Οσο αφορα το ροοτ στο ριζακι νομιζω φιλε οτιαυτο που κερδιζεις ειναι ναμπορεις να μεταφέρεις στη εξωτερική καρτα διάφορα προγράμματα που κατεβαζεις. Μια φορα που τα καταφερα εγω ειχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορωνα διαβασω το 1/2 της SD και να μη μπορώ να πάρω file ασφαλείας. Επισης το ροοτ χάνεται σε καθε αναβάθμιση. Ετσι εγω δεν ξανα ασχολούμαι με το θέμα μεχρι να γινου κάποιες εμεργειες που θα το διορθωσουν οριστικα.
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
-
ό,τι πεις αρχηγέ ω! αρχηγέ
παρεμπιπτόντως υποψιάζομαι ότι δεν κοιμάσαι ποτέ!
να μας πεις το μυστικό -
Ο/H cy67 έγραψε:
Εγω δεν εχω κανένα πρόβλημα να δημιουργήσω ενα άλλο θεμα φτανει να πει ο administrator οτι πρεπει να γινει. ...
Σωστός, αυτό ακριβώς έπραξα και εγώ μόλις διάβασα την εξής παραίνεση του administrator στην αρχική ανάρτηση στην 1η σελίδα του παρόντος θέματος. Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα του administrator:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Επίσης από εδώ και πέρα θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τον Βugtracker για να αναφέρετε όσα Bug βρίσκετε στην μετάφραση.
Στην αναφορά σας, όσο ποιό λεπτομερείς είστε στην περιγραφή σας, τόσο το καλύτερο για να μας βοηθήσετε να εντοπίσουμε γρήγορα το σφάλμα."Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.) -
Ο/H kok8 έγραψε:
Ο/H cy67 έγραψε:
Εγω δεν εχω κανένα πρόβλημα να δημιουργήσω ενα άλλο θεμα φτανει να πει ο administrator οτι πρεπει να γινει. ...
Σωστός, αυτό ακριβώς έπραξα και εγώ μόλις διάβασα την εξής παραίνεση του administrator στην αρχική ανάρτηση στην 1η σελίδα του παρόντος θέματος. Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα του administrator:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Επίσης από εδώ και πέρα θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τον Βugtracker για να αναφέρετε όσα Bug βρίσκετε στην μετάφραση.
Στην αναφορά σας, όσο ποιό λεπτομερείς είστε στην περιγραφή σας, τόσο το καλύτερο για να μας βοηθήσετε να εντοπίσουμε γρήγορα το σφάλμα.
Το θέμα έχει δημιουργηθεί φιλε, όσοι κάτοχοι του ριζιου εντοπίζουν λάθη στη μετάφραση να τα αναφέρουν εκεί, αφού αυτο βολεύει τη ομάδα που κάνει τη εργασια -
για καποιο λογο οταν εχω το τηλεφωνο (Μi2S) στα Ελληνικα, οταν πλοηγουμαι στα μενου τα γραμματα ειναι bold... διορθωνεται αυτο καπως?
δειτε τις δυο φωτος παρακατω, συγκριτικα με την Αγγλικη γλωσσα
Screenshot_2014-05-03-20-40-15.png
Screenshot_2014-05-03-20-40-37.png -
Ο/H Danielk έγραψε:
για καποιο λογο οταν εχω το τηλεφωνο (Μi2S) στα Ελληνικα, οταν πλοηγουμαι στα μενου τα γραμματα ειναι bold... διορθωνεται αυτο καπως?
δειτε τις δυο φωτος παρακατω, συγκριτικα με την Αγγλικη γλωσσα
Screenshot_2014-05-03-20-40-15.png
Screenshot_2014-05-03-20-40-37.png
Είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της ελληνικής ρομ, δεν νομίζω να υπάρχει επιλογή απενεργοποίησης. Η εφαρμογή του ήταν κάτι που ζητήθηκε για να είναι ευδιάκριτα τα γράμματα σε όλες τις συνθήκες φωτισμού."Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.) -
Xiaomi Red Rice (Hongmi)Αναφορά Σφαλμάτων για τη Version της Ελληνικής μετάφρασης GTV_1.2
παιδια μονο εγω περασα την τελευταια version στο ριζακι μου;
Γιατι δεν δινουμε οσοι εχουμε red rice πληροφοριες με τις παρατηρησεις μας;
Νομιζω,χωρις να θελω να προσβαλω κανενα, οτι βοηθοντας τη ομαδα εργασιας τιμουμε ταυτοχρονα το κοπο που κανου.
Οι παρατηρησεις εδώ
Xiaomi Red Rice (Hongmi)Αναφορά Σφαλμάτων για τη Version της Ελληνικής μετάφρασης GTV_1.2
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην cy67 ().
-
Προφανώς αύριο, όλοι οι κάτοχοι XIAOMI συσκευών θα δούν με έκπληξη πως σχεδόν τα πάντα θα έχουν διορθωθεί και όλες οι συσκευές πλέον θα είναι συγχρονισμένες όσον αφορά την μετάφραση.
Και φυσικά οι κάτοχοι των Hongmi/Red Rice θα έχουν την τιμητική τους.
Επειδή πλέον θα περάσουμε στο δεύτερο στάδιο της Ελληνικής ROM, η νέα version θα είναι η GTV_2.0.
Με το που θα τελειώσει η μετάφραση θα έρθει η σειρά με τα καλούδια όπως TWRP Recovery + Root στις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ROMs για το Hongmi.
Αμμέσως μετά θα ψηφίσετε για Addons + Patches που θέλετε να έχουν οι Ελληνικές ROM ανά συσκευή.... -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Προφανώς αύριο, όλοι οι κάτοχοι XIAOMI συσκευών θα δούν με έκπληξη πως σχεδόν τα πάντα θα έχουν διορθωθεί και όλες οι συσκευές πλέον θα είναι συγχρονισμένες όσον αφορά την μετάφραση.
Επειδή πλέον θα περάσουμε στο δεύτερο στάδιο της Ελληνικής ROM, η νέα version θα είναι η GTV_2.0.
Με το που θα τελειώσει η μετάφραση θα έρθει η σειρά με τα καλούδια όπως TWRP Recovery + Root στις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ROMs για το Hongmi.
Αμμέσως μετά θα ψηφίσετε για Addons + Patches που θέλετε να έχουν οι Ελληνικές ROM ανά συσκευή....
Καλά δεν σας προλαβαίνουμε"Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.) -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Αμμέσως μετά θα ψηφίσετε για Addons + Patches που θέλετε να έχουν οι Ελληνικές ROM ανά συσκευή....
Παιδιά αν μπορείτε ενσωμάτωσετε στη Rom και κανένα equalizer για να βελτιστοποιηθει ο ήχος του ηχειου στο Xiaomi Mi3. -
Eστιαστείτε τώρα στα Bugs της μετάφρασης και μετά θα ανοίξουμε διάλογο σε ξεχωριστό θέμα για τα Addons.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα