Διαφήμιση

proximity sensor..

• proximity sensor..

καλησπερα και χρονια πολλά! παιδια οπως καταλαβατε μου εχει σπασει τα νευρα...καθε φορα που θα κανω-δεχτώ κλήση περιττο να μιλησω για το τι συμβαινει, περιληπτικα μπορει να βγαλει 5-6 φωτο , να μπει σε αναμονη , σε λειτουργια πτησης, να κλεισει να στειλει μηνυμα στ μεσσετζερ, να παραγγειλει σουβλακια απ το e-food.
      στην αλλη περιπτωση να σβησει η οθονη και οσο και να παταω κουμπια να μην αναβει με αποτελεσμα ν μη μπορω ν τερματισω την κληση και να αναγκαζομαι για ρισταρτ...,το ιδιο και με κλησεις στο μεσσετζερ , στο βαιμπερ κλπ! διαβαζα πριν το αγορασω τα reviews αλλα ελεγα υπερβαλλουν κ τελικα την πατησα.. Ειπα θα το φτιαξουν τοσοι μηνες με αναβαθμιση οπως λεγανε και τπτ...εχω σκεφτει ως και συσκευη ν αλλαξω γ αυτο το λογο, και λυπαμαι που ενα τοσο καλο για την κατηγορια τηλεφωνο μπορει να κανει τα παντα αψογα εκτος απο τον προορισμενο σκοπο των τηλεφωνων, δλδ να παιρνει τηλεφωνο.
      Ηθελα να ρωτησω αν συμβαινει και σε σας και υπαρχει καποια λυση- ρυθμιση να κανω ουτως ωστε να περιοριστει λιγο το προβλημα που τελικα αμφιβαλλω αν ειναι θεμα software , αλλα αν ξερει καποιος κατι να μου πει για να μη το πεταξω απ το παραθυρο μαζι με τα 330 που εδωσα θα το εκτιμησω.
    • Όλα αυτά που αναφέρεις είναι 100% θέμα λογισμικού, και ίσως θα έπρεπε να σκεφτείς να μπεις στην διαδικασία του ξεκλειδώματος του Bootloader και να περάσεις μία άλλη ROM όπως αυτή της κοινότητας.

Βέβαια θα χρειαστείς από ότι καταλαβαίνω βοήθεια, καθώς είναι κάπως μια περίπλοκη διαδικασία που εάν δεν έχεις την πείρα είναι δύσκολο να την ακολουθήσεις.
      Εάν υπάρχει κάποιος έμπειρος κοντά στην περιοχή που μένεις, ίσως μπορεί να σε βοηθήσει. ;)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • proximity sensor..

Xiaomi to address the proximity sensor issue on some of its phones - GSMArena.com news

Αν κατάλαβα καλά υπάρχει θέμα με τους αισθητήρες από τον προμηθευτή της.
      Οπότε και αλλάζει προμηθευτή.
      Και ταυτόχρονα βγάζει και "διορθώσεις".
      Εγώ θα πρότεινα μια σειρά δοκιμών, επειδή ο αισθητήρας είναι στην άκρη της συσκευής, να πειραματιστείτε με τη θέση του τηλεφώνου πάνω στο αυτί.
      Εγώ την έχω βρει τη θέση και δεν έχω θέμα. (Έχω και μεγάλα αυτιά βέβαια).

Στάλθηκε από το M2101K7BNY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση