Διαφήμιση

Mi6 2ο χέρι προβλήματα με global

• Ανεστη , χρονια πολλα και καλη χρονια ...συγνωμη φιλε δεν το ειδα το μηνυμα σου καθολου ..χιλια συγνωμη... :( ειμαι κερκυρα πλεον στο σπιτι μου ..βασικα δεν θελω να το παρατησω το mi 6 θα ηθελα να το παλεψω αλλα δεν το βλεπω ...τωρα που γυρισα θα κοιταξω να φτιαξω το redmi note 4x που ειχε η γυναικα μου ...αυτα για τωρα..
      live every day as it was the last day of your life!!
    • Χρόνια πολλά και καλή χρονιά...αν έχεις χρόνο έλα να το δούμε κάποια στιγμή μαζί :)
    • πολυ θα το ηθελα να βγαλουμε μιαν ακρη με το mi6 αλλα οπως εχω αναφερει και πιο πριν ο προηγουμενος κατοχος ( ο ξαδελφος μου δλδ) μου πε οτι του εχει χαλασει το fast charging και παραλληλα οπως τσεκαρα και εγω δεν αναγνωριζεται καθολου απο η/υ ειτε σε fastboot ειτε απλα με usb ως συσκευη..το μονο που δεν εχω κανει ειναι να δοκιμασω με mi suite opoy moy pe o ξαδελφος οτι λειτουργουσε αλλα δεν νομιζω οτι κανουμε κατι...πιστευεις οτι αξιζει τον κοπο???εαν ναι θα σου στειλω να μιλησουμε - επικοινωνησουμε να το δουμε...τι λεσς?
    • Διαφήμιση
    • Πιστεύω ότι είναι θέμα drivers...θέλει ψάξιμο αλλά έχω την ελπίδα ότι θα βγει άκρη :)
    • επανερχομαι στο παρων θεμα με νεοτερα...μετα απο επικοινωνια με τον NasDriver και προσπαθεια να εχει επικοινωνια με τον η/υ το κινητο, καταληξαμε οτι υπαρχει θεμα ειτε με την πλακετα φορτισης ειτε με την κεντρικη πλακετα και δεν συνδεεται και ουτε αναγνωριζεται καν ουτε σε win7 ουτε σε win10..επιπλεον δεν λειτουργουσε ουτε το fast charging..
      Μετα και απο ενθαρυνση του NasDriver(να ειναι καλα ο ανθρωπος) εψαξα και αλλαξα την πλακετα φορτισης του mi 6 και μετα την αλλαγη της διορθωθηκε το fast charging αλλα και σε win7 τουλαχιστον την βλεπει ως Unknown device πλεον..τωρα εχει θεμα με τα drivers μαλλον..
      Ανεστη θα μπορουσες να το ξαναδουμε καποια στιγμη ή καποιος αλλος εχει καμμια οδηγια - βοηθεια?? :/
    • αν εχεις amd pc η λαπτοπ κατεβασε το αρχειο bat και τρεξτο ως διαχειριστης αφου εχεις εγκαταστησει πρωτα τους οδηγους adb and fastboot τρεχεις αυτο το αρχειο bat ως διαχειριστής και το αφηνεις καλυτερα ανοιχτο οπως ειναι αν παραδειγμα θελεις να φλασαρεις κατι με cmd ανοιγεις αλο παραθυρο και αυτο να τρεχει απο πισω amd fix
    • Διαφήμιση
    • @jimxai...Δημητρη καλησπερα αλλα και ολους επισης καλησπερα..ενημερωνω για το θεμα..οπως ειχα και προηγουμενα ενω εχω αλλαξει πλακετα φορτισης και εχει επανελθει το fast charging εχει επανελθει και μερικως η συνδεση με η/υ και λεω μερικως διοτι το κινητο αναγνωριζεται ως unknown device και μεχρι εκει ..οτι και drivers να εχω βαλει δεν γινεται τιποτα...δοκιμασα και το test point του mi6 αλλα και παλι τπτ...δοκιμασ και το amdf fix.bat σε η/υ με amd & windows 7 και παλι τπτ ..δυστυχως δεν βλεπω φως στο τουνελ..δεν ξερω πλεον τι πρεπει να γινει αλλα θα το ψαξω και αλλο...εαν εχει καποιος καμμια ιδεα μας λεει...ευχαριστω || :(
    • Στο test point δεν το εμφάνισε στις θύρες com ?
      Το έβλεπε ακόμα ως άγνωστη συσκευή ?
    • Ο/H akantzis έγραψε:

@jimxai...Δημητρη καλησπερα αλλα και ολους επισης καλησπερα..ενημερωνω για το θεμα..οπως ειχα και προηγουμενα ενω εχω αλλαξει πλακετα φορτισης και εχει επανελθει το fast charging εχει επανελθει και μερικως η συνδεση με η/υ και λεω μερικως διοτι το κινητο αναγνωριζεται ως unknown device και μεχρι εκει ..οτι και drivers να εχω βαλει δεν γινεται τιποτα...δοκιμασα και το test point του mi6 αλλα και παλι τπτ...δοκιμασ και το amdf fix.bat σε η/υ με amd & windows 7 και παλι τπτ ..δυστυχως δεν βλεπω φως στο τουνελ..δεν ξερω πλεον τι πρεπει να γινει αλλα θα το ψαξω και αλλο...εαν εχει καποιος καμμια ιδεα μας λεει...ευχαριστω || :(
      καλησπερα λογικα εχεις εχεις βαλει και οδηγους Qualcomm qloader 9008 drivers για να το δει σε test point ετσι??? και ειναι σε test mode ο υπολογιστης σου ?
    • αν υπαρχει δυνατοτητα δοκιμασε σε καποιο αλο υπολογιστη καποιου συγγενη η φιλου με intel οπως λεει και ο ανεστακος καποιο θεμα οδηγων ειναι σιγουρα αφου εχεις; αλαξει και πλακετα φορτισης και καλωδιο
    • Διαφήμιση
    • Ναι τα έχω δοκιμάσει όλα αυτά και σε win7 και σε win10 και σε intel και σε amd... δυστυχώς βραχυκυκλωνοντας τις επαφές για το τεστ πόιντ το αποτέλεσμα είναι πάντα ίδιο.."άγνωστη συσκευή σταμάτησε να λειτουργεί σωστά και κλπ..κλπ...βασικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το συγκεκριμένο είναι ότι τελειώνει γρήγορα η μπαταρία του..πχ από τις 7:30 το πρωί στο 100% στις 12:30 - 13:00 στο 20% όταν με το άλλο κινητό πχ redmi note 4 την ίδια ώρα έχω 57%...αυτά...απογοητευτικά αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο μάλλον :(