Διαφήμιση

Πρόβλημα στις κλήσεις με το μικρόφωνο!

• Πρόβλημα στις κλήσεις με το μικρόφωνο!

Τώρα έχω την τελευταία έκδοση XTRV στο F3 μου, αλλά έχω δοκιμάσει και Stock MIUI, και άλλες Custom MIUI και Custom AOSP. Το πρόβλημα είνα παντού. Όταν με παίρνουν τηλέφωνο ή όταν εγώ παίρνω τηλέφωνο, μερικές φορές το μικρόφωνο μου δουλεύει αμέσως, άλλες φορές ο άλλος αρχίζει να με ακούει μετά απο 5-10 δευτερόλεπτα, και άλλες φορές δεν με ακούει καθόλου εκτός εάν ενεργοποιήσω το loudspeaker. Επίσης, σε όλες τις περιπτώσεις , ο συνομιλητής μου όταν μιλάμε ακούει ΤΑ ΠΑΝΤΑ γύρω μου, δηλαδή σαν να μην δουλεύει καθόλου το noise cancellation. Αυτό όμως διορθώνετε πάλι όταν βάλω loudspeaker!
      Καμιά βοήθεια παρακαλώ?
    • Κάτι άλλο που πρόσεξα, όταν κάνω ηχογράφηση, πάλι ακούγονται τα πάντα γύρω μου πολύ δυνατά. Αυτό δεν συμβαίνει όμως όταν κλείσω το κάτω μικρόφωνο με το δάχτυλο μου και μιλάω στο πίσω μικρόφωνο!
      Λες και η ROM διαβάζει ανάποδα τα μικρόφωνα, δηλαδή το κάτω αντί MIC1 το διαβάζει σαν MIC2, και αντίστροφα!
    • Μην κάνεις διπλές αναρτήσεις γιατί απαγορεύεται. ;)

Ας μας πουν και οι άλλοι κάτοχοι της συσκευής εάν έχουν το ίδιο πρόβλημα.

Αυτό που αναφέρεις είναι πολύ περίεργο αφού στο κάνει σε όσες ROM και εάν έχεις δοκιμάσει από άλλους Developer. :(
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Έπιβεβαιώνω και εγω το θεμα με το loudspeaker στις κλήσεις,έχω βρεθεί πολλές φορές το ανοιγοκλείνω διότι δεν με άκουγαν καθαρά.
      Όσο για τα αλλα δεν εχω αντιμετωπίσει τίποτα παρόμοιο
      - My Devices -
      Xiaomi :
      Poco F3 - HentaiOS
      ̶R̶e̶d̶m̶i̶ ̶N̶o̶t̶e̶ ̶5̶ ̶P̶r̶o̶ ̶-̶ ̶A̶r̶r̶o̶w̶ ̶O̶S̶ ̶A̶n̶d̶r̶o̶i̶d̶ ̶1̶1̶ ̶ (rip)