάζεις απο το internet.
Σε linux (ασχετα διανομης) πρέπει να βάλεις udev rules (χειροκίνητα) για να αναγνωρίζεται σωστά η συσκευή και να "παίζει" το adb -
ευχαριστώ για την απάντηση Bodai
τελικά από recovery έκανα το system 2 ενεργό κι έκανα δουλειά... -
-
Με την 5.9.11 εμφανίστηκαν προβληματακια και επέστρεψα πίσω.
Αρχικά ένα random reboot μόλις συνδεσα τα ακουστικά (pistons youth)- αμέσως μετά από αυτό έγινε οπότε ίσως φταίει αυτό.
Μετά από 4-5 ώρες σταμάτησε να λειτουργεί το ακουστικό.. Δεν ακουγα τπτ στις κλήσεις σαν να ήταν off.
Η εγκατασταση έγινε μέσα από τον updater. Mi3.
Sent from my MI 3W using Tapatalk -
-
Έχω κάνει μέσω recovery τα wipe αλλά βλέπω ότι η μπαταρία δεν την παλεύει και πολύ. Μέσα σε μια ώρα έχασα 17% με 5 λεπτά οθόνης. Όλα αυτά σε redmi note 2.
-
Εμενα καλά φαίνεται να τα πηγαίνει η μπαταρία οι επαφές κάνουν το κουλό πάλι να μην πάνε στο γράμμα που επιλέγεις...
Έσβησα και μερικές που φαίνονται σαν email αλλά δεν έστρωσε!
Επισης συνεχίζει στο ημερολόγιο να μην μου δουλεύει η πρόβλεψη λέξεων με όλα τα πληκτρολόγια.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα