Στη παραγγελία το έβγαζε 125€ με χρήση του κουπονιού miui αλλά τελικά στο paypal με τη μετατροπή το χρέωσε περίπου 130€
Να το παρω?
-
-
βάλανε 1s και δεν το πήρα χαμπάρι? τα νεύρα μου!!!
ΑΓΟΡΑΣΤΕ MI CREDITS ΜΕ PAYPAL
Mi3W (cancro) All CM11/AOSP Rom+Mirrors
Moderator, Μεταφραστής Ελληνικής Rom & υπεύθυνος γραφικών.
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
-
καλημερα
καλως σας βρηκα
μολις εκανα και γω παραγγελια
απο μινιντιλ
στα 159δολλαρια
paypal @ 121.61
αντε να ερθει να σας πρηξω
πρωτη μου κινεζια εβερ -
Με το καλό να παραλάβεις.
Ξενύχτησες το βλέπω για να το πάρεις απόφαση... -
Καλησπερα σε ολους και απο μένα. Χθες εκανα την παραγγελια απο Minideal οπως και ο @DownUnder με την ιδια ισοτιμια και μεθοδο.
Στο θεμα των συσκευων μηπως πρεπει να προστεθει και το 1S; Για να μην χανεται ο μπουσουλας.
Κατι τελευταιο. οποιος ειναι κατοχος, ας μοιραστει τις εμπειριες του με τις ρομ. Απότι ειδα, ειναι αρκετες. Εαν ηδη υπαρχει θεμα(thread), δεν το πηρε το ματι μου. Η τελευταια Stable που αναρτηθηκε πριν λιγες μερες, πως ειναι; -
Ο/H tkvkp έγραψε:
Καλησπερα σε ολους και απο μένα. Χθες εκανα την παραγγελια απο Minideal οπως και ο @DownUnder με την ιδια ισοτιμια και μεθοδο.
Στο θεμα των συσκευων μηπως πρεπει να προστεθει και το 1S; Για να μην χανεται ο μπουσουλας.
Κατι τελευταιο. οποιος ειναι κατοχος, ας μοιραστει τις εμπειριες του με τις ρομ. Απότι ειδα, ειναι αρκετες. Εαν ηδη υπαρχει θεμα(thread), δεν το πηρε το ματι μου. Η τελευταια Stable που αναρτηθηκε πριν λιγες μερες, πως ειναι;
Στην 1η σελίδα μπες εκεί που λέει για την 5η έκδοση της ρομ. Έχει 28 σελίδες με σχόλια!
Εγώ μέχρι στιγμής τις έχω περάσει όλες. Όλες δουλεύουν μια χαρά. Φυσικά όταν πάρεις την συσκευή θα περάσεις την τελευταία. -
-
Από ΕΔΩ εννοεί => [GTV-3.5] H έβδομη έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
Καλωσόρισες στην παρέα μας ... -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Από ΕΔΩ εννοεί => [GTV-3.5] H έβδομη έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
Καλωσόρισες στην παρέα μας ...
Καλώς σας βρήκα και ευχαριστώ πολύ.
Sent from my Nexus 7 2013 using Tapatalk -
Καλησπέρα,
Εκεί που είχα αποφασίσει να αποκτήσω το mi3, είδα τώρα το Red Rice όπου η τιμή του είναι πιο προσιτή. Τη συσκευή τη θέλω για πλοήγηση στο διαδίκτυο, συνομιλίες μέσω skype, το gps να συνδέεται εύκολα, να έχει αυτονομία και γενικά να έχω το γραφείο στο κινητό ( δε με ενδιαφέρουν καθόλου τα παιχνίδια και τα video στο κινητό, όπως επίσης δε με ενδιαφέρει η ποιότητα των φωτογραφιών ). Οπότε κλείνω προς το Rice απλώς με προβληματίζει η αυτονομία του και το 1gb Ram. Για τη χρήση που το θέλω ποιο μοντέλο μου προτείνετε? Ευχαριστώ εκ΄των προτέρων. -
Hongmi 1s θα πάρεις με τον Snapdragon.. über συσκευή!
ΑΓΟΡΑΣΤΕ MI CREDITS ΜΕ PAYPAL
Mi3W (cancro) All CM11/AOSP Rom+Mirrors
Moderator, Μεταφραστής Ελληνικής Rom & υπεύθυνος γραφικών.
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
-
Και εγώ προς τα εκεί κλείνω. Πιστεύεις για τη χρήση που θέλω το κινητό θα με καλύπτει η 1gb ram?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα