Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • σε μένα δεν λεει να εγκατασταθεί με τιποτα. Ενω αρχιζει τη διαδικασια κανονικα η μπλε γραμμη πανω απο το ρομποτακι γεμιζει πολυ αργα μεχρι το 1/5 της μπαρας και σταματα για αρκετη ωρα. μετα η γραμη γεμιζει μεχρι τα4/5 απευθειας με τη μια και προχωρα ακομα λθγο.Νομιζω οτι η μπαρα δεν γεμιζει μεχρι τερμα και περνα στη διαδικασια apo το 11 μεχρι το 49 αν θυμαμαι καλα και μετα reboot. καμια φορα κανει reboot χωρις κανει τη διαδικασια apo το 11 μεχρι το 49?.
  • κατεβασα και εγκατεστησα τη τελευταια ρομ . το κατεβασμα εγινε με ταχυτητες 500 - 550 κβ/λ (εχω 6 αρα συνδεση) . εγινε η εκατασταση καθως και του ζιπ με το ρουτ. εγκατασταθηκε επιτυχως και ειναι και ρουτ.
    ΑΛΛΑ το τηλ ειναι τελειως διαφορετικο οσον αφορα το touch. βασικα δε σουλευει τοσο καλα οσο πριν. σε σημειο να μη μπορω ουτε να αλλαξω θεση στα εικονιδια στη επιφανεια εργασιας. αυτο ειναι περιεργο γιατι εχω δοκιμασει 4 ρομ και καμια δε ειχε αυτο το προβλημα. μηπως ρυθμιζετε απο καπου;
  • Οι εκδόσεις αυτές είναι δοκιμαστικές με σκοπό το feedback, για να διορθωθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες. Στην έκδοση την Multi από το miuiandroid δεν θα υπάρχουν αυτά τα θέματα.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H bandit650 έγραψε:

αρα πρεπει να περιμενουμε τη επισημη μουλτι εκδοση;.

Αυτή τη στιμή είμαστε στο στάδιο της μετάφρασης και μόνο.
    Η ROM που δίνουμε έχουν ως βάση την multilang του miuiandroid.
    Με την ολοκλήρωση της μετάφρασης, περνάμε στο δεύτερο στάδιο που είναι η δημιουργία καθαρά Ελληνικής ROM με τα δικές της εφαρμογές - Patches - Root για τα Hongmi και θα έχει Μόνο 2 γλώσσες (Αγγλικά - Ελληνικά).

Εκεί θα φανεί η διαφορά με τις Multi.
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Παιδια δεν ξερω αν θα βγαλετε κι αλλη version μεταφρασης αλλα εχω μια ακομα προταση στο Xiaomi Mi3:
    Ρυθμισεις/μπαταρια/λειτουργια ενεργειας/στην τριτη επιλογη αντι για σωσιμο μπαταριας που γραφετε,προτεινω να μπει:
    εξοικονομηση ενεργειας. :D
  • Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην drillerkiller ().

• Διαφήμιση
  • Ο/H bandit650 έγραψε:

κατεβασα και εγκατεστησα τη τελευταια ρομ . το κατεβασμα εγινε με ταχυτητες 500 - 550 κβ/λ (εχω 6 αρα συνδεση) . εγινε η εκατασταση καθως και του ζιπ με το ρουτ. εγκατασταθηκε επιτυχως και ειναι και ρουτ.
    ΑΛΛΑ το τηλ ειναι τελειως διαφορετικο οσον αφορα το touch. βασικα δε σουλευει τοσο καλα οσο πριν. σε σημειο να μη μπορω ουτε να αλλαξω θεση στα εικονιδια στη επιφανεια εργασιας. αυτο ειναι περιεργο γιατι εχω δοκιμασει 4 ρομ και καμια δε ειχε αυτο το προβλημα. μηπως ρυθμιζετε απο καπου;

ποιό είναι το zip με το ροοτ; & που είναι να το κατεβάσω; μιλάμε πάντα για red rice έτσι;
  • Ο/H DimitrisTS έγραψε:

Δεν ξέρω αν κατι δε πήγε καλά με το φλασαρισμα αλλά σε mi2s εξαφανίστηκε η εφαρμογή email.

Ο/H Lenothos έγραψε:

επιβεβαιώνω την εξαφάνιση του mail, με Mi2s και εγώ.

Aναβαθμίστηκε η εφαρμογή του e-mail σε νέα έκδοση χωρίς όμως να ανανεωθούν και τα αντίστοιχα frameworks του android.
    Aυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο compiler να μην μπορεί να κάνει Sign τα αρχεία του e-mail μετά από το recompile.
    Το πρόβλημα αφορά τα Xiaomi mi-2 , mi-2S, mi-2A & Mi-3.
    Στο Mi-3 δοκίμασα μία μέθοδο Patch και μπόρεσε να δουλέψει κανονικά και είναι ήδη ανεβασμένη στον Server.
    Θα σας ανεβάσω στον Server νέο compile με διορθωμένο το πρόβλημα για τις συσκευές mi-2/S & Mmi-2A σε λίγες ώρες.

Τα αρχεία θα τα δείτε ως Version GTV-2.0-fixed.
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • καλή σας μέρα

Προσωπικά είχα τη εντύπωση ότι δεν μπορούσα να εγκαταστήσω τη νέα version.Tους λόγους τους αναφέρω σε προηγούμενα ποστ αλλά ο βασικός λόγος ήταν το γεγονός ότι έβλεπα λάθη που υπήρχαν στη προηγούμενη version και τα οποία στη νέα είχαν διορθωθεί.
    Στη προσπάθεια μου να βρω το λάθος εγκατέστησα την παλιά ρομ [Stable 13.0] Xiaomi Hongmi - Red Rice που είχαμε πριν αρχίσουν τα παιδιά τις μεταφράσεις. Αυτή η ρομ πέρασε κανονικά. Μετά από αυτό ξανά πέρασα την τελευταία ρομ με τη μετάφραση των παιδιών . Αυτή τη φορά νομίζω πέρασε κανονικά. Τα λάθη όμως που φαίνεται ότι νόμιζα είχαν διορθωθεί παραμένουν.Παρακαλώ πολύ ένα φίλο με Hongmi - Red Rice που πέρασε τη τελευταία αναβάθμιση να μου πει πχ αν στη κάρτα μετά τη Διαχείριση sim βλέπει Τσέχικα ή Ελληνικά.
    Εισηγούμαι στη ομάδα εργασίας σε επόμενες αναβαθμίσεις να κάνει σκόπιμα ένα διαφορετικό λάθος , το οποίο να μας το κοινοποιεί έτσι που να είμαστε σίγουροι ότι καταφέραμε να την εγκαταστήσουμε και ότι δεν είμαστε ακόμα με τη προηγούμενη.
    Με αυτό τον τρόπο πιστέψτε με θα αποφεύγεται μεγάλη ταλαιπωρία.

Ευχαριστώ πολύ
  • Διαφήμιση
  • Ο/H sothatz έγραψε:

Ο/H bandit650 έγραψε:

κατεβασα και εγκατεστησα τη τελευταια ρομ . το κατεβασμα εγινε με ταχυτητες 500 - 550 κβ/λ (εχω 6 αρα συνδεση) . εγινε η εκατασταση καθως και του ζιπ με το ρουτ. εγκατασταθηκε επιτυχως και ειναι και ρουτ.

τη εξωτερική SD Κάρτα σου τη βλέπει κανονικά; μπορείς να κάνεις αντίγραφα ασφαλείας;
    οταν είχα παρόμοιο θέμα είχα πρόβλημα με τη κάρτα.