UPDATE : Η ΠΡΩΤΗ Kit Kat για το Mi3W είναι γεγονός....
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Εχω τη εντύπωση οτι οι αριθμοί κάπου σε μπερδεύουν. Πχ για το hongmi στη κάρτα λέει 3.0 και στο file που Κατεβάζει 2,5. Επίσης στο mi3w ενεργωποιήται ολόκληρη η γράμμα, στα αλλα οχι.
Μόνο το mi3w ειναι έτοιμο και για τα αλλα περιμένουμε
Υπαρχει νέο για το ρύζι ή ακομα?
ρωτω γιατι δεν μπορώ να βρω ποια version εχω στο τηλέφωνο και δεν μπορώ να ξέρω κάθε φορά αν κατα βάζω νέα και αν μπαίνει ορθά.
σχετικα έγραψα και παλαιότερα -
να σου πω, Kitkat κανονικά σαν τις αλλες έτσι ?
ΑΓΟΡΑΣΤΕ MI CREDITS ΜΕ PAYPAL
Mi3W (cancro) All CM11/AOSP Rom+Mirrors
Moderator, Μεταφραστής Ελληνικής Rom & υπεύθυνος γραφικών.
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
-
Το οτι οταν μπαινω στα μηνυματα τισ μισεσ φορεσ μου δεν μου αναγνωριζει καποιεσ επαφεσ κ τα δειχνει μονο σαν αριθμουσ ειναι θεμα ρομ? Ακομα οταν ερχεται μνμ ΠΑΝΤΑ μου το δειχνει σαν αριθμο κ δεν βγαζει την επαφη που μου το στειλε? Κ αυτο θεμα ρομ η να ψαξω εκτενεστερα τισ ρυθμισεισ. ? Υ. Γ. Σπουδαια δουλεια οι ελληνικεσ ρομ
μπραβο παιδια
Όποιος ασχολείται με το στοίχημα , μπορεί να μπεί στην παρέα που δημιουργήσαμε για μας τα "αρρωστάκια"
Captain Book | Ας τζογάρουμε! Προγνωστικά για το στοίχημα και όχι μόνο. Άρθρα , σχόλια και live συζήτηση. -
Γενικά το κινητό διαβάζει ότι βρίσκεται σε αυτό. Οι επαφές σου φαντάζομαι πως είναι στην κάρτα SIM. Μπες στο μενού των Επαφών και κάνε import από την SIM στο τηλέφωνο. Problem solved...
-
Το χω κανει κ συνεχιζει απτοητο. Οχι τισ επαφεσ τισ ειχα στο cloud απο το πρπηγ κινητο. Εν το μεταξυ αυτο το κανει σε μερικεσ μονο επαφεσ.Όποιος ασχολείται με το στοίχημα , μπορεί να μπεί στην παρέα που δημιουργήσαμε για μας τα "αρρωστάκια"
Captain Book | Ας τζογάρουμε! Προγνωστικά για το στοίχημα και όχι μόνο. Άρθρα , σχόλια και live συζήτηση. -
Κάνε τες όλες import και merge. Ίσως κάποιες είναι στους google servers.
-
Ο/H paternalistis έγραψε:
Το οτι οταν μπαινω στα μηνυματα τισ μισεσ φορεσ μου δεν μου αναγνωριζει καποιεσ επαφεσ κ τα δειχνει μονο σαν αριθμουσ ειναι θεμα ρομ? Ακομα οταν ερχεται μνμ ΠΑΝΤΑ μου το δειχνει σαν αριθμο κ δεν βγαζει την επαφη που μου το στειλε? Κ αυτο θεμα ρομ η να ψαξω εκτενεστερα τισ ρυθμισεισ. ? Υ. Γ. Σπουδαια δουλεια οι ελληνικεσ ρομμπραβο παιδια
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη της κοινότητας.
Είμαι κι εγώ κάτοχος του κινητού Mi3 W, εδώ και 2 εβδομάδες περίπου.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το κινητό.
Μη μεν ρωτήσετε από που το πήρα, συγγενικό μου πρόσωπο πήγε για δουλειές στην Κίνα, και μου το έφερε.
Επειδή έχω παρόμοιο πρόβλημα με τις επαφές, η λύση είναι για να φαίνονται τα ονόματα των επαφών, πρέπει σε κάθε αριθμό της επαφής να προσθέσεις το +30 (Κωδικός Ελλάδος). Ελπίζω να σε βοηθήσει. -
-
-
Ξανά ένα μεγάλο μπράβο στη ομάδα εργασίας για τη αποτελεσματικότητα της και τη αμεσότητα στις συχνές αναβαθμισεις
-
Παιδιά είναι πολυ μανίκι να κάνεις Μεταφράσεις - Compile τις ROM - να παρακολουθείς το φόρουμ - να Φτιάχνεις από την αρχή την διαδικασία για να βγεί σωστή η νέα Kit Kat. κτλ. κτλ.
Έχουμε χάσει τελευταία κάθε ένοια προσωπικής ζωής, αλλά χαλάλι σας.
Τουλάχιστον να βγάλουμε κάτι καλό για την Ελληνική κοινότητα και να το χαιρόμαστε όλοι μαζί.
Ελπίζω σήμερα το βράδυ αργά να έχω τελειώσει όλα τα compile των ROM έτσι ώστε από αύριο (λέμε τώρα) να γυρίσουμε σε κανονικούς ρυθμούς.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα