[Miui 12.Χ - 21.10.13] Διανομή των νέων MIUI 12.x - XTRV ROM (Ολοκληρώθηκε)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
-
Για κάποιο λόγο δεν λειτουργούσε, έκλεισα τον διακόπτη και τον άνοιξα πάλι και λειτούργησε. Δεν έβγαζε την επιλογή κύλιση/scroll. Σε ευχαριστώ πολύ!Ο/H giannnis12 έγραψε:
Με 3 δάκτυλαΟ/H kostakislarisa έγραψε:
Απορία, πως κάνουμε scroll screenshot;;
-
mi 9t pro Ολα καλα ως τωρα.
-
Καλησπερα, απο που ακριβως εκλεισες και ανοιξες τον διακοπτη αυτον? Δεν μπορω να το βρω καπου, εχω κολλησει και δεν μου ερχεται κατι στο μυαλο γιατι και σεμενα δεν κανει scvroll στο στιγμιοτυπο οθονης.Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Για κάποιο λόγο δεν λειτουργούσε, έκλεισα τον διακόπτη και τον άνοιξα πάλι και λειτούργησε. Δεν έβγαζε την επιλογή κύλιση/scroll. Σε ευχαριστώ πολύ!Ο/H giannnis12 έγραψε:
Με 3 δάκτυλαΟ/H kostakislarisa έγραψε:
Απορία, πως κάνουμε scroll screenshot;;
Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει:
Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το............. -
-
@kostakislarisa ευχαριστω πολυ, κολλησα και δεν θυμονουν!!!!!!!Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει:
Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το............. -
-
-
Λογικό είναι αφού η Cosmote έχει καταργήσει το 3G στο δίκτυό της >> Cosmote : Ανακοίνωση Διακοπής Παροχής Υπηρεσιών 3G από 21 Σεπτεμβρίου - News by Xiaomi Miui HellasΟ/H ddmas έγραψε:
έχω μείνει με αυτή την rom εδώ και καιρό. τις τελευταίες τρεις ημέρες συμβαίνει το εξής παράδοξο. δεν πιάνει 3g καθόλου. μόνο 2g και 4g , Cosmote αυτά.
-
μέχρι τρεις μέρες πριν δούλευε πάντως εδώ.
OffTopic
OffTopic
OffTopic
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα