Παλιά σταθερη
-
-
-
-
Ηταν του scarbodyman η πρώτη του μόλις είχε βγει και ο @Bodai μας βοήθησε να περάσουμε την δικιά μας ρομ απλά κάπου την έχασα την τελευταία σταθερή της κοινότητας για να την περάσω να διαγραφούν διαφορά από το Armani μπήκα εκεί που μου είπε ο @amavroudis αλλά χάθηκα και δεν βγάζω ακρη γι'αυτό έγραψα μήπως κάποιος εχει τον συνδεσμο.........αν δεν χρησιμοποιηθεί θα γράψω πάλι να το δώσω εδώ σε όποιον το θέλει....Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ηλίας -
Μπορείς να δεις και εδώ >> xiaomi-miui.gr/community/wsif/…mi-Hongmi-Redmi-1S/#filesΟ/H em56464 έγραψε:
πήκα εκεί που μου είπε ο @amavroudis αλλά χάθηκα και δεν βγάζω ακρη γι'αυτό έγραψα μήπως κάποιος εχει τον συνδεσμο
>> xiaomi-miui.gr/community/wsif/…mi-Hongmi-Redmi-1S/#files -
Ευχαριστώ οι σύνδεσμοι δουλεύουν τέλεια μόλις την κατέβασα την ρομ της κοινότητας μένει να εγκατασταθεί................ ερευνώντας εάν κάποιος ενδιαφέρεται παραθέτω σύνδεσμο και για την τελευταία official global V9..... armaniΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Μπορείς να δεις και εδώ >> xiaomi-miui.gr/community/wsif/…mi-Hongmi-Redmi-1S/#filesΟ/H em56464 έγραψε:
πήκα εκεί που μου είπε ο @amavroudis αλλά χάθηκα και δεν βγάζω ακρη γι'αυτό έγραψα μήπως κάποιος εχει τον συνδεσμο
>> xiaomi-miui.gr/community/wsif/…mi-Hongmi-Redmi-1S/#files
Ηλίας
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα