[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Επίσης μετά την εγκατάσταση του Ρομ η συσκευή δείχνει ότι είναι unroot.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
-
Μα από το MiniDeal μου το έστειλαν rooted με την έκδοση MIUI 5.3.21. Αν κάνω recovery στο backup που το έκανα πριν κάνω το update θα επανέλθει στην αρχική κατάσταση όπως το παρέλαβα από το minideal?Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
Μια φορά, σε ανάλογη περίπτωση με τη δική σου που το δοκίμασα, επανήλθε
προσωπικά σχετικά με το ροοτ περιμένω τη ανάπτυξη της καθαρά Ελληνικής εφαρμογής που αν δε κάνω λάθος θα κάνουν τα παιδιά εδώ αφού ξεμπερδέψουν με τις μεταφράσεις. -
Τελικά όποιος βιάζεται σκοντάφτει
. ΙΣΤΟΡΙΚΟ: Χτες παρέλαβα το κοκκινο ρύζι μοντέλο ΗΜ1W από το miniDeal ρουταρισμένο, με έκδοση MIUI 5.3.21. Το πρώτο που έκανα ήταν να δω αν είναι ρουταρισμένο πράγμα που έκανα με το checkroot και επίσης μπορούσα να μεταφέρω τις εφαρμογές από την εσωτερική sd (SD1) στην εξωτερική (SD0). Έπειτα κράτησα ένα Backup user data, και προχώρησα στην εγκατάσταση της μεταφρασμένης ROΜ xiaomi-miui-hellas_GTV-2.0-4.2.2_HM2013023_JHBCNBA13.0.zip. Όλα καλά ώσπου κατάλαβα ότι το τηλέφωνο έγινε unroot. Έκανα πάλι Backup και wipe user data και προχώρησα στο recovery του πρώτου backup όταν η συσκευή ήταν rooted. Το τηλέφωνο κόλλησε στην εκκίνηση μετά το backup στο σημείο που δείχνει το android avatar και έγραφε εκκίνηση. Έβγαλα την μπαταρία και έκανα reset to factory και τηλέφωνο εκκίνησε κανονικά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Η version του MIUI παρέμεινε η 13. Σε επικοινωνία που είχα με την MiniDeal ούτε οι ίδιοι δεν ήξεραν ότι υπήρχε η αρχική έκδοση 5.3.21 και με παρέπεμψαν στην 13. Όταν τους είπα ότι η 13 δεν είναι rooted μου απάντησαν ότι μόνο αυτή έχουν προς το παρόν. Τώρα που την είχαν βρει την 5.3.21 και πως την είχαν rooted δεν ήξεραν. Μου είπαν ότι θα το ψάξουν με τους κατασκευαστές. Αυτά. Συγγνώμη για κάποιες βλακείες που μπορεί να γράφω από τεχνικής απόψεως, αλλά στα ενδότερα του ANDROID και του ρουταρίσματος, μόλις τώρα άρχισα να την ψάχνω. Τουλάχιστον είμαι ευχαριστημένος ότι μετά από τόσες κινήσεις στα τυφλά που έκανα δεν Breakαρισα το κινητό
Ευχαριστώ για τις μέχρι τώρα πληροφορίες.
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
Για το ριζάκι δεν υπάρχει stable rom και να είναι ροοτ. Και εμένα με αυτή την έκδοση με root μου το στείλανε αλλά έχει κάποια προβλήματα οπότε το έκανα unroot και έβαλα την Rom απο την ομάδα εδώ.
-
-
Σήμερα το αργά Βράδυ θα ανεβάσουμε την GTV-2.5 που διορθώνει όλα τα προβλήματα που έχουν καταγραφεί στις συσκευές και ουσιαστικά είναι ένα βήμα πριν την οριστικοποίηση της μετάφρασης.
Δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα με e-mail και άλλα που παρατηρήθηκαν σε κάποιες εφαρμογές νωρίτερα, και οι κάτοχοι των Hongmi θα έχουν και αυτοί ολοκληρωμένη μετάφραση, χωρίς Τσέχικα και Αγγλικά....
Σε αναμονή της GTV-2.5 λοιπόν..... -
Καλώς να ορίσει
-
Επιμένω πάντως ότι to dδικό μου στις επαφές, όταν στην αναζήτηση βάλω σαν πρώτο γράμμα το "υ" ή το "δη" επιστρέφει στο desktop. Κανένας με φρέσκο (τελευταίο 10ήμερο) ρύζι που να ε΄χει παρατηρήσει κάτι παρόμοιο?Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Επιμένω πάντως ότι to dδικό μου στις επαφές, όταν στην αναζήτηση βάλω σαν πρώτο γράμμα το "υ" ή το "δη" επιστρέφει στο desktop. Κανένας με φρέσκο (τελευταίο 10ήμερο) ρύζι που να ε΄χει παρατηρήσει κάτι παρόμοιο?
Εμενα οχι φιλε. Φυσικά το τηλέφωνο δεν ειναι φρέσκο. Το εχω 6-8 μήνες με τη ρομ από εδώ και τα ονόματα στις επαφές τα γράφω στα αγγλικά
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα