Καλησπέρα στο φορουμ. Παίδες έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα με απότομη πτώση μπαταρίας κάθε βράδυ σε διάρκεια 6-7 ώρες μηδενίζει και ενώ είναι κλειδωμένο σε κατάσταση αδράνειας με τα πάντα κλειστά (εννοώ wifi /δεδομένα/θέση/Bluetooth κτλ) μόνο ξυπνητήρι και κλίσεις ουσιαστικά. Στο APP της μπαταρίας με τις εφαρμογες χρήσης μου βγάζει 69 %χρηση αυτό dnsmasq.Είναι fix εφαρμογή που δεν μπορώ να κάνω απεγκατασταση. Το googlara και γενικά τό έψαξα και βρήκα αρκετές όμοιες περιπτώσεις σε xiaomi και σε άλλα μοντέλα όχι μόνο το mi10t. Αλλά χωρίς ουσιαστική λύση. Έχετε να προτείνετε κάτι?? Είχε κανείς ανάλογο θέμα?? Η συσκευή μου είναι στα πιο πρόσφατα update χωρίς ροουτ όλα άψογα. Είναι πεποισμενος ό,τι δεν έχω κάποιο τύπου hardware πρόβλημα στη μπαταρία καθώς στη διάρκεια της ημέρας που το χρησιμοποιώ με όλα ανοιχτά στις ίδιες ώρες έχει λιγότερη πτώση από ότι αυτό που παθαίνω. Πείραξα κάνα δυο πραγματάκια στις ρυθμίσεις έκανα ότι πληροφορία έβρισκα αλλά τπτ για κάποιο λόγο δεν εμφανίζει αυτό το dnsmasq αλλά μου έχει στο αλλά μια ανάλογη πτώση 
Σοβαρό πρόβλημα με απότομη πτώση μπαταρίας την νύχτα σε κατάσταση αδράνειας.
-
-
Ρυθμίσεις > συγχρονισμός > κάνε χειροκίνητο συγχρονισμό > επανεκκίνηση όταν τελειώσει...
-
Καλημέρα.
Στις ρυθμίσεις έχει επιλογή λογαριασμοί και συγχρονισμός. Εκεί μπαίνοντας έχει επιλογή να απενεργοποιησεις τον αυτόματο συγχρονισμό. Υποθέτω αυτό λες. Το έκανα αλλά τπτ.
Επειδή δοκίμασα και να κοιμηθώ με εξοικονόμηση μπαταρίας εκεί κλείνει έτσι και αλλιώς ο συγχρονισμός. Και πάλι τπτ έκανε τρελό drop. Με εξοικονόμηση ενέργειας και όλα κλειστά έχασα 35% μέσα σε λιγότερο από 7 ώρες. Δεν ξέρω τι συμβαίνει δεν έχω ξαναδεί κάτι ανάλογο. Δοκιμάζω εδώ αλλάζω εκεί αλλά τπτ. Ίσως κάνω και ένα φορματ. Έχω παρά πάρα πολλά πράγματα στο κινητό που θα πρέπει να ξανά στρώσω αλλά δεν βλέπω εναλλακτική κι φοβάμαι μην το ξανακάνει μετά φυσικά -
Κάνε ένα συγχρονισμό και μια επανεκκίνηση και δες πάλι πως συμπεριφέρεται...
-
Καλημέρα παιδιά με απενεργοποιηση αυτόματου συγχρονισμού δεύτερο βράδυ καί η μείωση της μπαταρίας ήταν μικρότερη. Πιθανόν να παίζει ρόλο και αυτό. Αλλά θα πηδηχτω από το παράθυρο με αυτά που βλέπω. Πως γίνεται και ενώ δεν έχω ανοιχτό wifi και πρόσβαση στο ίντερνετ να λειτουργεί ο συγχρονισμός δηλ?? Και ας το προσπεράσω αυτό δηλ είναι λύση αυτή?? Δηλ θα μου στείλεις ένα email και δεν θα έρχεται και θα πρέπει κάθε φορά να μπαίνω στην εφαρμογή να κάνω ανανέωση? Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο
-
Προσπαθεί να συγχρονίσει και δε μπορεί...
Αυτό το τρωει...
Τώρα θα είσαι πολύ καλλίτερα.
Δες αν διορθώθηκε. -
Thank you anyway
-
Παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλά. Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα στο Poco F3 5G: με κλειστό ίντερνετ, GPS, Bluetooth τη νύχτα κατεβαίνει συχνά γύρω στο 10% η μπαταρία. Έχω τη MIUI 13 αλλά και στην προηγούμενη έκδοση της MIUI 12 συνέβαινε το ίδιο. Στις ρυθμίσεις->μπαταρία η υπερβολική χρήση αποδίδεται στο «Τηλέφωνο Αδρανές». Η συγχρονισμός βοηθάει; Θα πρέπει να έχω μόνιμα απενεργοποιημένο τον αυτόματο συγχρονισμό; Και δεν οφείλεται το πρόβλημα κάπου αλλού;
-
Αποσυνδέσου από το Mi και το Google Account και συνδέσου εκ νέου.
Συνήθως βοηθάει να ξεπεραστεί κάποιο κόλλημα στο συγχρονισμο... -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Αποσυνδέσου από το Mi και το Google Account και συνδέσου εκ νέου.
Συνήθως βοηθάει να ξεπεραστεί κάποιο κόλλημα στο συγχρονισμο...
-
Όχι βέβαια. Όπως σε βολεύει...
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες