[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Mε τη Fixed διορθωθηκε και στο Μ2A
-
Ο/H billap έγραψε:
Έβαλα την xiaomi-miui-hellas_GTV-2.0-4.2.2_HM2013023_JHBCNBA13.0 ,
και απλά δεν μπορώ να βάλω άλλο λογαριασμό mail με exchange Με το που βάζω τα στοιχεια με πέταει...
Προσπαθησες να βάλεις καινούργιο λογαριασμό Mail ?
ναι φιλε δημοιούργησα από τη αρχή ένα νέο email yahoo μέσα από το τηλέφωνο χωρίς κανένα πρόβλημα. Μόνο του το πρόσθεσε κάτω από υφιστάμενο yahoo που είχα και έστειλε και μήνυμα. Έστειλα και εγώ με το τηλέφωνο από gmail στο νέο yahoo και το έλαβε άμεσα. -
έχει θέμα και με την πολλαπλή επιλογή mail κολλάει τα πάει λίγο πέρα και μερικές φορές τα αποεπιλέγει..
ΑΓΟΡΑΣΤΕ MI CREDITS ΜΕ PAYPAL
Mi3W (cancro) All CM11/AOSP Rom+Mirrors
Moderator, Μεταφραστής Ελληνικής Rom & υπεύθυνος γραφικών.
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
-
-
Ο/H cy67 έγραψε:
Ο/H billap έγραψε:
Έβαλα την xiaomi-miui-hellas_GTV-2.0-4.2.2_HM2013023_JHBCNBA13.0 ,
και απλά δεν μπορώ να βάλω άλλο λογαριασμό mail με exchange Με το που βάζω τα στοιχεια με πέταει...
Προσπαθησες να βάλεις καινούργιο λογαριασμό Mail ?
ναι φιλε δημοιούργησα από τη αρχή ένα νέο email yahoo μέσα από το τηλέφωνο χωρίς κανένα πρόβλημα. Μόνο του το πρόσθεσε κάτω από υφιστάμενο yahoo που είχα και έστειλε και μήνυμα. Έστειλα και εγώ με το τηλέφωνο από gmail στο νέο yahoo και το έλαβε άμεσα.
Eμένα δεν μου προσθέτει ούτε με τον exchange ουτε άλλο mail.Αυτα που είχα περάσει πρίν βάλω την ROM παίζουν. -
Να ρωτήσω κάτι μιας και σήμερα παρέλαβα το δικό μου HONGMI. Η version του MIUI είναι η 5.3.21. Αν βάλω την xiaomi-miui-hellas_GTV-2.0-4.2.2_HM2013023_JHBCNBA13.0.zip θα το κάνω με αναβάθμιση ή είναι για παλιότερη version MIUI?Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Προφανώς θα έχεις εγκατεστημένη την 4.3.21 MIUI Version.
H ελληνική MIUI ROM δεν είναι ένα πρόσθετο αρχείο που το περνάς πάνω απο την ROM της συσκευής σου και σου βάζει Ελληνικά.
Είναι μία ολοκληρωμένη ROM που πρέπει να γίνει flash πάνω από αυτή που έχεις τώρα.
Η διαδικασία είναι απλή - γρήγορη και ασφαλής γιατί χρησιμοποιείς την εφαρμογή του updater του MIUI που κάνει όλη την δουελειά αυτόματα σχεδόν.
Καλωσόρισες στην παρέα μας ... -
Καλώς σας Βρήκα αδελφέ.
Αλλά όχι η version είναι όπως λέει στις πληροφορίες του τηλεφώνου στις ρυθμίσεις η 5.3.21
Απλά ρωτάω γιατί κάπου διάβασα ότι αν πας σε παλιότερη version χάνεις τις ρυθμίσεις σου και τις εφαρμογές, ενώ αν πας σε νεώτερη κάνεις update. Δεν ξέρω αν τα λέω σωστά.
Επίσης μάλλον έγινε unroot της συσκευής μετα την εγκατάσταση του ROMΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην GR_Macedon ().
-
όχι δεν πας σε προηγούμενη version.Δεν θα εχεις θέμα
-
ok θα το δοκιμάσω.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Έκανα εκκίνηση με πατημένο το Voice και επέλεξα FASTBOOT MODE και το κινητό έβγαλε => FASTBOOT mode... και έχει κολλήσει εκεί. Τι να κάνω? Αν αφαιρέσω την μπαταρία θα έχω πρόβλημα? Τελικά έβγαλα την μπαταρία και όλα εντάξει. Έκανα update απο το RECOVERY. Παίζοντας μαθαίνεις.
Τώρα γίνεται το update. Έγινε το UPDATE.
Να αναφέρω ένα bug που έχει (όχι το δικό σας rom) αλλά από την αρχή το MIUI. Στις επαφές αν βάλεις στην αναζήτηση το γράμμα υ (μικρό) σαν πρώτο γράμμα, το τηλέφωνο επιστρέφει στην αρχική οθόνη. Συμβαίνει και σε άλλους?Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην GR_Macedon ().
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα