Προφανώς δεν κούμπωσε κάποιο καλώδιο από τις κεραίες ή εκτός και εάν στο κλείσιμο της πλάτης τσάκισαν από λάθος το καλώδιο.Ο/H topmar έγραψε:
Δεν ξέρω τι παίχτηκε, δεν θέλω να βάζω το "κακό σενάριο"

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΠροφανώς δεν κούμπωσε κάποιο καλώδιο από τις κεραίες ή εκτός και εάν στο κλείσιμο της πλάτης τσάκισαν από λάθος το καλώδιο.Ο/H topmar έγραψε:
Δηλαδή, φτιάχνεται το πρόβλημα;Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Προφανώς δεν κούμπωσε κάποιο καλώδιο από τις κεραίες ή εκτός και εάν στο κλείσιμο της πλάτης τσάκισαν από λάθος το καλώδιο.Ο/H topmar έγραψε:
![]()
Αν δεν έχουν τσακίσει τα καλώδια μπορεί να φτιαχτεί με άνοιγμα της πλάτης και μεγάλη προσοχή.Ο/H topmar έγραψε:
Δηλαδή, φτιάχνεται το πρόβλημα;
Δηλαδή, η εκδοχή του τεχνικού "όταν έσβησε, μάλλον επηρεάστηκε και η πλακέτα του δικτύου γιατί είναι δίπλα δίπλα αυτές" είναι αβάσιμη και "κάτι άλλο" συμβαίνει;Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Αν δεν έχουν τσακίσει τα καλώδια μπορεί να φτιαχτεί με άνοιγμα της πλάτης και μεγάλη προσοχή.Ο/H topmar έγραψε:
Δηλαδή, φτιάχνεται το πρόβλημα;
![]()
Τι να σου πω...Ο/H topmar έγραψε:
Δηλαδή, η εκδοχή του τεχνικού "όταν έσβησε, μάλλον επηρεάστηκε και η πλακέτα του δικτύου γιατί είναι δίπλα δίπλα αυτές" είναι αβάσιμη και "κάτι άλλο" συμβαίνει;
Εάν έχεις ακόμη εγγύηση σώζεσαι, εάν όχι - την αφήνεις να ξεφορτίσει εντελώς και ξεκινάς με αργή φόρτιση από USB σε υπολογιστή.Ο/H pompiere2001 έγραψε:
Το κινητό είναι για πέταμα ή διορθώνεται;