[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H vaggelis83 έγραψε:
Έχω κάνει μέσω recovery τα wipe αλλά βλέπω ότι η μπαταρία δεν την παλεύει και πολύ. Μέσα σε μια ώρα έχασα 17% με 5 λεπτά οθόνης. Όλα αυτά σε redmi note 2.
Εϊναι πολύ πιθανόν να χρειάζεται calibration η μπαταρία για να συνέλθει
Ο/H faklan έγραψε:
Εμενα καλά φαίνεται να τα πηγαίνει η μπαταρία οι επαφές κάνουν το κουλό πάλι να μην πάνε στο γράμμα που επιλέγεις...
Έσβησα και μερικές που φαίνονται σαν email αλλά δεν έστρωσε!
Κάνε Rebuild Index (απο τα setiings της εφαρμογής Επαφές) ειδικά τώρα που έσβησες και επαφές
Ο/H nikosntb έγραψε:
καλησπερα εχω ενα mi4 και θελω να περασω τ τελευταιο λογισμικο...θελει και το δικο μ τηλεφωνο fastboot η οχι???και καποιο λινκ θα ηταν χρησιμο πως να την περασω..ευχαριστω
Οι οδηγοί για το πως κάνουμε διάφορες εργασίες βρίσκονται εδω => xiaomi-miui.gr/community/index…%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CE%AF/ -
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H vaggelis83 έγραψε:
Έχω κάνει μέσω recovery τα wipe αλλά βλέπω ότι η μπαταρία δεν την παλεύει και πολύ. Μέσα σε μια ώρα έχασα 17% με 5 λεπτά οθόνης. Όλα αυτά σε redmi note 2.
Εϊναι πολύ πιθανόν να χρειάζεται calibration η μπαταρία για να συνέλθει
Ο/H faklan έγραψε:
Εμενα καλά φαίνεται να τα πηγαίνει η μπαταρία οι επαφές κάνουν το κουλό πάλι να μην πάνε στο γράμμα που επιλέγεις...
Έσβησα και μερικές που φαίνονται σαν email αλλά δεν έστρωσε!
Κάνε Rebuild Index (απο τα setiings της εφαρμογής Επαφές) ειδικά τώρα που έσβησες και επαφές
Ο/H nikosntb έγραψε:
καλησπερα εχω ενα mi4 και θελω να περασω τ τελευταιο λογισμικο...θελει και το δικο μ τηλεφωνο fastboot η οχι???και καποιο λινκ θα ηταν χρησιμο πως να την περασω..ευχαριστω
Οι οδηγοί για το πως κάνουμε διάφορες εργασίες βρίσκονται εδω => xiaomi-miui.gr/community/index…%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CE%AF/
διαβασα κατι για φαστβοοτ...αυτο πρεπει να το κανω για το mi4???η δεν χρειαζεται...τον υπολοιπο τροπο τον καταλαβα...φοβαμαι μην κανω καμια χαζομαρα και τρεχω μετα -
Ο/H leonkoum έγραψε:
Αυτη η νέα εφαρμογή "εξυπνο σπιτι" τι ακριβως είναι;
Αν δεν έχεις το ανάλογο hardware αγνόησε την εφαρμογή -
Ο/H nikosntb έγραψε:
διαβασα κατι για φαστβοοτ...αυτο πρεπει να το κανω για το mi4???η δεν χρειαζεται...τον υπολοιπο τροπο τον καταλαβα...φοβαμαι μην κανω καμια χαζομαρα και τρεχω μετα
Η χρήση της fastboot είναι για brickαρισμένα κινητά ή για "δύσκολες" καταστάσεις. Εσυ γιατί να χρησιμοποιήσεις fastboot? -
χτες το πηρα στα χερια μου το τηλεφωνο...ημουν ετοιμοσ να το κανω με τον εναν τροπο οταν επεσε στο ματι μου το φαστβοοτ..και ειπα να ρωτησω..τιποτα παραπανω..by the way ευχαριστω πολυ
-
Ακολούθησε κανονικά το έναν τρόπο, καλή επιτυχία και καλορίζικο το κινητό. Ευχομαι να το ευχαριστηθείς 1000%. Εμεις εδω είμαστε. Μόνο φρόντισε η φόρτιση να είναι > 70% πριν ξεκινήσεις
-
Bodai thanks και πάλι με "ανακατασκευή στοιχείων δείκτη" απο τις
εφαρμογές συστήματος >επαφές
και με επανεκκίνηση του τηλεφώνου έστρωσε!
Το μόνο που μένει ειναι να βρω γιατί σταμάτησε να δουλεύει η πρόβλεψη λέξεων στο ημερολόγιο; -) -
Παίδες στην 5.9.11 στο lockscreen επάνω δεξιά έχει ροδακι ρυθμίσεων. Το μενού που εμφανίζεται πατώντας το είναι στα Αγγλικά.Παίζει να μεταφραστεί?!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αγαπητοί ομάδα miui μήπως γνωρίζετε ποτέ (στο περίπου) το βλέπετε να έχουμε miui7 multi stable;Mi10T Pro 8-256GB Cosmic Black
-
Ο/H CrisPaf77 έγραψε:
Αγαπητοί ομάδα miui μήπως γνωρίζετε ποτέ (στο περίπου) το βλέπετε να έχουμε miui7 multi stable;
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε το επίσημο site της Xiaomi δίνει αγγλοκινέζικη stable rom αυτή εδώ, "V6.7.5.0.LHMCNCH (MIUI6)" για το Redmi Note 2, η οποία όπως βλέπεις είναι ακόμα σε V6... Οπότε φαντάζομαι θα πάρει μερικές εβδομάδες ακόμα μέχρι να δούμε stable σε V7, πρώτα απο την Xiaomi και φυσικά αμέσως μετά και απο εμάς...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα