[Miui 12.Χ - 21.10.20] Διανομή των νέων MIUI 12.x - XTRV ROM (Ολοκληρώθηκε)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
δοκιμασε με να αντικαταστησεις το twrp με orangefox recovery μπας και αποφυγεις την κρυπτογραφηση και ανοιξει ,
αλιως format data, θα χασεις τα δεδομενα σου, και θα ξαναστηνεις, η καποιο dfe αρχειο που ειναι δοκιμασμενο για την
συσκευη σου και το android version επισης, για μην πεσεις σε συνεχη bootloop... δοκιμασε πρωτα με orange fox -
Μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει. Δεν έχω υπολογιστή αυτές τις μέρες κ θέλω να πάω pixel experience σε στην miui του site Μπορώ μέσω twrp να την περάσω κατευθείαν χωρίς reset κλπ η θα γίνει ζημιά με το κινητό;
-
-
@Thodoriss
Καλό είναι να έχεις pc γιατί αν έχεις προβλήματα έστω κι αν πας σε format data ίσως χρειαστεί fastboot rom και χωρίς pc δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα παρά μόνο να ξαναπεράσεις την pixel rom .. -
κανενας δεν μπορει να σου πει και να σου εγγυηθεί πως δεν θα χασεις δεδομενα, παρα μονο καποιος που εχει ιδια συσκευη
και το εχει δοκιμασει... στην ιδια εκδοση miui & android version, και παλι δεν εισαι σιγουρο.. διοτι δεν εχετε την ιδια
κρυπρογραφηση, δλδ μπορει καποιος να μην χρησιμοποιει μοτιβο η πιν, η να κλειδωσει αρχεια και εφαρμογες, περα απο
google account mi account κλπ... και παλι αν η ιδια ρομ που θες να περασεις ειναι fbe η fde build δλδ
fde κρυπτογραφηση βαση αρχειων fbe κρυπτογραφηση πληρους δισκου -
-
-
@VAG-ZAG
Με το TWRP δεν μπορείς να κάνεις τίποτα .. ή με το update bat ή με το format data bat προχωράς .. τουλάχιστον δουλεύουν τα sms πλέον , μικρό bugs υπάρχουν τα οποία δεν είναι ενοχλητικά αυτή τη στιγμή..
Εγώ θα πήγαινα στο update bat για αρχή , εκτός αν θες να κάνεις και format data .. -
Ο/H gkalen έγραψε:
@VAG-ZAG
Με το TWRP δεν μπορείς να κάνεις τίποτα .. ή με το update bat ή με το format data bat προχωράς .. τουλάχιστον δουλεύουν τα sms πλέον , μικρό bugs υπάρχουν τα οποία δεν είναι ενοχλητικά αυτή τη στιγμή..
Εγώ θα πήγαινα στο update bat για αρχή , εκτός αν θες να κάνεις και format data ..
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
@VAG-ZAG
Την κάρτα sd ?? Δε νομίζω να λες για το TWRP γιατί αυτό δεν δουλεύει ούτε με Α11 .. δε γνωρίζω αν την βλέπει , λογικά θα την βλέπει δεν έχω ακούσει κάτι πάνω σ' αυτό ..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα