Viper4android σε συσκευή χωρίς root
-
-
τι ακριβως κανει αυτο το app και το προτιμας απο το κανονικο Viber? Για να μαθαινω ρωταω..
-
Ο/H bilias78 έγραψε:
τι ακριβως κανει αυτο το app και το προτιμας απο το κανονικο Viber? Για να μαθαινω ρωταω..
Για αυτό ρώτησα ...αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο τόσο καλό όσο αυτό χωρίς να χρειάζεται root.
Είπα μία φορά να προσπαθήσω να μήν κάνω root την συσκευή μου. -
απο οτι εψαξα παντως δεν βρηκα καποιο apk για Non root συσκευη, οποταν θα μπεις σε σκεψεις παλε..
Εγω παντως δεν βρισκω καποιο σοβαρο λογο να κανω root την συσκευη, μιας που εχω βολευτει με καποιες Non root εφαρμογες και ρυθμισεις.
Τωρα αν ειναι τοσο καλη και βασικη αυτη η εφαρμογη που λεςμ τι να πω.. Ακους διαφορα παντως εσυ με τα ηχεια του κινητου, ή αλλαζει η ποιοτητα φοροντας ακουστικα? -
Ο/H bilias78 έγραψε:
απο οτι εψαξα παντως δεν βρηκα καποιο apk για Non root συσκευη, οποταν θα μπεις σε σκεψεις παλε..
Εγω παντως δεν βρισκω καποιο σοβαρο λογο να κανω root την συσκευη, μιας που εχω βολευτει με καποιες Non root εφαρμογες και ρυθμισεις.
Τωρα αν ειναι τοσο καλη και βασικη αυτη η εφαρμογη που λεςμ τι να πω.. Ακους διαφορα παντως εσυ με τα ηχεια του κινητου, ή αλλαζει η ποιοτητα φοροντας ακουστικα?
χρησιμοποιοντας αυτο το προγραμματακι ακους πραγματικα την ποιοτητα και την ενταση των ηχειων του κινητου. -
το εκανες και ακουσες τοσο μεγαλη διαφορα?
Με βαζεις στις σκεψεις.
Εγω απορω γιατι τετοια προγραμματα δεν ειναι ελευθερα.. -
Ο/H bilias78 έγραψε:
το εκανες και ακουσες τοσο μεγαλη διαφορα?
Με βαζεις στις σκεψεις.
Εγω απορω γιατι τετοια προγραμματα δεν ειναι ελευθερα..
και μεσα στις ρυθμισεις εχει και προεγκατεστημενα προτυπα....
οπως dolby atmos,dtx και αλλα πολλα.
αλλα δυστυχως δεν μπορεις να το βαλεις αν δεν εχεις root.
η καινουρια miui 13 ειναι τρομερη.εχει τοσες δυνατοτητες που δεν αξιζει να κανεις root.ο μονος λογος που θα ηθελα να κανω root ειναι το v4a.
εκτος αν βρω το ιδιο η καποιο εναλακτικο χωρις root. -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0