Διαφήμιση

wi-fi

• ναι με paypal το πηρα,μου απαντησαν αυτο:
      ok, pls send back the phone for us, we agree to replace a new phone for us. hope you can sure the problem, thank you.
      μαζι εστειλαν και ενα φορμα να συμπληρωσω στοιχεια,τι θελω να γινει(αντι/ση,επισκευη,refund) και τι προβλημα υπαρχει,οποτε δεν χρειαζεται να γραψω επιστολη απο μονος μου.
      αποψε θα το συγkρινω και με ενα galaxy duos για να βεβαιωθω 1000% οτι υπαρχει προβλημα στη συσκευη κ οχι σε μενα και αυριο ελτα κ πισω...
      θεωρειτε οτι πρεπει να του βαλω μια stable rom για να τους το στειλω πισω (εχει ηδη κατεβασει την JLB 34.0 απο μονο του)η' να αφησω την ελληνικη?
      by the way, τι ειναι το τριμερ φιλε tora 33?
    • άρα όλα καλά ,

(το τρίμερ βρίσκει καλύτερο σήμα ,είναι σαν βίδα ,(αν το στρέφεις δεξιά αριστερά με πλαστικό κατσαβίδι), σε πολλές συσκευές υπάρχει , όπως τηλεχειριστήρια αυτοκινήτων)
      τα κινητά βρίσκουν σήμα με modem - kernel ..... με μια καλή rom τα περιέχει
      edit
      γιατί να κάνεις υποβάθμιση σε κινητό ? το mi2 δεν συγκρίνεται με το φτωχό galaxy duos , μέρα με την νύχτα είναι
      εγώ θα το έπαιρνα το mi2 από Top Quality Mobile phones from China, Android Tablets and Accessories at low cost , για σιγουριά
      edit 1
      έχω το xiaomi mi3w (δεν έπεσε στα χέρια μου καλύτερο τηλέφωνο , μόλις το ανοίγεις αισθάνεσαι τη σιγουριά ότι κρατάς το απόλυτο κινητό , κάνεις μια βόλτα στο κινητό , και αισθάνεσαι ότι πάει βελούδινα , γρήγορα , είναι σα να σε σέβετε , σε ακούει , επικοινωνείς μαζί του ....
      μέχρι στιγμής για μένα , μέχρι να βγάλει το επόμενο , θα είναι στα χέρια μου......
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην tora33 ().

• Οχι,δεν με καταλαβες!θα ζητησω αντικατασταση,εννοειται οτι το τηλεφωνο ειναι σουπερ!αυτο που ελεγα ηταν οτι θα εκανα συγκριση σηματος wifi με το galaxy,την οποια κ εκανα κ οντως υπαρχει διαφορα περιπου -20 dbm,οπως κ με το sony .

Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Καλημερα παιδια.Η υποθεση μου ακομα δεν εχει ληξει...οι κινεζοι παρελαβαν μετα απο τρεις βδομαδες,μετα μου ζητουσαν τουλαχιστον αλλη μια για να το στειλουν στο εργοστασιο για ελεγχο.εκανα dispute γιατι σε εκεινο το σημειο ηταν στις 43μερες κ επρεπε να εξασφαλιστω.περασε μια βδομαδα ακομα κ εκανα κ claim οποτε χθες μου εστειλαν mail οτι θα μου κανουν refund αλλα ακομα τζιφος.κατα τη διαρκεια ολων αυτων ειχα αποφασισει να αγορασω απο xaomi shop eu direct κ ειδα χθες οτι ανεβασαν 15ευρω την τιμη του mi2s!παρασημο γκαντεμιας εχεις miui art?

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk