Εγκατάσταση της GTV-X.XX ROM με Root + TWRP recovery
- Οδηγός
- Hongmi/Redmi
-
-
σορρυ που σε πρηζω αλλα ειμαι στοκος με ολα αυτα
αυτο εχω κανει απο προχτες και δεν γινεται με τιποτα
τι εννοεις στην ελληνικη ρομ?
φφφφφφφφφφφφφ -
Ναι την Ελληνική, αλλά το θέμα είναι ποιά ROM προσπαθούσες τόση ώρα να βάλεις.
κατέβαζες το σωστό αρχείο ΖΙΡ?
Γιατί βλέπω πως έχεις δηλώσει στο προφίλ σου πως έχεις Hongmi ενώ στο ποστ σου αναφέρεις πως παρέλαβες Ηongmi 1S.
Aλλο το απλό Hongmi και άλλο το Hongmi 1S.
Eίναι δύο εντελώς διαφορετικές συσκευές.
Το αρχείο για το Hongmi 1S είναι αυτό που σου έδωσα πριν.
Τεσπά, πάω για νανάκια γιατί κλείνουν τα μάτια μου.... -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ναι την Ελληνική, αλλά το θέμα είναι ποιά ROM προσπαθούσες τόση ώρα να βάλεις.
κατέβαζες το σωστό αρχείο ΖΙΡ?
Γιατί βλέπω πως έχεις δηλώσει στο προφίλ σου πως έχεις Hongmi ενώ στο ποστ σου αναφέρεις πως παρέλαβες Ηongmi 1S.
Aλλο το απλό Hongmi και άλλο το Hongmi 1S.
Eίναι δύο εντελώς διαφορετικές συσκευές.
Το αρχείο για το Hongmi 1S είναι αυτό που σου έδωσα πριν.
Τεσπά, πάω για νανάκια γιατί κλείνουν τα μάτια μου....
σε ευχαριστω (αυτη εβαζα)
θα ενημερωθεις αρμοδιως
ειστε σουπερ -
ελπιζω να ειναι οπως τα διαβασα στο myphone
να εκανα λαθος
στην μετονομασια της ρομ οταν την κατεβασω στο πισι
να το μετονομασω ΜΟΝΟ update και ΟΧΙ update.zip
θα δοκιμασω το βραδυ -
Ο/H DownUnder έγραψε:
ελπιζω να ειναι οπως τα διαβασα στο myphone
να εκανα λαθος
στην μετονομασια της ρομ οταν την κατεβασω στο πισι
να το μετονομασω ΜΟΝΟ update και ΟΧΙ update.zip
θα δοκιμασω το βραδυ
λοιπον ανθρωπε μου απο την πατρα αυτο ηταν
ειμαι μεσα με miui hellas
KAI ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ειμαι και ρουτ?
δεν μπορω ομως να πεταξω κατι κατεβασμενες εφαρμογες στην sd card
γιατι λεει το link2sd δεν εχει δικαιωματα
και ο superuser ειναι χαμενος
κανα τιπ? -
Το pc σου θα ειχε κρυμμενες τις επεκτασεις αρχειων, και με το να το ονομαζεις update.zip το έκανε update.zip.zip..
Τελως παντων, αφου το έφτιαξες ολα καλα.
Οσο για το root, αμα έβαλες την 3.10 δεν εχει ρουτ μεσω SU. Ενεργοποιεις εσυ το ροοτ μεσα απο το μενου με τον MIUI root manager.
Ειναι μέσα στην ασφάλεια/δικαιωματα και ανοιγεις τον διακόπτη δικαιώματα ροοτ. Μετα θα σε ρωτάει για κάθε εφαρμογη που ζητάει ρουτ.
Αμα θες να τις δίνεις αυτοματα πάντα, μετα την πρωτη φορα που θα ζητήσει μια εφαρμογή, στην εμφανίζει στην λίστα κατω απο τα δικαιωματα ρουτ. Απο εκει τις επιτρέπεις να έχει παντα διακαιωματα ρουτ. -
Ο/H kpaps έγραψε:
Το pc σου θα ειχε κρυμμενες τις επεκτασεις αρχειων, και με το να το ονομαζεις update.zip το έκανε update.zip.zip..
Τελως παντων, αφου το έφτιαξες ολα καλα.
Οσο για το root, αμα έβαλες την 3.10 δεν εχει ρουτ μεσω SU. Ενεργοποιεις εσυ το ροοτ μεσα απο το μενου με τον MIUI root manager.
Ειναι μέσα στην ασφάλεια/δικαιωματα και ανοιγεις τον διακόπτη δικαιώματα ροοτ. Μετα θα σε ρωτάει για κάθε εφαρμογη που ζητάει ρουτ.
Αμα θες να τις δίνεις αυτοματα πάντα, μετα την πρωτη φορα που θα ζητήσει μια εφαρμογή, στην εμφανίζει στην λίστα κατω απο τα δικαιωματα ρουτ. Απο εκει τις επιτρέπεις να έχει παντα διακαιωματα ρουτ.
ναι το εκανα
ειναι ενεργοποιημενο
αλλα και παλι το link2sd
δεν το δουλευει
να την αποεγκαταστησω και να την εγκαταστησω παλι ? -
Χαιρεται
Ακολουθω επακριβως τις οδηγιες,κανει ολη τη διαδικασια αλλα οταν ξανανοιγει δεν εχει αλλαξει τιποτα.Δεν εχει ουτε καν ελληνικο μενου.Τι παιζει? Το τηλεφωνο ειναι Hongmi
Οταν παταω το ζιπαρισμενο αρχειο μπαινει σε recovery mode και κανει απο εκει setup.
-
Ο/H kinezos1 έγραψε:
Χαιρεται
Ακολουθω επακριβως τις οδηγιες,κανει ολη τη διαδικασια αλλα οταν ξανανοιγει δεν εχει αλλαξει τιποτα.Δεν εχει ουτε καν ελληνικο μενου.Τι παιζει? Το τηλεφωνο ειναι Hongmi
Οταν παταω το ζιπαρισμενο αρχειο μπαινει σε recovery mode και κανει απο εκει setup.
hongmi ή hongmi 1s? -
Έχεις εγκαταστήσει την TWRP Recovery?
xiaomi-miui.gr/community/index…ttachment/540-update-zip/
ΠΡΟΣΟΧΗ είναι μόνο για το Xiaomi Hongmi-Redmi 1 με τον επεξεργαστή ΜΤΚ 6589 όχι για το HONGMI-Redmi 1s με Snapdragon msm8228
Φλασάρεις πρώτα το παραπάνω αρχείο με την ιδια διαδικασία που κάνεις update και μετά κάνεις update την rom σύμφωνα με τις οδηγίεςΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0