αν δε βρεις άκρη,πέρνα custom recovery και βάλε μια custom rom σε android 10...αφού εγκαταστήσεις τη rom,μπαίνεις στις ρυθμίσεις της συσκευής και ενεργοποιείς το USB Debugging,ώστε μετά να μπορέσεις να βάλεις μια official με miflash...ή απλά κρατάς την cuctom rom
Καλησπέρα σας και σας ευχαριστώ για τις απαντησεις σας, αλλα δυστυχώς το κινητό δεν το βλέπει ο υπολογιστης ,ούτε το Mi Recovery flashing tool.To κινητό παραμενει κολημένο στο λογότυπο redmi και αναβοσβύνει.
Για να το δει ο υπολογιστής πρέπει πρώτα να εγκαταστήσεις drivers και κατόπιν να συνδεθείς με usb,έχοντας το κινητό σε fastboot mode.
Υπάρχουν οδηγοί να ακολουθήσεις.Είναι εύκολη διαδικασία.
Μια φορά μου είχε τύχει στο redmi note 9 pro,έπειτα από downgrade,να μην ξεκολλάει από το λογότυπο στην οθόνη και νόμιζα οτι μπρίκαρε.Έμπαινα συνέχεια στο stock recovery,έκανα πολλές φορές factory reset και με τα πολλά επανήλθε σε λειτουργία.Μπορείς πάντως να βάλεις και custom recovery στη συσκευή σου και να εγκαταστήσεις άλλη rom.
ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΣ ΠΡΩΤΑ οτι δεν έχει κλειδώσει ο bootloader.
Καλησπέρα σας και σας ευχαριστώ για τις απαντησεις σας, αλλα δυστυχώς το κινητό δεν το βλέπει ο υπολογιστης ,ούτε το Mi Recovery flashing tool.To κινητό παραμενει κολημένο στο λογότυπο redmi και αναβοσβύνει.
Όταν το γυρίζεις σε Fastboot Mode εξακολουθεί να μην το βλέπει στα Devices του PC ?
Για πόσο χρόνο μπορεί να μείνει σε Fastboot Mode η συσκευή χωρίς να κάνει μόνη της Reboot ?
Για να το δει ο υπολογιστής πρέπει πρώτα να εγκαταστήσεις drivers και κατόπιν να συνδεθείς με usb,έχοντας το κινητό σε fastboot mode.
Υπάρχουν οδηγοί να ακολουθήσεις.Είναι εύκολη διαδικασία.
Μια φορά μου είχε τύχει στο redmi note 9 pro,έπειτα από downgrade,να μην ξεκολλάει από το λογότυπο στην οθόνη και νόμιζα οτι μπρίκαρε.Έμπαινα συνέχεια στο stock recovery,έκανα πολλές φορές factory reset και με τα πολλά επανήλθε σε λειτουργία.Μπορείς πάντως να βάλεις και custom recovery στη συσκευή σου και να εγκαταστήσεις άλλη rom.
ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΣ ΠΡΩΤΑ οτι δεν έχει κλειδώσει ο bootloader.
Εχω εγκαταστήσει drivers βάζω το κινητό σε fastboot με power kai volume down αλλά το pc δεν το βλέπει.
δυστυχώς το κινητό δεν το βλέπει ο υπολογιστης ,ούτε το Mi Recovery flashing tool
Δεν υπάρχει Mi Recovery flashing tool.Υπάρχει το Mi Flash,το οποίο για να το χρησιμοποιήσεις,πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει το usb debugging μέσα από τις ρυθμίσεις για προγραμματιστές.
Και χρησιμοποιείς fastboot rom που είναι αποκλειστικά για τη συσκευή σου.
Όταν το γυρίζεις σε Fastboot Mode εξακολουθεί να μην το βλέπει στα Devices του PC ?Για πόσο χρόνο μπορεί να μείνει σε Fastboot Mode η συσκευή χωρίς να κάνει μόνη της Reboot ?
Ναι δεν το βλεπει στα devices και μένει σε fastboot συνέχεια μέχρι να το κάνω εγώ rebbot.
Εχω εγκαταστήσει drivers βάζω το κινητό σε fastboot με power kai volume down αλλά το pc δεν το βλέπει.
Δοκίμασε σε άλλες θύρες στο PC με άλλο καλώδιο αν έχεις.
ΠΡΟΣΟΧΗ !! να το συνδέσεις σε άσπρες θύρες (USB 2) και ΌΧΙ τις μπλε (USB 3) - όπως επίσης να έχεις κάποιο PC που δεν έχει Ryzen επεξεργαστή.
Εφόσον μπαίνει σε Fastboot Mode η συσκευή σου, τότε πρέπει να επανέλθει με Flash κάποιας Fastboot ROM, αρκεί βέβαια να μην κλείδωσες από λάθος τον Bootloader κατά την διάρκεια που έκανες το πρώτο αποτυχημένο Flash.