Σε Poco F3 κενταει τό τηλέφωνο πάει σφαίρα.παρατηρησα αυτό Με το power menu μίαmiui 12 αυτό που θυμίζει ακόμα.Ο/H gkalen έγραψε:
@Octaviastikos
Γιάννη δεν είναι κι όλα τέλεια αλλά τουλάχιστον δεν έχουμε κάτι μεγάλο .. εγκατάσταση με απλό update έκανα όμως..
Εγώ δύο πραγματακια είδα μέχρι τώρα , για να βγει το powermenu να κάνεις μια επανεκκίνηση ας πούμε θέλει κράτημα το power button περίπου 6 δευτερόλεπτα μέχρι να εμφανιστεί το powermenu ..
Και στον browser δεν μου επιτρέπει να πατησω "μικρογραφία" ή κάτι άλλο για να ανεβάσω screenshot , μόνο το κάτω κουμπί δουλεύει που λέει "εισαγωγή όλων" ..
Αυτά σε Mi 11i ( Haydn ) , ακόμα δοκιμάζεται , φλασαρα το πρωί νωρίς αλλά το άφησα κι έφυγα για δουλειά και τώρα το επεξεργάζομαι καλύτερα , μέχρι τώρα δε βλέπω και τίποτα φοβερές αλλαγές πλην της ονομασίας Miui 13 , wallpapers έχει καινούργια , η γραμματοσειρά άλλαξε ( εμένα μ'αρεσει κι αυτή αν και δεν με πείραζε ούτε και η προηγούμενη , δεν είμαι δύσκολος σ' αυτά απλως δε μ'αρεσουν οι δυσανάγνωστες γραμματοσειρές ) , αυτά βλέπω ως τώρα , από widgets , control center , κ.λ.π.. δε βλέπω κάτι ακόμα , νομίζω ότι επειδή είμαστε ακόμα σε closed beta rom θα έχουμε σιγά σιγά και ενσωμάτωση όλων των νέων λειτουργιών της Miui 13 .. θα δούμε , νωρίς είναι ακόμα ..
[Miui 13.Χ - 21.12.29/30] Διανομή της νέας MIUI 13.x - XTRV ROM (Ολοκληρώθηκε η πρώτη MIUI 13 ROM)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Καλημέρα χρόνια πολλά σε όλους!!!!! να ειμαστε όλοι καλά και χαρούμενοι όσο μπορούμε!!!!!!
Περάστηκε σε poco f2 pro (όχι καθαρή) και όλα δείχνουν μια χαρά!!!! Eνα μεγάλο ευχαριστω σε όλους όσους εργάζονται με μεράκι σε αυτό το forum. Χρόνια Πολλά!!!!!! -
Καλή χρονιά με υγεία σε όλους!!!
Η πρώτη εντύπωση απο miui13: σε poco F3 το τηλέφωνο ανέβηκε πολλά επίπεδα σε ταχύτητα και σε άνοιγμα εφαρμογών.
Προς το παρών τα μόνα θέματα που παρατήρησα είναι η καθυστέρηση στο κλείσιμο με το power και στο ότι στον updater γράφει ακόμα miui12.... -
Καλημέρα και καλή χρονιά να έχουμε . Προσπάθησα να την περάσω σε mix 4 και κολλάει σε fastboot mode.Αν περάσω από xiaomi.eu μπαίνει κανονικά . Καμία ιδέα;
(έχει διαφορά οταν γράφει sending space 'super'
Στην ελληνική έχει 10 στην eu 7) -
Ο/H stelth16 έγραψε:
Καλημέρα και καλή χρονιά να έχουμε . Προσπάθησα να την περάσω σε mix 4 και κολλάει σε fastboot mode.Αν περάσω από xiaomi.eu μπαίνει κανονικά . Καμία ιδέα;
(έχει διαφορά οταν γράφει sending space 'super'
Στην ελληνική έχει 10 στην eu 7)
-
Θα περιμένω για νέα. Ευχαριστώ για την σκληρή και καλή δουλειά που κάνετε
Sent from my SM-F916B using Tapatalk -
Περαστικε σε poco F3
Ολα δείχνουν καλα ,θα δοκιμασω και θα επανελθω -
Περάστηκε σε pocoF3 συνεχίζει να μην λειτουργεί το VoWiFi όπως και το VoLTE και το χειρότερο μου αφαίρεσαν την επιλογή ή εγώ δεν την βρίσκω διάταξης αρχικής οθόνης και πρέπει να είσαι μόνιμα με το 4x5.Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
-
-
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Δεν μου κάνει συγχρονισμό τις φωτογραφίες στο Poco f2, καμία ιδέα;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0